ÚJ FORD MUSTANG

Nagyobb teljesítmény. Intelligens csúcstechnológia. Még kifinomultabb dizájn. Mindez egy legendás, ikonikussá vált autóban. 

Látogasson el hozzánk és tekintse meg személyesen modelljeinket. Aktuális, készleten lévő Ford Mustang modelljeinkért kérjük keresse Nagy Sándor +36 20 316 2933 és Ujvári Ottó +36 20 422 7579 értékesítő kollégáinkat vagy kérjen ajánlatot online és hamarosan felkeressük Önt telefonon vagy emailben:

Az új Ford Mustang California Special Edition megérkezett a Ford Solymárhoz!

Az 1968-as eredeti modellváltozat szabad szellemiségét idéző új California Special kizárólag kabrió karosszériával készül, aminek a hátrahajtható vászontető klasszikus megjelenést kölcsönöz. Az autó egyedi dizájn-csomaggal kapható, olyan részletmegoldásokkal, mint a különleges emblémák, a 19 colos könnyűfém keréktárcsák vagy a speciális ‘színváltó’ matricák; az egészre pedig a Ford karizmatikus, 450 lóerős V8-as blokkja teszi fel a koronát.

Még erősebb. Még kifinomultabb. Még inkább Mustang. Az új Ford Mustang osztatlan figyelmet érdemel.

Az összetéveszthetetlen, dinamikus külsőhöz egy újragondolt, szemet gyönyörködtető belső jár. A fejlett technológiák között kitűnik az új, 12"-es digitális műszerfal. A Mustang erőteljes 5,0 literes motorját a precíziós MagneRide™ rendszer teszi még lenyűgözőbbé. Akár a Fastback, akár a kabrió változat ragadja meg képzeletét, az új Ford Mustanggal a sebességmámor új szintjét tapasztalhatja meg.

Vezetési élmény

https://youtu.be/LT_JnASLZiAhttps://youtu.be/LT_JnASLZiA

Bemutatkozik a MagneRide™ Damping System

Ez az új, továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer magabiztosságot és különleges kényelmet nyújt a Mustang sofőrjének. A rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyokat és a vezető reakcióit, és másodpercenként akár ezerszer is ellenőrzi, valamint módosítja a lengéscsillapítókat. A különböző vezetési módok automatikusan állítják a rendszer kalibrációját a kivételes stabilitásért, utazási kényelemért és irányíthatóságért minden körülmények között.

12” digitális kijelző

A 12”-es digitális LCD képernyő az első teljesen digitális kijelző a Mustangok történetében. Arra terveztük, hogy segítsen a legtöbbet kihozni az autójából, ezért személyre szabható, és minden információt megjelenít, ami szükséges ahhoz, hogy kihozza a kiválasztott Vezetési módból a legtöbbet. Minden módnak külön beállítása van, és más-más adatokat jelenítenek meg. A beállításokat el is mentheti, még a megjelenítés stílusát is megszabhatja a 7 különböző szín segítségével. Természetesen el is mentheti a saját beállításait.

12”-es digitális műszerfal választható vezetési módokkal

A 12”-es LCD műszerfal az első teljesen digitális kijelző, amely elérhető a Mustangnál. A kiválasztott vezetési módtól függően (Normal, Sport+, Snow/Wet, Track and Drag) jeleníti meg a legfontosabb adatokat. Ráadásul Ön is személyre szabhatja. Pillanatok alatt. Hihetetlenül gyors, és, mint minden más a 2018-as Mustangnál, elképesztően gyönyörű.

Új LED-es fényszórók és nappali menetfények

A Mustang most már teljesen LED-es, háromoszlopos lámpatestekkel rendelkezik, melyek pontos és intenzív fényei automatikusan igazodnak a különböző vezetési körülményekhez. Hasznos éjszakai segéd, az Automatikus fényszóró, ami szembejövő forgalom észlelésekor átmenetileg lefelé irányítja a fényszórót, elkerülve a másik jármű vezetőjének elvakítását. Miután elhaladtak egymás mellett, a rendszer automatikusan visszavált a jobb látási viszonyokat biztosító országúti fényszóróra.

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező FordStore márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium környezet, egyedi szolgáltatások és olyan modellek forgalmazása mint a Ford Mustang, RS és ST modellek, a Ford teljes európai SUV (sportos-szabadidő autó) kínálata vagy a Vignale sorozat. A Ford Solymár csoport FordStore Solymár-M3 márkakereskedése azon kevés márkakereskedések egyike, amely forgalmazza a Ford Mustangot.

