Ford Transit Minibus M2 (17-18 fős) Limitált modellek a Ford Solymár kínálatában!

Az új limitált modellek kényelmes és stílusos utazási élményét a megnövelt biztonsági felszerelések, fejlettebb kommunikációs rendszer és számos egyedi felszereltség biztosítja, válasszon közülük!

Ford Transit Minibus

A Ford Transit Minibus akár 18 fő számára is kényelmes és stílusos utazási élményt nyújt. Egyes ülései el is távolíthatóak, hogy szükség esetén nagyobb teret biztosítson további csomagok számára. Amennyiben bővebb információt szeretne, kérjük keresse Pál László "Haszongépjármű és prémium termék specialista" értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: +36 1 265 5155, +36 20 422 7844; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy kérjen ajánlatot online:

Tartson velünk egy pár perces virtuális bemutatóra és tekintse meg közelebbről a legnagyobb Ford Transit személyszállító minibuszt!

Egyes ügyfelek Ford haszongépjárművük külsejét is szeretnék egyedivé tenni, hogy vállalkozásukat és márkájukat autójukon is feltüntessék. A Ford több, mint 100 egyedi fényezési opciót kínál. A legszigorúbb szabványoknak megfelelő felületkialakításhoz az ügyfél egyetlen dolga már csak logója és vállalkozása részleteinek hozzáadása. Maradjon naprakész a festékszínekkel és elérhetőségükkel kapcsolatban, a legfrissebb SVO festékszínlistáért pedig fordulj hozzánk!

Tartósság és kifinomultság

Az új Transit Minibus a megbízhatóság és a kényelem jegyében született. A 18 ülőhely mindig elegendő helyet biztosít az utasok és csomagjaik számára, a strapabíró anyagok pedig garantálják, hogy a Minibus sokáig megőrizze legjobb állapotát. Az elektromos oldalsó ajtó és az elektromosan működtethető oldalsó fellépő jobban megkönnyítik a ki- és beszállást mint valaha. Emellett a Minibusban megtalálható elektromos aljzatok segítenek, hogy minden készülék használatra kész legyen egész úton!

Céltudatos műszaki megoldások

Az új Transit Minibus számtalan korszerű technológiát alkalmaz, hogy növelje a vezetési élményt. Az intelligens adaptív tempomat feladata például, hogy az autópályákon a hosszú utazásokat kevésbé fárasztóvá és gazdaságosabbá tegye. Választható vezetési üzemmódjaival - Normál, Csúszós út, Vontatás és az új EcoMode - a feladatnak és a feltételeknek megfelelő teljesítményt tesz lehetővé. A korszerű holttérfigyelő rendszer, a széles látószögű első kamera és a hátsó kamera lefelé irányuló világítással pedig a még jobb tájékozódásban segíti az utakon.

Korszerű, új motortechnológia

A korszerűbb, 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit Minibus minden korábbinál erősebb és gazdaságosabb. A háromféle hajtáslánc akár 170 lóerős teljesítményt biztosít, hogy mindenki megtalálja az egyéni igényeinek megfelelőt. Bármelyiket választja, mindegyik megfelel a szigorú Euro 6.2 kibocsátási szabványoknak. A teljesítmény maximalizálása érdekében a Minibus finomhangolt, nagy teljesítményű (HDT) motorral is kapható.

Technológia, amely segít, hogy Ön biztonságban legyen

Az új Transit Minibus számos fejlett technológiával és intelligens rendszerrel van felszerelve, amelyek a biztonság és a védelem javítását szolgálják. Ilyen például az ütközésre figyelmeztető segéd Gyalogosfelismerő rendszerrel, amely figyeli az utat, és figyelmeztet minden olyan járműre vagy gyalogosra, amely az útjába kerülhet. Ha Ön nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer képes automatikusan is fékezni. Emellett egy kifinomult riasztó segítségével biztonságban tartható a Transit Minibus és annak tartalma.

