Teljesen elektromos Ford Mustang Mach-E állami támogatással már 15.900.000 Ft-tól!*

Maximális Mustang életérzés zéró karbonkibocsátással.
Ford Mustang Mach-E modellek 5 év kiterjesztett garanciával és díjmentes szervizcsomaggal1.

Tesztvezetés, ajánlatkérés esetén kérjük keresse Budapesten Ujvári Ottó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.+36 20 422 7579 és Solymáron Tallér Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 422 7842 értékesítő kollégáinkat. Ha Önnek úgy kényelmesebb, kérjen tesztvezetést vagy ajánlatot online és kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.

Készleten lévő Ford Mustang Mach-E modellek 5 év kiterjesztett garanciával és díjmentes szervizcsomaggal1:

1Az ingyenes szervizcsomag tartalma:
Kötelező átvizsgálás és karbantartás - Kétévente
Fékfolyadék csere - Kétévente
Klíma ellenőrzés – Háromévente
Karosszéria és fényezés ellenőrzés - Kétévente
Fékbetétek, fékdobok, féktárcsák ellenőrzése és szükség esetén cseréje
Lengéscsillapítók ellenőrzése és szükség esetén cseréje
Ablaktörlő lapátok ellenőrzése és elöl évente, hátul kétévente cseréje
Izzók ellenőrzése és szükség esetén cseréje
Ford Országúti Segélyszolgálat

Az ingyenes szervizcsomag igénybevételének feltételei:

A jármű rendszeres átvizsgálása hivatalos Ford Márkaszervizben az előírt szervizintervallumoknak (2 év) megfelelően.
Az átvizsgálások regisztrálása a jármű elektronikus szervizfüzetében
A szervizcsomag nem tartalmazza folyadékok utántöltését (pl. szélvédőmosó folyadék)
Az ingyenes szervizcsomag szolgáltatásai
-a garancia első napjától számított 5 évig, vagy
-a meghatározott szervizelési esetszámig, vagy
-150.000 km futásteljesítmény eléréséig vehetők igénybe ingyenesen – attól függően, mi következik be elsőként.
Fedezze fel az új Ford Mustang Mach-E különleges képességeit és élvezze a gondtalan vezetést!

* Az ajánlat Ford Mustang Mach-E Standard range (75kWh) 269 LE RWD (2023.75MY) modellre vonatkozik. Az ár tartalmazza a 4 millió forint állami támogatást. Az ajánlat 2024. 03. 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedéseinkhez! Finanszírozás esetén, kérje egyedi ajánlatunkat! A gépjárművek ára nem tartalmazza a forgalombahelyezés és illetékek költségét.

A Mustang Mach-E a szabadság megtestesítője, amelyet ikonikus státuszából eredő szenvedélyünk ihletett. Készüljön fel arra, hogy újra és újra beleszeret a vezetésbe!

FEDEZZE FEL AZ INTUITÍV TECHNOLÓGIÁT

A következő generációs Ford SYNC rendszerünk az Ön igényeire tervezett vezetési élményt nyújt. Ez a csatlakoztatott integrált rendszer teszi lehetővé a Mustang Mach-E meghajtójának személyre szabását és frissítését közvetlenül mobileszközéről vagy asztali gépéről. A további funkciók közül kiemelkedik a felhőalapú navigációs rendszer, valamint a modemalapú vezeték nélküli frissítések. A hangparancsok és a 15,5 hüvelykes érintőképernyő segítségével rendkívül egyszerű a kapcsolatfelvétel a következő generációs SYNC rendszerrel. A maximális kényelmet szolgáló extrák teszik még élvezetesebbé az utat, mint például a vezeték nélküli Apple CarPlayTM vagy Android AutoTM kompatibilitás és Wi-Fi-szolgáltatás.

FEDEZZE FEL A JÁRMŰ HOZZÁFÉRÉSI LEHETŐSÉGEIT

AZ ÖN TELEFONJA A KULCS: A Mustang Mach-E-hez nem szükséges hagyományos kocsikulcsot használnia. Az autó érzékeli, ha Ön a közelében tartózkodik, csatlakozik a telefonjához, automatikusan kinyitja az ajtókat, és lehetővé teszi a jármű könnyű elindítását.

KIFINOMULT ÉS ELEGÁNS: Áramvonalas megjelenése megtévesztő, amíg meg nem közelíti. Amikor a Mach-E felismeri Önt, egy világító gomb jelenik meg - majd egy egyszerű érintéssel kinyithatja az ajtót. Az autó azt is érzékeli, hogy Ön mikor száll ki belőle, és bezárja önmagát.