Teljesítmény és hatékonyság

Az új Mustang egyes jellemzőit azonnal látni fogja. Másokat pedig csak hallani és érezni fog. Ilyen például a továbbfejlesztett 5,0 literes V8 motor, vagy az innovatív, új technológiák egész sora.

Egy Mustang - Két bivalyerős motor

Egy két üzemanyagú, nagy nyomású, közvetlen befecskendezésű motort és egy alacsony nyomású, közvetett befecskendezésű megoldást is hozzáadtunk a Mustang híres 5,0 literes V8 motorjához. Növeltük a túltöltést a 2,3 literes EcoBoost® motoron, miközben még tovább csökkentettük a károsanyag-kibocsátást.

Aktív kipufogó

Az új Aktív kipufogó technológiája a gázadás mértékétől függően még dögösebbé, még mélyebbé teszi az új Mustang hangját. Ráadásul minden vezetési módhoz egyedi hang állítható be. Nyugodtabb környékeken autózva pedig Csendes üzemmódra is válthat.

Komoly fékerő

A speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús féknyerget és léghűtéses tárcsákat tartalmaz, amelyek paramétereit aprólékosan kidolgozott elektronikus biztonsági és vezetéssegítő technológiák szabályozzák. Az 5,0 literes V8 GT teljesítménycsomagban még minőségibb alkatrészeket talál: a 6-dugattyús Brembo™ elülső féknyergek 15”-es, léghűtéses forgórészekre kulcsolódnak rá.

Könnyed és precíz 6 sebességes, manuális váltó

Az 5,0 literes V8 és a 2,3 literes EcoBoost motor is elérhető 6 sebességes manuális váltóval. A rövid egyes fokozat hihetetlen gyorsulást tesz lehetővé, a hatodik fokozat pedig nagy sebességnél csökkenti a fordulatszámot és így a fogyasztást is. Könnyed és precíz sebességváltás – ezt a váltót úgy terveztük, hogy se a kényelemről, se a nagy teljesítményről ne kelljen lemondani.

Kifinomult 10 sebességes automata váltó

A fejlett, új 10 sebességes automata váltó egyszerre biztosít hihetetlen teljesítményt és alacsony fogyasztást. A váltó elektronikája együttműködik a Mustang különböző vezetési módjaival, így azokhoz igazítja a működését. Ráadásul folyamatosan elemzi a körülményeket, és módosítja a beállításait, hogy mindig a lehető legoptimálisabban tudjon működni az városi utaktól az autópályákig. A kormánykerékre szerelt gombokkal manuálisan is irányíthatja, így az irányítás és a Mustang elképesztő ereje mindig az Ön kezében marad.

Kényelem és praktikum

Élvezzen ki minden pillanatot! Az új Ford Mustangot úgy terveztük, hogy Ön hátradőlhessen, és átadhassa magát a legcsodálatosabb élménynek – legyen az városi vezetés vagy egy hosszabb utazás.

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. (magyar nyelven nem elérhető) Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, és a 8”-es érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

Legyen színes a vezetés!

A hangulatvilágítás igény szerint változtatható. Szabja személyre a műszerfal színeit hét hangulatvilágítással, vagy a MyColour funkció három kedvenc színkombinációjával!

Az Ön Mustangja. Az Ön szabályai.

A MyMode segítségével egyedi vezetési módokat állíthat be és menthet el. Megszabhatja a kormány ellenállását, a fojtószelep működését, a váltó irányítását (automata esetén), az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) beállítását és még az Aktív kipufogószelep intenzitását is.

Extra kényelem az állítható, fűthető ülésekkel

Az elektronikus szabályozásnak köszönhetően az időjárástól függetlenül mindenki kényelmesen érezheti magát a Mustang üléseiben. Az első ülésekhez extraként fűtést is választhat, így télen is melegben utazhat.

Találjon éttermet a Michelin kalauzzal!

Csak mondja, hogy „Éhes vagyok”, és a SYNC 3 képernyőjén máris megjelenik a helyi éttermek listája vagy a Michelin kalauz, amellyel éttermet választhat és akár asztalt is foglalhat. (A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Minőségi hangrendszer

A rendelkezésre álló Shaker Pro hangrendszer DAB+ rádiót és beépített CD/MP3-lejátszót tartalmaz. A tizenkét hangszóró – egyikük a csomagtérbe épített 8”-es mélynyomó – együtt kristálytiszta sztereó hangot biztosít.