Vezetési élmény

Még intelligensebb Sebességtartó automatika

Állítsa be az Önnek megfelelő sebességet az Adaptív sebességtartó automatikával. A intelligens rendszer felismeri az útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokat és a jármű sebességét az adott határokon belül tartja. A fejlett radar technológia folyamatosan érzékeli az előttünk haladó lassabb járműveket, és az előre beállított követési távolság fenntartásával automatikusan módosítja a Transit Minibusz sebességét. Az akadályok elhárulása után a rendszer a korábban beállított sebességre gyorsítja fel a járművet.

Könnyebb és biztonságosabb tolatás

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A Tolatókamera megmutatja az összes, jármű mögött található akadályt a középkonzolba épített kijelzőn. Amellett, hogy felfedi azokat az akadályokat is, amelyeket a vezető nem venne észre, a rendszer virtuális vonalak megjelenítésével segíti a legszűkebb helyekre történő parkolást is. A kamera automatikusan aktiválódik, amikor a vezető hátramenetbe kapcsol.

Mindkét oldalon látja, mi közeleg

A jármű elejébe épített kis méretű panorámakamera egy osztott képernyős képet továbbít a Transit többfunkciós kijelzőjére. A vezető itt egyszerre láthatja a jobb- és baloldalról érkező járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat. Ez a speciális, nagy látószögű kamera különösen hasznos, amikor szűk parkolóhelyről áll ki, vagy ha korlátozott kilátás mellett kell egy forgalmas útszakaszra ráhajtania.

Gondmentes parkolás

Az új Transit Minibusz Aktív ki-/beparkolást segítő automatikájával minden eddiginél egyszerűbb a parkolás. A rendszer azonosítja a megfelelő méretű parkolóhelyet, és automatikusan a helyére kormányozza a járművet, miközben Önnek csak a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie. A rendszer mind a merőleges, mind a párhuzamos parkolás esetén működik. Az első-, hátsó- és oldalsó távolságérzékelők segítségével jobban megítélhető a jármű körül található tárgyak és akadályok távolsága. Amikor a szenzorok valamilyen tárgyat érzékelnek, a rendszer jól látható és hallható figyelmeztetéssel jelez a vezetőnek, melynek intenzitása a tárgyakhoz közelítve tovább fokozódik.

Technológia, ami azt is látja, amit Ön nem

A Holttérfigyelő rendszer (BLIS) érzékelő radarokkal pásztázza az új Transit Minibusz holtterét. Ha a rendszer egy holttérben haladó járművet észlel, akkor a megfelelő oldali visszapillantóban egy narancssárga fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A Holttérfigyelővel együttműködő Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer jelzi a közeledő járműveket, ha olyan helyről tolat ki, ahonnan a keresztirányú forgalom csak korlátozottan látható.

Észreveszi a járműveket, melyeket Ön nem

A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer része. Tolatás esetén, ha a vezető korlátozottan látja a keresztirányú forgalmat, a rendszer érzékeli a közeledő járműveket, és figyelmeztető hangjelzést ad ki, valamint fényjelzéssel hívja fel a vezető figyelmét a közeledő forgalomra a megfelelő oldali visszapillantó tükörben.

Egy fejlett rendszer, mely segít a sávtartásban

A Sávtartó automatika egy frontkamera segítségével észleli, ha a jármű véletlenül kisodródna a haladási sávjából. Ilyen esetekben a Sávtartási segítség kisebb kormányzási nyomatékot alkalmazva segít visszaterelni a járművet a megfelelő sávba. Amennyiben a jármű kereke érinti a sávjelzést vagy az út szélét, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével és egy vizuális jelzéssel hívja fel erre a vezető figyelmét. A technológia 65 km/h-s sebesség alatt automatikusan deaktiválódik, de természetesen manuálisan is kikapcsolható.

Váltson üzemmódot a körülményeknek megfelelően

A Választható vezetési üzemmódokkal mindig az adott feladathoz és időjárási körülményekhez hangolhatja az Transit Minibusz működését. Válasszon a Normál, a Csúszós út, a Sár, Vontatás üzemmódok vagy a maximális hatékonyságot biztosító EcoMode közül.

A szervokormány minden helyzetben megfelelően reagál

Az Elektromos szervokormány a jármű sebességének megfelelően változtatja a rásegítés mértékét. Mivel a működéséhez alapvetően elektromos áramot használ és nem a motort terheli, az üzemanyagfelhasználás hatékonyságát is javítja.

