Ford Transit

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze.

További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére vagy kérjen ajánlatot online.

Bármit is szállítson

Bármi is vállalkozásának profilja, bármik is igényei, talál ezeknek megfelelő Transitot. A legkorszerűbb technológiák hosszú listáján szerepel a SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel, az Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC) és a Kanyarodást Segítő Rendszer (CCS). Amellett, hogy mindegyik megkönnyíti a vezetést, sok rendszer működése automatikus is, így Ön a fontosabb dolgoknak szentelheti figyelmét. További műszaki megoldások, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (SRC) teszik az új Ford Transit erőteljes motorjait még üzemenyag-takarékosabbá. Ami pedig a rakodóteret illeti...mekkorára van szüksége? Az új Transit óriási, akár 15,1 m³-es hasznos raktérrel rendelkezik, és (az alapfelszereltséghez tartozó rekeszfal használatakor) akár 4,2 m rakodási hossz érhető el. Ezenfelül, a jármű akár 2,2 tonnáig rakodható. És bármit szállítson, az ellenálló zárak és a kifinomult riasztók mind a járművet, úgy a tartalmát is megvédik. Ismerjen meg mindent, amit az új Transit kínál: a designt, a vezetési élményt, az egyedi teljesítőképességet és a költséghatékonyságot, a biztonságot és lopásvédelmet, a karosszéria-változatokat és típusokat!

Küldetésre tervezték

A Transit minden millimétere a munkavégzés hatékonyságát, a termelékenységet és költséghatékonyságot célozza. Minden korábbinál többre képes, erőteljesebb és tartósabb. Külső vonalvezetése amellett, hogy feltűnően korszerű, áramvonalasabbá is teszi a járművet, ezzel is fokozva az üzemanyag-takarékosságot. A belső tér elegáns, kényelmes és egy személyautó komfortjához hasonló. Ugyanakkor ez egy igazi Transit, tehát praktikus és strapabíró is!

Kinetikus design

A Ford kinetikus designnak köszönhetően a jármű külleme elegyíti a korszerű eleganciát a praktikus célszerűséggel. Az áramvonalas kivitelzés például a hatékonyabb üzemanyag-felhasználást szolgálja, míg a csúcstechnológiájú világítás növeli a látótávolságot. Az alkatrészek kialakításánál fontos szempont volt az egyszerű szervizelhetőség és cserélhetőség a fenntartási költségek leszorítása érdekében.

praktikus és tartós

Kialakítása praktikus és tartós, a lehető legkényelmesebb kivitelezéssel: személyautóra jellemző, ergonómikus belső térrel, ahol minden kezelőszerv és tárolóhely kézre esik.

Kapcsolattartás menetközben is

Városi utcákon, autópályán, országutakon és vidéken... a Transit biztosítja a kényelmet és a kapcsolattartást bárhová is viszi a munkája. Különféle innovatív műszaki megoldások teszik a vezetést és a parkolást egyszerűbbé. A jól felszerelt, tárolóhelyben gazdag vezetőfülkében hangvezérléssel kezdeményezhet és fogadhat telefonhívásokat, így kezét a volánon, szemét az úton tartva intézheti üzleti ügyeit.

Maximális termelékenység, minimális üzemeltetési költség

A Transit teljesítőképességéről és rugalmasságáról ismert. Minden tengelytáv, tetőmagasság és vezetőfülke-típus esetén garantált a hatalmas és hosszú raktér, köszönhetően az egyedi designnak, amely a lehető legjobban használja ki a helyet. Így modelljeinkbe akár 4 Euro raklap is befér, míg az L4 tengelytávú modellben akár 5 Euro raklap is elhelyezhető. Az oldalsó és hátsó ajtók is a könnyű rakodhatóság jegyében készültek. Miközben a gépjármű hatékonysága vállalkozásának pénzt termel, alacsony fenntrartási költségei pénzt takarítanak meg.

Továbbfejlesztett húzóerő és üzemanyag-takarékosság

Az új 2,2 literes TDCi dízelmotorok és a hatsebességes váltóművek a kivételesen hatékony üzemanyag-felhasználás mellett nagy teljesítményt és nyomatékot biztosítanak. A Transit az olyan technológiákkal, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (IRC), a Gyorsulásszabályozó (AC) és az Auto-Start-Stop, az alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és karbantartási költségek, továbbá a ráfordított összeg mihamarabbi megtérülésének szempontjai szerint készült.

Első osztályú biztonság és lopásvédelem

A Transit, a problémamentes hegymeneti elindulástól az automatikus segélyhívó rendszerig, számos, a használatot megkönnyítő műszaki megoldással szerelhető fel. A járműben a lopásvédelmi rendszerek széles választéka megtalálható, amelyek szinte minden eshetőség esetén (még a legelszántabb tolvajok ellen is) védik a járművet és rakományát.