Apple CarPlay csatlakozás

Ha iPhone-t használ, a SYNC 3 hozzáférést biztosít a zenéihez, podcastjaihoz, a térképhez, illetve a hangoskönyveihez. Egyszerűen csatlakoztassa az iPhone-ját az Apple CarPlay alkalmazással USB-n keresztül a SYNC 3 rendszerhez, és a telefon kijelzője máris megjelenik a 8”-es, színes érintőképernyőn. Ezután használhatja a Sirit vagy az érintőképernyőt is. A Siri és a SYNC 3 is irányítható Hangvezérléssel, így a kormány elengedése nélkül intézheti a hívásait vagy küldhet SMS-eket.

Android Auto csatlakozás

A SYNC 3 csúcstechnológiás rendszere lehetővé teszi, hogy a kormány elengedése nélkül indítsunk és fogadjunk hívásokat vagy küldjünk SMS-eket androidos készülékünkről. Mindezt egyszerű Hangvezérléssel. Ráadásul ugyanilyen egyszerűen játszhatja le a zenéit, podcastjait vagy használhatja a térképet a mobilján. Mindössze annyit kell tennie, hogy az Android Auto alkalmazás használatával, USB-n keresztül csatlakoztatja a telefonját, és máris láthatja a telefon képernyőjét az autó kijelzőjén.

Indítsa autóját egyetlen gombnyomással!

A Mustang automatikusan érzékeli az egyedi slusszkulcsot, még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van. Így elég csak megnyomni a Ford indítógombot, és a motor máris felbúg!

Egy gombnyomás, és be is indul

A Mustang automatikusan érzékeli a kulcs jelenlétét még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a Ford Power indítógombot, és a motor máris életre kel.

Tolatni egyszerű!

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A tolatókamera minden jármű mögötti tárgyat megmutat a középkonzolba épített 8”-es SYNC 3 kijelzőn. Ráadásul nemcsak a máshogy nem látható tereptárgyakat mutatja meg a rendszer: a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legszűkebb helyekre is beállhat. A kamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe vált.

Visszapillantók és Mustang lámpák!

Amint kinyitja az ajtót, a földre egy Mustang logót vetít a visszapillantóba szerelt lámpa.

Biztonság és védelem

Hatékony megoldások az utasok biztonságáért. A Mustang számos modern utasbiztonsági megoldással gondoskodik a vezető, az utasok, a gyalogosok és az autó biztonságáról.

Még a gyalogosokat is védi

Az Ütközésmegelőző rendszer a vezető figyelmét az elöl haladó lassabb járművekre, a gyalogosokra és az esetleges keresztirányú forgalomra irányítja. Ha a vezető nem reagál a jelzésre, a rendszer automatikusan fékezni kezd. Ez a technológia a gázolások súlyosságának csökkentését, illetve akár az elkerülését is lehetővé teheti, mivel akár 80 km/h sebességig is képes hatékonyan működni.

Időben figyelmeztet a leeresztő kerekekre

Ha útközben egy kerék elkezdene veszíteni a nyomásából, vagy defektet kapna, akkor erre a Keréknyomás figyelő rendszer a műszerfalon megjelenő ikonnal azonnal figyelmeztet.

Gyorsabb fékezés, rövidebb fékúttal

Ha az Elektronikus menetstabilizáló vészfékezési helyzetet észlel, akkor előfeszíti a fékrendszert, leszűkítve a fékbetétek és a korongok közötti légrést. Az Elektronikus fékelőfeltöltésként ismert műszaki megoldás segít csökkenteni az autó féktávolságát.

Különleges biztonság, egy különleges autóhoz

A kifinomult, 1. kategóriás Thatcham lopásgátló rendszert arra tervezték, hogy megvédje a Ford Mustangot, és figyelmeztető jelzést adjon, ha bárki fel akarná törni az autót. A rendszer megelőzi a nem kívánt elvontatást is. A riasztó többféle módon beállítható, tetszés szerint ellenőrizheti az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtartót.

Jobb NCAP besorolás

Az új Ford Mustang 3-csillagos Euro NCAP besorolást kapott, bizonyítva, hogy megvédi a vezetőt, az utasokat és a gyalogosokat is.

Shelby Mustang modellek a Ford Solymár kínálatában!

Shelby GT500 modellek a Ford Solymár kínálatában!

FordMustang Lightning Blue
FordMustang Magnetic
FordMustang Royal Crimson 047-
FORD 2017 MUSTANG
 • FordMustang Lightning Blue
 • FordMustang Magnetic
 • FordMustang Royal Crimson 047-
 • FORD 2017 MUSTANG
 • FordMustang Lightning Blue

 • FordMustang Magnetic

 • FordMustang Royal Crimson 047-

 • FORD 2017 MUSTANG

 • FordMustang Lightning Blue
 • FordMustang Magnetic
 • FordMustang Royal Crimson 047-
 • FORD 2017 MUSTANG

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).