Az új LED-es nappali menetfény stílusos és jól látható

A korszerű és rendkívül energiatakarékos nappali menetfény karakteres megjelenést ad a Transitnak. Segít abban, hogy nappal észrevegyék a járművet, éjszaka pedig tisztán lássa a vezető az utat. Az Automatikus fényszóróvezérlés az éjszakai utak során segíti a vezetőt. A szembejövő forgalmat érzékelve a rendszer tompított üzemmódra kapcsolja a fényszórókat, így előzve meg, hogy a Transit erős fényszórói elvakítsák a szemközti vezetőket. Miután a járművek elhaladtak, a jobb látási viszonyok biztosítása érdekében a rendszer ismét teljes fényerőre vált.

Az Éberségfigyelő rendszer figyelmezteti, ha pihenésre van szüksége

Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri a járművezető viselkedését, és felismeri a fáradtság jeleit. Ha a rendszer érzékeli, hogy a vezető már kevésbé éber, a kijelzőn megjelenik egy pihenést javasló ikon. Amennyiben a vezető figyelme tovább csökken, az ismétlődő figyelmeztetéshez hangjelzés is társul.

Oldalszél-stabilizáló

Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

Jobb látási viszonyok éjszakai is

A Transit Minibusz fényszóróiban egy extra fényforrás is található, ami sötétben kanyarodáskor, félrehúzódáskor segíti a vezetőt. Az irányjelző aktiválásakor a megfelelő oldalon ez a fényforrás is bekapcsol, így az út széle jobban láthatóvá válik.

Teljes kontroll lejtőn indulásnál

A Visszagurulásgátló lejtőn történő elinduláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy 2-3 másodpercig automatikusan fenntartja a féknyomást. Ennek eredményeképpen a vezető akkor is uralma alatt tarthatja a járművet, míg lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és elinduláskor is hasznos.

Technológia, ami figyelmezteti a megfelelő haladási irányra

Az új Transit Minibusz Rossz irányra figyelmeztető rendszere segít megakadályozni, hogy az autópályán vagy az autóúton véletlenül rossz irányba forduljon. Az olyan országokban járva, ahol a forgalom az ellentétes oldalon zajlik, pl. Nagy-Britannia, ez a funkció különösen hasznosnak bizonyulhat. A rendszer a Táblafelismerő rendszer, valamint a GPS adatai alapján érzékeli, ha a forgalommal szemben halad és egy piros "no entry" figyelmeztetéssel jelzi a hibát, valamint egy "check driving direction" jelzéssel szólítja fel a haladási irány ellenőrzésére.

Teljesítmény és hatékonyság

Korszerű, új motortechnológia

A széles választékban elérhető, továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit Minibusz erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A Transit ezek mellett HDT (Heavy Duty Truck) motorral is rendelhető, ami még nagyobb teljesítményt biztosít. Az akár 170 lóerős motorokhoz igény szerint választható manuális- és automata sebességváltó. Bármelyik erőforrás mellett dönt, biztos lehet benne, hogy az a legszigorúbb Euro HDT6.0 kibocsátási előírásoknak is megfelel.

Kifinomult, 10-sebességes, automata sebességváltó

Az új, 10-sebességes, automata váltónak köszönhetően az új Transit Minibusz gyorsulása egészen figyelemreméltó, miközben a jármű üzemanyag-hatékonysága is kifejezetten kedvező. A valós idejű, adaptív váltásütemezés lehetővé teszi, hogy az erőátviteli rendszer gyorsan és könnyedén alkalmazkodjon a változó körülményekhez. Akár egy sima autópályán, akár nehéz terepen halad célja felé, biztos lehet benne, hogy gépjárműve mindig a megfelelő sebességfokozatban dolgozik. A 6-fokozatú, automata váltó az elsőkerék-hajtású járművekhez választható.

