FORD KA+

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz!

További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére vagy kérjen ajánlatot online.

Jut hely mindenkinek

A KA+ kompakt városi autó létére meglepően tágas. A hátsó ülések elég szélesek ahhoz, hogy három személy is jól elférjen. De jó hírünk van a magasabb embereknek is: a tágas lábtérnek köszönhetően ugyanis, végre ők is maradéktalanul élvezhetik az utazást.

ka
ka
ka
ka
ka
ka
 • ka
 • ka
 • ka
 • ka
 • ka
 • ka
 • ka

 • ka

 • ka

 • ka

 • ka

 • ka

 • ka
 • ka
 • ka
 • ka
 • ka
 • ka

Vezetési élmény

ÖRÖMTELI VEZETÉS!
Könnyű és fürge. Agilis és magabiztos. A KA+ csodálatosan megfelel a kihívásoknak.
Intelligens technológiák egész sora garantálja a könnyű és szórakoztató vezetést, és természetesen odafigyelnek az Ön és utasai biztonságára is.
A városi vezetéstől a nagyobb kirándulásokig a KA+ gondoskodik arról, hogy a vezetés kellemes élmény legyen.

Egyszerű parkolni, szűk helyeken is

A KA+ elég kompakt és mozgékony ahhoz, hogy kis helyekre is könnyedén beállhasson vele. A hátsó parkolóradarral magabiztosan manőverezhet szűk helyeken is. A radar észleli, mikor van túl közel egy tárgyhoz, és hangjelzés kíséretében vizuális figyelmeztetést jelenít meg a középkonzolon. Parkoljon gond, és persze koccanás nélkül!

Tegye még pihentetőbbé az utazásokat!

A KA+ alapfelszereltségébe a Sebességkorlátozó is beletartozik a Sebességtartó automatika pedig opcióként választható. Az utóbbival beállíthatja a kényelmes sebességet, amit a KA+ anélkül tart fenn, hogy Önnek a gázpedálra kellene tennie a lábát. Amennyiben gyorsabban vagy lassabban szeretne haladni, egyszerűen lépjen a gáz- vagy fékpedálra! A Sebességkorlátozó különösen hasznos városi vezetéskor a sebességkorlátozás betartásához, és megkönnyíti a váltást a sebességhatárok változása esetén is.

Elindulni egyszerű, még emelkedőn is

A Visszagurulásgátló a fékrendszer használatával megakadályozza, hogy a KA+ visszaguruljon emelkedőn induláskor. Amikor aktív, az autó 2-3 másodpercig mozdulatlan marad a fék felengedése után. Ez elég időt ad arra, hogy lábát átemelje a gázpedálra, és így könnyebben, egyszerűbben indulhat el emelkedőn, különösen akkor, ha Ön mögött is parkolnak.

Mindig tartsa kézben az irányítást!

A Kipörgésgátló síkos talajon induláskor segít megakadályozni a kerekek kipörgését, megcsúszását. A Kipörgésgátló különösen hatékony, amikor megállás után vagy lassú sebességből kell gyorsítania, illetve hegymenetben. Gördülékenyebbé teszi a vezetési élményt, és segít megőrizni az irányítást jeges utakon és nedves időjárásban.

Egyszerű manőverezés

Az Elektromos szervokormány (EPAS) parkoláskor nagyobb, autópályán haladva pedig kisebb rásegítést és precízebb irányítást biztosít. A hagyományos szervokormányokkal szemben - melyek folyamatosan működnek, és így állandóan fogyasztják az üzemanyagot - a mi EPAS rendszerünk csak akkor működik, amikor arra szükség van, így csökkentve az autó fogyasztását.

Jobb láthatóság, éjjel-nappal

Az intelligens kialakításnak köszönhetően a KA+ kitűnő láthatóságot biztosít. A ködlámpa háza helyzetjelzőket is tartalmaz, így az autó tisztábban látható éjjel-nappal, ködben és tiszta időben is.

Teljesítmény és hatékonyság

GYORSAN REAGÁL ÉS GAZDASÁGOSAN MŰKÖDIK. A KA+ modelleket úgy terveztük, hogy a sofőrjét és az utasokat minél gazdaságosabb üzemanyagfelhasználás mellett szállítsa. Az 1,2 literes Ti-VCT benzinmotor gyors reakcióidejű, fürge és üzemanyag-takarékos. Hiszen minden csepp számít.

Az új motor jól bánik az üzemanyaggal

A KA+ erejéről egy agilis, gazdaságos, négyhengeres, 1,2 literes Ti-VCT benzinmotor gondoskodik. 85 LE teljesítménnyel választható, és ötsebességes manuális sebességváltóval érkezik. Kiváló az üzemanyag takarékossága, és a szén-dioxid kibocsátása is alacsony, akár 110 g/km.

Spóroljon minden sebességváltáskor!

A KA+ Sebességváltásra figyelmeztető lámpája a műszerfalon jelzi, mikor jön el a tökéletes pillanat a sebességváltásra. Ennek eredménye az alacsonyabb motorfordulatszám, a jobb üzemanyag-hatékonyság, így Ön messzebbre utazhat, kevesebbért.

Kényelem és praktikum

EGY PRAKTIKUS ÉS SZÓRAKOZTATÓ AUTÓ . A KA+ tele van hasznos funkciókkal és innovatív technológiákkal, így igazán élvezetes vele utazni. Ettől olyan különlegesek a KA+ modellek.
A Ford SYNC Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy egyszerű hangparancsokkal irányítsuk a zenelejátszót és a mobiltelefont. Az új MyFord Dokkoló tudja, milyen fontosak az okostelefonok vezetés közben is, ezért gondoskodik arról, hogy telefonját jól láthatóan, stabilan rögzítse az autóban.
Ha kipróbálja, Ön is látni fogja: a KA+ nemcsak szép autó, hanem okos és praktikus is.