Belső

Új, kényelmesebb első ülések

A vezetőülés teljes mértékben állítható, akárcsak a kormány, így biztosan megtalálja az Ön számára ideális vezetési pozíciót. Az alapfelszereltség részét képezi a beépített kartámla, de opcióként elérhető akár állítható deréktámasz és ülésfűtés is. Az üléseket a haszongépjárműveknél elvárt tartósság jellemzi, de olyan kényelmet biztosítanak, amit eddig csak a személyautóknál szokhattunk meg.

Minden, ami a menet közbeni munkához szükséges

Az utastér kifejezetten a munkavégzést szolgálja. Ha például dupla utasoldali ülést választ, akkor a Trend sorozat középső ülését felszereljük egy kihajtható asztallal, amely elég nagy ahhoz, hogy ráférjen egy laptop vagy egy mappa. Ezenfelül, a dupla utasoldali ülés alatti rejtett rekesz 93 liternyi tárolóhelyet biztosít; a műszerfalon különböző tárolórekeszek vannak mobiltelefon, MP3-lejátszó, vagy iPod számára (12 voltos csatlakozóaljzattal); a méretes kesztyűtartóban A4-es mappák is elférnek; és van több praktikus palack- és pohártartó.

Jellemzők

Több hely a hosszabb rakományok számára

A Transitba beleférnek azok a szállítmányok, amelyeket a tetőcsomagtartóra kell rögzíteni más kisteherautóknál. A Transit ténylegesen hosszabb raktérrel rendelkezik, így a választott modelltől függően az alábbi hosszúságú szállítmány fér be: 3,04 m, 3,49 m és 4,21 m (a padlószinten mérve, az acél raktérelválasztó esetén).

Rögzítőpontok a szállítmány biztonságáért

Az oldalfali rögzitőpontoknak köszönhetően a raktér padlója szabadon maradhat és az alapfelszereltséghez tartozó acél raktérelválasztóhoz hasonlóan, a DIN és az ISO követelményeknek is megfelelnek.

Jobban megvilágított raktér a biztonságosabb és könnyebb rakodásért

Az új raktérlámpák az alapfelszereltség részei, és fényerejeük az előző modellekéhez képest sokkal intenzívebb. Az ultrafényes LED világítás pedig opcióként választható. Egy ilyen méretű jármű esetén ezek ötletes és kimagaslóan praktikus funkciók.

Erős, de könnyedén működtethető oldalajtók

Ilyen méretű raktérnél az oldalajtók létfontosságúak, és mert gyakran igénybe vannak véve, teljes mechanizmusuk a könnyebb működtetést és a strapabírást célozza. Kétállású nyitókar teszi az ajtó nyitását és zárását könnyebbé és egy biztonsági retesz rögzíti a nyitott oldalajtót; a nem megfelelő záródásra pedig hangjelzés hívja fel a figyelmet.

Továbbfejlesztett húzóerő és üzemanyag-takarékosság

Az új 2,2 literes TDCi dízelmotorok és a hatsebességes váltóművek a kivételesen hatékony üzemanyag-felhasználás mellett nagy teljesítményt és nyomatékot biztosítanak. A Transit az olyan technológiákkal, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (IRC), a Gyorsulásszabályozó (AC) és az Auto-Start-Stop, az alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és karbantartási költségek, továbbá a ráfordított összeg mihamarabbi megtérülésének szempontjai szerint készült.

A legmodernebb, erőteljes és üzemanyag-takarékos dízelmotorok

A Transit három különböző, 2,2 literes TDCi továbbfejlesztett motorral kerül forgalomba. Hatsebességes elsőkerék-meghajtásukkal ezek az új erőgépek 100, 125 vagy 155 lóerős teljesítményt és akár 385 Nm nyomatékot biztosítanak a maximális húzóerő és a kevesebb sebességváltás érdekében. A leleményes motortervezés kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot, alacsony károsanyag-kibocsátást, valamint hideg időben is gyors és hatékony felmelegedést eredményez. A jármű hatékonysága tovább fokozható a Ford ECOnetic technológiával.

Könnyed fordulás

Az L2 és L3 tengelytávú Transit fordulóköre mindösszesen 11,9 m. Még a hosszabb modellek is jól manőverezhetők és könnyen fordulnak, különösen a továbbfejlesztett kormányrásegítő esetén.

Egy hatékonyabb mód az akkumulátor feltöltésére

A hagyományos rendszerekkel ellentétben az Intelligens Visszatápláló Töltés rendszer csak szükség esetén tölti az akkumulátort, nem pedig gyorsításkor. Ily módon üzemanyagot spórolhat meg, és tovább csökkentheti a károsanyag-kibocsátást.

Innovatív információs rendszer a hatékonyabb utazáshoz

A Ford Eco Mode rendszer folyamatosan figyeli, hogy vezetési stílusa milyen hatással van a fogyasztásra. Az intelligens rendszer elemzi a sebességet, a váltásokat, a fékezést, plusz a rövid és hosszú utak számát, majd javaslatokat tesz az üzemanyag-hatékonyság növelésére.