Üzemanyagtakarékos, 6-sebességes váltó

A 6-sebességes manuális váltóval az új Transit Minibusz még takarékosabb és hatékonyabb. Megfelelően nagy sebességet elérve elég csak a 6. fokozatba kapcsolni, mellyel kifejezetten üzemanyagtakarékosan lehet haladni. A sebességváltó működése gyors és akadálymentes.

Vezessen még hatékonyabban

A Ford innovatív EcoGuide rendszerével folyamatosan figyelemmel kísérheti, hogy vezetési stílusa miképpen befolyásolja a jármű üzemanyag-fogyasztását. A rendszer elemzi a jármű sebességét, a váltások, a fékezések és gyorsítások adatait, valamint a hosszabb és rövidebb utak számát, majd az eredményeket a kijelzőn is megjeleníti. Az EcoGuide segítségével a sofőr módosíthatja vezetési szokásait, melynek révén figyelemreméltó mértékben csökkentheti a jármű üzemanyag-fogyasztását és a jármű teljes életciklusa alatt komoly költségeket takaríthat meg.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop indítórendszerrel

A rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor a jármű közlekedési lámpánál vagy forgalmi dugóban várakozik. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen hatékony a városi forgalomban, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Hatékonyságnövelő gumiabroncsok

Az új Transit Minibusz alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsait úgy tervezték, hogy a kerekek forgatása kevesebb energiát igényeljen. Ha pedig a jármű mozgatásához kevesebb energia is elegendő, akkor az alacsonyabb fogyasztást és hosszú távon számottevő megtakarítást is jelent.

Légszennyezést okozó vegyületeket eltávolító adalékanyag

A Szelektív katalitikus redukciós (SCR) rendszer az AdBlue® karbamid/víz bázisú adalékanyagot használja arra, hogy a kipufogógázban található nitrogén-oxidokat nitrogénné és vízzé alakítsa. Ezután a részecskeszűrő a kipufogóban található szilárd részecskék több mint 99%-át kiszűri a kipufogógázból. A helyes működés érdekében a Ford EcoBlue dízelmotor AdBlue®-tartályát fel kell tölteni AdBlue® folyadékkal. Az alacsony folyadékszintre a rendszer fényjelzéssel figyelmeztet.

A Gyorsulásszabályzóval nagyobb távolságokra képes

Innovatív technológia, ami a gyorsulás mértékét a jármű terheltségéhez igazítja. Az eredmény magáért beszél: vezetési stílustól függően akár 15%-os üzemanyagmegtakarítás is elérhető a használatával. Sőt, a technológia a motor, a fékek, a gumik és más részegységek elhasználódását is lassítja.

Akkumulátorfeltöltés még hatékonyabban

A hagyományos rendszerektől eltérően a Fékenergia-visszanyerés kizárólag a szükséges esetekben tölti a jármű akkumulátorait, és amikor csak lehetséges, a gyorsításkor megszakítja a töltést. A megoldással üzemanyagmegtakarítás és kibocsátáscsökkenés érhető el.

Kényelem és praktikum

Összeköttetésben a világgal

Az új Ford Transit Minibusz mostantól FordPass Connect modemmel** is választható. Ez a innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi***, ami lehetővé teszi, hogy utasai menet közben is csatlakozhassanak az internetre, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok, melyeknek köszönhetően utasaival időben érkezhet a megadott úti célra. Sőt, a rendszer segítségével a jármű műszaki állapotát is ellenőrizheti és időben felkészülhet a szükséges javításokra. (A FordPass Connect jelenleg Magyarországon nem elérhető.)

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők. (A SYNC 3 rendszer jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Kényelmes ülések akár 18 személynek

Az új Transit Minibusz különböző üléskonfigurációkkal, akár 18 férőhelyes változatban is kapható. A tágas és komfortos személyszállítóban az utasok egész úton kényelmesen lazíthatnak, hiszen a hátradönthető üléstámlák és kartámaszok már a Trend és Limited típusokban is az alapfelszereltség részét képezik. A vezetőülés rendkívül kényelmes kialakítású karfával és deréktámasszal is rendelhető, emellett fűthető és elektromosan akár 10-féleképpen is beállítható. A széleskörűen testreszabható lehetőségek közül így minden vezető kiválaszthatja a számára ideális pozíciót.