ISMERJE MEG A TECHNOLÓGIAI ASSZISZTENST

A CSÚCSFORGALOM IS GYEREKJÁTÉK: A Stop and Go automatikával ellátott Adaptív sebességtartó automatika segítségével fenntarthatja az előre beállított követési távolságot. 
TELJES KÖRÜLTEKINTÉS: A 360 fokos kamera segít környezetének alaposabb áttekintésében. Ez a technológia négy kamerát használ a jármű egyes pontjain elhelyezve (a hűtőrácsban, a csomagtérajtóban és a két külső visszapillantó tükörben), és a kamerák képeit a következő generációs SYNC képernyőn keresztül jeleníti meg.
ADJA ÁT A PARKOLÁST AUTÓJÁNAK: Aktiválás után az Intelligens Aktív ki/-beparkolást segítő automatika először azonosítja a megfelelő merőleges vagy párhuzamos teret, majd ezután könnyedén be- vagy kikormányozza az autóját. 

Teljesítmény

Összkerékhajtás

A korszerű elektromos kétmotoros összkerékhajtás új lendületet ad a vezetéshez. Az első és a hátsó tengelyen elhelyezett elektromos motor növeli a teljesítményt, és segít megbirkózni a nehezebb vezetési körülményekkel.

Utastér

Mozgástér

Tágas belső tér, melyben minden utas kényelmesen elfér, és mindenki egyformán élvezheti a kilátást.

Raktér

Mindent elbír

Akár túrafelszerelését, akár a heti bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet bármilyen jellegű utazáshoz.

FORD MUSTANG MACH-E GT

Tapasztalja meg a Mustang Mach-E GT erejét, szenvedélyét és teljesítményét luxuskivitelben. A Mustang Mach-E modellek legerősebb képviselője – akár 860 Nm nyomatékkal – egyben a leglendületesebben gyorsuló Ford Mustang az európai piacon – kevesebb mint 3,7 másodperc alatt gyorsul 0–100 km/órás sebességre. A Mustang Mach-E GT akár 500 km elektromos hatótávra is képes.

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ BREMBO FÉKEK

A Brembo, a nagyteljesítményű fékezés olasz mesterei által tervezett Mach-E GT 19"-os léghűtéses tárcsái és feltűnő piros féknyergei autópályás teljesítményhez méltó fékerőt biztosítanak.

UNTAMED PLUS VEZETÉSI ÜZEMMÓD

A kizárólag a Mach-E GT modellben elérhető Untamed Plus (Sport plusz) extra energiát ad a Mach-E Untamed vezetési üzemmódjához. Pályára tervezték, hogy izgalmasabb, tartósabb legyen a vezetés élménye.

MAGNERIDE LENGÉSCSILLAPÍTÓ RENDSZER

A másodpercenként 1000-szer igazító MagneRide® aktív felfüggesztés szilárdan az aszfalthoz tapasztja a Mach-E GT-t. Az eredmény: könnyed, magabiztos vezetési élmény.

SYNC4 INFOTAINMENT RENDSZER

Felhőalapú kommunikáció és szórakozás 15,5"-os érintőképernyővel, beszédhang-felismeréssel, vezeték nélküli okostelefon-integrációval és töltéskezeléssel. Ezen felül a fejlett navigáció hosszabb utak során intelligensen megtervezi a töltéshez szükséges megállókat.

FORD POWER-UP SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

A Mach-E GT-t fejlődésre tervezték. A zökkenőmentes és biztonságos vezetéknélküli frissítések további fejlesztéseket biztosítanak, minden egyes frissítéssel javítva az autó minőségét, hatékonyságát és kényelmét.

FORDPASS ALKALMAZÁS

Használja ki Mach-E GT járműve intelligenciáját. Bezárhatja és kinyithatja az autót, nyomon követheti a töltési szinteket és a vezetéshez rendelkezésre álló hatótávot, töltőállomásokat kereshet és fizethet a töltésért – mindezt az okostelefonjáról.

MEGJELENÉS

GT karosszéria

A kizárólag a GT modellhez tervezett egyedi karosszéria kitűnik a teljesen elektromos autók sorából. A hagyományos méhsejtes hűtőrács a klasszikus Mustang GT örökség része.

Egyedi 20"-os könnyűfém keréktárcsák

A kizárólag a Mustang Mach-E GT-hez tervezett 20"-os könnyűfém felnik összetett rácsszerkezetes mintázattal készültek. A 19"-os piros Brembo féktárcsák és színezett féknyergek még stílusosabbá teszik az autót.