Gyorsulásszabályozó (AC) a gazdaságosabb vezetés érdekében

Ez az innovatív új rendszer szabályozza a jármű gyorsulását aszerint, hogy üres vagy félig rakodott állapotban van-e. Ez, a vezetési stílustól függően, akár 15%-os üzemanyag-megtakarítást is eredményezhet. Az okos műszaki megoldás- többek között- a motor, a fékek és az abroncsok elhasználódását is lassítja.

Biztonság

Modern rendszer a könnyebb sávtartásához
Az utat folyamatosan figyelő, előre irányuló kamera használatával a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer észlelheti, ha a vezető kezdi elhagyni a sávot. Ez a funkció ilyen esetben a kormány rezgésével és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A rendszer automatikusan kikapcsol 70 km/h sebesség alatt, hogy ne zavarja a városi közlekedést, illetve kikapcsolható manuálisan is.

Az Éberségfigyelő Rendszer (DA) figyelmezteti Önt, ha érzékeli, hogy fáradt
Az Éberségfigyelő Rendszer (DA) folyamatosan figyelemmel kíséri az Ön vezetési magatartását, és képes felismerni a fáradság tüneteit. Ha a rendszer úgy értékeli, hogy Ön kevésbé éber, akkor a kijelzőn megjelenik egy figyelmeztető ikon, hogy pihenjen.

Fényszórók, amelyek akkor fordulnak, amikor Ön
Amikor irányjelez és rákanyarodik egy útra, vagy ha beáll egy parkolóhelyre, ez a funkció növeli a művelet biztonságát. Egy, a fényszóróban lévő, lámpa a fordulás irányának megfelelő oldalon automatikusan megvilágítja az út szélét, a manőverhez így jobb látási viszonyokat teremtve.

Biztosabb kormányzás az emelkedőn történő elinduláskor
A Hegyeneti Elindulásszabályzó (HSA) megakadályozza, hogy a jármű visszaguruljon emelkedőn elinduláskor. A rendszer működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, ezért akkor is uralom alatt áll járműve, amikor lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és elinduláskor is hasznos.

Minden körülmények között biztosítja az irányítást
Az Elektronikus Menetstabilizátor (ESC) folyamatosan felügyeli az autó haladását, érzékeli, ha az letér a haladási pályáról (például megcsúszik), és automatikusan javítja az autó úton felvett helyzetét. A rendszer célja, hogy Ön ne veszítse el uralmát a jármű felett, és hogy csökkentse a féktávot vészhelyzet esetén.

A Ford SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel akkor is hív segítséget ha Ön arra nem képes

A Ford SYNC egyik fontos és potenciálisan életmentő funkciója a Vészhelyzeti Asszisztens. Abban a valószínűtlen esetben, ha olyan balesetet szenvedne, amikor a légzsák kinyílik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, ez a funkció tárcsázza a segélyhívó számot. Ilyenkor tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet az operátorral. Ami szintén nagyon fontos, hogy a rendszer a létfontosságú információkat is elküldi, így például a GPS-koordinátákat – még akkor is, amikor Ön nincs eszméleténél.

Vészfékezés hozzáadott erővel

A Vészfékasszisztens (EBA) funkcióval a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészfékezés esetén. A rendszer érzékeli, hogy mekkora erővel nyomta le a féket, majd szükség esetén automatikusan növeli azt. A féktávolság további csökkentése érdekében az új Hidraulikus Hátsó Fékerő Növelés (HRB) funkció további féknyomást fejt ki a hátsó kerekekre vészfékezés esetén, ha az ABS rendszer aktiválva van.

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A modern Kipörgésgátló Rendszer (TCS) megszünteti a felesleges kerékpörgést és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire eső nyomatékot, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.

Menetközbeni automatikus ajtózárak

Ez a funkció automatikusan lezárja az összes ajtót, amint a jármű elindul. A rendszer az alapfelszereltség része, és a műszerfalon lehet be- és kikapcsolni. A baleseti segítségnyújtás megkönnyítésére a jármű töréskori zárkioldó funkciót tartalmaz, amely a jármű sérülésének mértékétől függően aktiválódik.

Feltörésálló, páncélzott ajtózárak

Opcióként választható a kettős központi ajtózárhoz tartozó, a megfúrást vagy kivésést megakadályozni hivatott feltörésálló páncélozott ajtózárak.
transit
transit
transit
transit
transit
transit
transit
transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit

 • transit

 • transit

 • transit

 • transit

 • transit

 • transit

 • transit

 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
 • transit
Tisztelt Ügyfeleink! Áldott, békés ünnepeket és boldog új évet kívánunk!
Értesítjük Önöket, hogy 2019. december 21. – 2020. január 4. között mindhárom telephelyünk ZÁRVA tart. 2020. január 6-tól szeretettel várjuk a megszokott nyitvatartási időben!

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 44.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
  
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2019 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).