Még több hely a csomagoknak

Az ülések felett található csomagtartó rekeszek a lehető legokosabban használják ki a rendelkezésre álló helyet, hiszen így még több, ráadásul könnyen elérhető csomagtér áll az utasok rendelkezésére. Az alapfelszereltséghez tartozó, LED-es olvasólámpák pedig az éjszakai utazások során tehetnek jó szolgálatot.

Kellemes hőmérséklet mindenkinek

A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével egyszerűen beállíthatja az Ön és utasai számára is ideális hőmérsékletet, amelyet aztán a fejlett légkondicionáló rendszer automatikusan fenntart.

Ford Easy-Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés, a biztos tankoláshoz

Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

Nyitható oldalablakok

A jobb szellőzés és a negyedik sorban helyet foglaló utasok nagyobb kényelme érdekében az utastérajtó ablaka kinyitható. A prémium megjelenésű, színezett üveg minden Transit Minibuszban alapfelszereltség.

Gyors szélvédő-jégtelenítés Quickclear technológiával

Ennek az ügyes kis funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is. 

Könnyen tisztítható gumipadló

A speciális kialakítású, csúszásmentes gumipadlónak köszönhetően a Transit Minibusz sokáig megőrzi tiszta, rendezett és újszerű állapotát. A burkolat megóvja a padlót a sáros csizmáktól, a kiömlött italoktól, a nehéz csomagok okozta sérülésektől, voltaképpen bármitől, amivel az utasok véletlenül kárt okozhatnak. Bármikor könnyen letörölhető, így az utastér tisztántartása már nem is lehetne egyszerűbb.

Külső visszapillantók, amelyek megvédik magukat

Az apróbb balesetek megelőzése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső tükrök automatikusan behajtódnak. Ezért a stílusos, beépített irányjelzők védelme is garantált. A külső tükrök emellett fűthetőek is, így a téli reggeleken is gyorsan útnak indulhat.

Esőhöz igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban bekapcsol, ahogy nedvességet érzékel a szélvédőn, működés közben pedig az eső intenzitásához igazítja a lapátok sebességét. A különböző érzékenységi fokozatok közül választva meghatározható, hogy az ablaktörlés milyen csapadékmennyiség esetén induljon el.

Biztonság és védelem

Rendszer, ami védi a gyalogosokat

Az Ütközésmegelőző rendszer Gyalogosfelismerő funkcióval és a radarok abban segítik a vezetőt, hogy észlelik a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket, mellyel bizonyos frontális ütközések elkerülhetők, vagy azok következményei csökkenthetők.

Tökéletes irányíthatóság körülményektől függetlenül

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer, a Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és a Kipörgésgátló fejlett érzékelőinek segítségével folyamatosan figyeli a jármű mozgását és viselkedését. Ha érzékeli, hogy valamelyik gumiabroncs tapadása csökken, egy automatikus fékimpulzussal stabilizálja az adott kereket.

Ura marad a helyzetnek

A Kanyarodásszabályzó érzékeli, ha a vezető túl nagy sebességgel érkezik a kanyarba, és annak érdekében, hogy ura maradjon a járműnek, először gyorsan csökkenti a motor nyomatékát, majd az egyes kerekeket a szükséges mértékben lefékezi.

Folyamatos védelem felborulás ellen

A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A fejlett Kipörgésgátló megszünteti a kerekek túlzott kipörgését és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan ellenőrzi és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, hogy gyorsítás esetén a maximális tapadást nyújtsa.

Utánfutóval is biztonságosan az úton

Az Utánfutó stabilizátor (TSC) funkció érzékeli az utánfutó kígyózó mozgását vagy kilengését, és a probléma megszüntetése érdekében csökkenti az autó sebességét. A rendszer a motor nyomatékának csökkentésével és a kerekeken lévő féknyomás fokozatos növelésével lassítja le a járművet.