Ford Performance sportülések

Az egyedi Ford Performance sportüléseknek köszönhetően a Mustang Mach-E GT biztonságos és kényelmes helyet biztosít az utazás élvezetéhez.

Jellegzetes színek

A Mustang Mach-E GT magára vonja a figyelmet. Legyen még szembetűnőbb az utakon az új, egyedi Grabber Blue és Cyber Orange karosszériaszínekkel.

INTÉZZE OTTHON A TÖLTÉST

A Ford VariPower otthoni töltőkábel az alapfelszereltségű Mustang Mach-E tartozéka. Az otthoni töltés egyszerűen és hatékonyan biztosítja, hogy járműve mindig készen álljon. Egyszerű, akár egy mobil csatlakoztatása, és a FordPass alkalmazással még a töltést is távirányítással ütemezheti.
Alternatív megoldásként a Ford Connected Wallbox nagyobb kényelmet és gyorsabb töltési időt biztosít, mint a normál otthoni aljzatok.
A kutatási eredmények alapján az elektromos járművek töltésének akár 95%-a otthon vagy a munkahelyen történik, és valószínűleg ez a legolcsóbb töltési megoldás, különösképpen, ha a munkáltatója ingyenes töltést kínál a munkahelyén. Egy teljesen elektromos SUV tulajdonosaként számos otthoni és köztéri feltöltési megoldás közül választhat. (Forrás: 2018-as tanulmány a közlekedésről és a környezetvédelemről, A köztéri elektromos járművek töltési infrastruktúrájának kiépítése az EU-ban)

KÉNYELEM: TÖLTÉS ÚTKÖZBEN

A Mustang Mach-E 10,5 kW-os beépített töltőjével mind váltóáramú, mind egyenáramú töltésre alkalmas. Egyenáramú gyorstöltővel hamarabb tölt, ami akár 150 kW (115 kW szabványos hatótávolságú akkumulátor esetén) vezérelt gyorsulást tesz lehetővé. Így mindössze 10 perc alatt 93 km hatótávval töltheti fel autóját egy nagyteljesítményű töltőállomáson (bővített kapacitású akkumulátor esetén).
A Ford az IONITY alapító partnere: ez egy dinamikusan növekvő, nagy teljesítményű töltőhálózat Európa-szerte, amely 2020 végére 400 töltőállomást fog létesíteni a főbb európai autópályákon.

 

Válassza az elektromos hajtást és élvezze előnyeit!

Állami támogatás plug-in hibrid járművekre

A kormány a hibrid és elektromos autók vásárlásához a vételár 21%-ig, de maximum 1,5 millió forint erejéig állami támogatást nyújt. A támogatás csak a 20 millió Ft bruttó vételárat meg nem haladó gépjárművekre igényelhető.

Meglepő mértékű üzemanyag-megtakarítás

Egy tipikus megtakarítás összege 427.820 Ft, ami évi 20 000 km futásteljesítmény, 7,7 L/100 km üzemanyagfogyasztás, 380 Ft/liter üzemanyagköltség, 45 Ft/kWh háztartási villamosenergia-költség és otthoni töltés mellett értendő.

Olcsóbb parkolás: szabadabb közlekedés

A zéró kibocsátású járművekre kedvezményes dugódíjak érvényesek. Kérjük, a vonatkozó szabályokkal kapcsolatban a helyi hatóságok weboldalain tájékozódjon.

Céges autók

Amennyiben teljesen elektromos autókat választ, a céges autók használatára vonatkozó a természetbeni juttatások adókulcsa 2020-ban 0%, míg egy hasonló, nem elektromos jármű esetén ez akár 30% vagy több is lehet.

Felkeltettük az érdeklődését?
További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére vagy kérjen ajánlatot online:

ford mustang mach-e 03-low1024x
ford mustang mach-e 08-low1024x
ford mustang mach-e 12-low1024x
ford mustang mach-e interior 13-low1024x
 • ford mustang mach-e 03-low1024x
 • ford mustang mach-e 08-low1024x
 • ford mustang mach-e 12-low1024x
 • ford mustang mach-e interior 13-low1024x
 • ford mustang mach-e 03-low1024x

 • ford mustang mach-e 08-low1024x

 • ford mustang mach-e 12-low1024x

 • ford mustang mach-e interior 13-low1024x

 • ford mustang mach-e 03-low1024x
 • ford mustang mach-e 08-low1024x
 • ford mustang mach-e 12-low1024x
 • ford mustang mach-e interior 13-low1024x

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).