Ford SYNC Hangvezérléssel

A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi a zenelejátszás hangparancsokkal történő vezérlését, és ugyanígy kezelheti a bejövő hívásait is. Amellett, hogy felolvassa a szöveges üzeneteket, és lejátssza a zenéket az USB adatHordozóról, képes Bluetooth®-on keresztül kapcsolódni a mobiltelefonhoz is, így a készüléken lévő zenéket is meghallgathatja. Az AppLink segítségével pedig népszerű Android- és iOS-alkalmazásokat vezérelhet a hangjával. Szinte olyan, mintha saját személyi asszisztens lenne Ön mellett, még akkor is, ha egyedül utazik az autóban.

Okos tárhely okostelefonoknak

A MyFord Dokkoló egy jól átgondolt megoldás arra, hogy biztonságosan tárolja az okostelefonját, MP3-lejátszóját vagy navigációs eszközét. Így Ön jól láthatja anélkül, hogy elvonná a figyelmét az útról. A dokkoló a középkonzol tetején található, és megfelelő pozícióban tartja a készülékét.

Tökéletes hőmérséklet

Az Automata légkondicionálóval beállíthatja a legkellemesebb hőmérsékletet, és a KA+ gondoskodik annak fenntartásáról is. Se nem hideg. Se nem meleg. Pont kellemes - mindig.

Extra kényelem fűtött ülésekkel

Függetlenül attól, hogy milyen idő van kint, a KA+ mindig gondoskodik a kényelemről. A választható fűtött első ülések sokkal kellemesebbé teszik a vezetést a hidegebb hónapokban.

Elektromosan behajtható tükrök

A véletlen balesetek elkerülése érdekében a feláras extraként kapható külső visszapillantó tükrök automatikusan behajlanak, amikor az autót lezárja (vagy amikor megnyomja a gombot).

Ford Easy-Fuel rendszer a nyugodt tankolásért

Ez a hasznos megoldás szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mert a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. És mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, nem kell többé piszkos tanksapkát sem megfognia.

Biztonság

NAGYOBB BIZTONSÁG AZ UTASOK SZÁMÁRA. A Ford KA+ számos intelligens biztonsági megoldással védi a bent ülőket vezetés közben, és az autót parkolás közben. A Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztens funkciója például automatikusan felhívja a segélyhívó számot baleset esetén. A Ford KA+ mindig vigyáz Önre.

Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel

Amennyiben olyan balesetet szenvedne, amelynek során egy légzsák kinyílik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, a rendszer a csatlakoztatott mobiltelefonján keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot. Ilyenkor tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet az operátorral. Ami szintén nagyon fontos: a rendszer a létfontosságú információkat is elküldi, például a GPS-koordinátákat – még akkor is, ha esetleg Ön nincs eszméleténél.*

Teljes körű védelem

Az ütközéselnyelő karosszéria mellett számos légzsák védi az autó utasait.
A két első légzsák mellett derékvédelemmel ellátott oldallégzsákokkal és fejvédelemmel ellátott függönylégzsákokkal is rendelkezik.

Adja kölcsön nyugodtan, a MyKey® vigyáz rá!

A MyKey segítségével testreszabhatók az autó beállításai, hogy azok a különféle sofőröknek megfeleljenek. Így ha kölcsön is adja, meghatározhatja a maximális haladási sebességet, beállíthatja a biztonságiöv-emlékeztetőt, akár még a hangrendszer maximális hangerejét is megadhatja. Ez az innovatív műszaki megoldás a vezető és utasa számára biztonságot, a tulajdonos számára nyugalmat jelent.

Időben figyelmeztet a leeresztő kerekekre

Ha útközben az egyik kerék elkezdene veszíteni a nyomásából, akkor a Keréknyomás figyelő rendszer (TPMS) a műszerfalon megjelenő ikonnal azonnal figyelmezteti Önt. Így biztonságosan megállhat, ellenőrizheti a keréknyomást és kijavíthatja az esetleges hibákat.

Vészfékezésre figyelmeztetés

Amennyiben vészfékeznie kellene, automatikusan bekapcsol a figyelmeztető jelzés, és felvillannak a féklámpák. E kettő kombinációja figyelmezteti az Ön mögött haladókat a veszélyes szituációra.

Intelligens biztonsági rendszerek

A KA+ elektronikus ajtózárral és Thatcham-minősítésű 3-csillagos biztonsági rendszerrel rendelkezik. Része a területérzékelős riasztó és a kettős központizárrendszer. A kettős központizár gondoskodik arról, hogy az autó belülről se legyen nyitható, még akkor sem, ha valaki betört oldalablakon keresztül próbálná meg kinyitni.
A KA+ biztonságáról a távirányítású központizár és a választható riasztóberendezés gondoskodik.

Ne veszítse el az uralmat a jármű felett

Az Elektronikus menetstabilizáló (ESC) folyamatosan figyeli az autó haladását, érzékeli, ha az letér a haladási pályáról vagy megcsúszik. Ekkor automatikusan segít javítani az autó stabilitását. A rendszer célja, hogy Ön ne veszítse el az uralmat a jármű felett, és az ABS rendszerrel kombinálva segítsen megelőzni a baleseteket.
Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket a nyári HÉTVÉGI nyitvatartási rendről (jún.15.-aug.31. között): a solymári és az esztergomi telephelyünk szombatoként ZÁRVA tart. Budapesti telephelyünk (FordStore Solymár-M3) a megszokott szombati nyitvatartási időben várja Önöket! Kellemes pihenést kívánunk!

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 44.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
  
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2018 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).