Vezetőoldali-, utasoldali-, oldal- és függönylégzsákok

A Transit Minibuszban vezető- és utasoldali légzsákok, valamint függöny- és oldallégzsákok gondoskodnak az utasok biztonságáról. A gyors és megbízható működés érdekében a légzsákrendszert aktiváló fejlett érzékelőket a jármű kulcsfontosságú pontjain helyezték el. Ha valamilyen okból szeretné kikapcsolni az utasoldali légzsákot, pl. kisgyermek utazik ott egy menetiránynak háttal fordított babaülésben, a légzsák egyetlen gombnyomással deaktiválható. A kikapcsolt állapotba hozott légzsákról a műszerfalon elhelyezett fényjelzés is tájékoztatja a vezetőt.

Óvja és védi a tolvajoktól a Transitot

A Thatcham 1. kategóriájú, kifinomult lopásgátló rendszer a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezt követően bármilyen erőszakos behatolási kísérlet, a jármű felemelése vagy az utastérben érzékelt mozgás esetén erőteljes szirénahanggal figyelmezteti környezetét. A rendszer megelőzi a nem kívánt elvontatást is.

Feltörésbiztos, távirányítós központi zár

Az új Transit Minibusz távirányítással is nyitható, központi záras ajtókkal rendelkezik. Minden zárat egy-egy speciális feltörésgátló pajzs véd az erőszakos behatolástól. Alapbeállításként a rendszer induláskor automatikusan lezárja az ajtókat, de ez a funkció a műszerfalon bármikor kikapcsolható. Komolyabb ütközés esetén ezek az ajtózárak automatikusan kinyílnak, ami megkönnyíti az autó gyors elhagyását és a segítségnyújtást.

Figyelmeztetés csökkenő keréknyomás esetén

Amennyiben utazás közben bármelyik kerék elkezd veszíteni a nyomásából, a Keréknyomásfigyelő-rendszer figyelmeztető jelzése jelenik meg a műszerfalon, felhívva a vezető figyelmét az esetleges defektre.

Praktikus kiegészítők

Egyszerű beszállás

A Transit Minibusz extra széles oldalajtaján át az utasok csomagjaikkal együtt is kényelmesen szállhatnak be a járműbe. Az ajtó használatát még egyszerűbbé teszi, hogy mindössze egyetlen gombnyomással nyitható és zárható.

Lépjen feljebb

Minden modellünkbe elektromosan működtethető lépcsőt építettünk, hogy az utasok számára a ki- és beszállás a lehető legegyszerűbb legyen.

Töltse fel egyszerűen a készülékeit

Választható extra a vezetőülés és az első utasülés között elhelyezett 150 W-os, 230 V-os elektromos csatlakozóaljzat, melyről adapter nélkül is kényelmesen feltölthető egy laptop, vagy más hasonló készülék.

Egyszerűbb kanyarvétel

Az új Transit Minibusz fordulóköre mindössze 11,9 méter, ezért a jármű nagyon jól kanyarodik és remekül irányítható.

Extra biztonság a hosszú időtartamra szóló átrozsdásodás elleni garanciával

Az új Transit Minibusz kiemelkedő minőségéról tanúskodik, hogy alapból 12 évre szóló, átrozsdásodás elleni garanciát adunk hozzá.

Alacsony javítási költségek

Az új Transit Minibusz oldalát tartós és erős anyagból készült díszlécek védik az esetleges sérülésektől, a gondosan megtervezett, többrészes hátsó lökhárító pedig akár darabokban is cserélhető, így a javítási költségek is kordában tarthatók.

Egy kis extra védelem

Az új Transit Minibusz megjelenéséhez illő hátsó sárvédők megóvják a fényezést a felverődő kavicsoktól, a felfröccsenő víztől, a latyaktól és megakadályozzák a sár és egyéb makacs szennyeződések felhalmozódását, így a jármű tovább megőrzi újszerű állapotát.

Figyelmeztetés csökkenő keréknyomás esetén

Amennyiben új Ford Transit Van járművéhez utánfutót szeretne csatlakoztatni, válassza az Utánfutó stabilizátorral elérhető vonóhorgot!

minibus
minibus
minibus
minibus
minibus
minibus
minibus
minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus

 • minibus

 • minibus

 • minibus

 • minibus

 • minibus

 • minibus

 • minibus

 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus
 • minibus

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva