Duplakabinos Ford Transit

A Ford Transit duplakabinos modellje ideális választás mind a brigád, mind a rakomány szállítására. A Ford Transitok legendás tartóssága most a személyautókra jellemző kényelemmel párosul. A duplakabinos Ford Transit tágas belső terével lehetővé teszi egy teljes brigád és felszerelésük kényelmes elhelyezését. Járműveink a Ford Solymárnál készletről azonnal elérhetők!

Dizájn és megjelenés

A Ford Transit duplakabinos kisteherautó külső megjelenése modern és funkcionális. Az jármű megjelenése erőt és tartósságot sugall, amely a Ford Transit modellek ikonikus vonása. Az áramvonalas kialakítás javítja az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti a légellenállást, miközben modern és letisztult megjelenést biztosít. Az elülső részen található nagyméretű hűtőrács és a LED technológiával felszerelt fényszórók dinamikus és korszerű kinézetet adnak a duplakabinos Transitnak. A nagy, erős kerékívek és a masszív kerekek a jármű strapabíró és terepen is magabiztosan mozgó megjelenését hangsúlyozzák. A duplafülkés változat nagyobb kabinnal rendelkezik, amely tágas belső teret biztosít a vezető és utasai számára. A hosszabb tengelytávú L4-es változat akár 10,6 köbméteres rakodóteret kínál, amely elegendő három szabványos EUR-raklap szállítására is. Az extra ajtók könnyű hozzáférést biztosítanak a hátsó ülésekhez. A hátul található raktér nagy kapacitással rendelkezik, a praktikus ajtók könnyű hozzáférést biztosítanak a rakományhoz. A Ford Transit duplakabinos változata többféle színben érhető el akár metálfényezéssel, így még jobban ízlésünk szerint testre szabható a jármű.

Motor és teljesítmény

A Ford Transit duplakabinos modelljei 2.0 literes dízelmotorral érhetők el, különböző teljesítményekkel, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek. A Ford Transit legnépszerűbb motorjai az EcoBlue dízelmotorok, amelyek kiváló teljesítményt és üzemanyag-hatékonyságot kínálnak. A duplakabinos teherautó motorja nagy nyomatékkal rendelkezik, ami különösen fontos a teljesen megrakott járművek esetében. A 2.0 literes dízelmotor négy változatban kapható, akár 185 lóerőt és 415 Nm nyomatékot biztosít, amely elegendő erőt nyújt nehéz rakomány szállításához is. A Ford Transit duplakabinos változatai mind automata, mind manuális váltóval elérhetők. Az automata váltóval felszerelt modellek összkerék hajtás esetén 6 sebességesek, míg hátsókerék hajtás esetén 10 sebességgel gazdálkodnak. Az első kerék meghajtásúak 6 sebességes kéziváltóval kaphatók. Az automata váltós modellek különösen kényelmesek városi használatra, míg a manuális váltók jobban megfelelhetnek azoknak, akik a vezetési élményt és a precíz irányítást részesítik előnyben.

Belső tér

A Ford Transit duplakabinos autó belső tere kényelmes, jól felszerelt és praktikus, amely megfelel mind a munkával, mind a mindennapi használattal járó igényeknek. A duplakabinos kialakítás lehetővé teszi akár hét személy kényelmes elhelyezését. Az első üléssor háromszemélyes, míg a hátsó üléssor négy személy számára nyújt helyet. A belső térben használt anyagok tartósak és kényelmesek, ellenállnak a mindennapi használat során fellépő kopásnak és igénybevételnek. Az ülések ergonomikus kialakításúak, hosszabb utakon is kényelmet biztosítanak. A jármű számos tárolórekesszel és zsebbel rendelkezik, hogy az utasok és a sofőr is rendezetten tarthassa a személyes tárgyait. Az átlátható és könnyen kezelhető műszerfal modern dizájnnal és digitális kijelzővel rendelkezik, amelyen minden fontos információ megjelenik, például a sebesség, az üzemanyagszint és a navigáció. A Ford SYNC rendszer része a legtöbb Transit modellnek, amely érintőképernyős kijelzővel, Bluetooth kapcsolattal, hangvezérléssel és okostelefon integrációval (Apple CarPlay, Android Auto) van felszerelve. A duplakabinos Transitokban klímarendszer található, amely biztosítja az első és hátsó üléssorok kényelmes hőmérsékletét. Ez különösen fontos hosszabb utazások során vagy extrém időjárási körülmények között. A Ford Transit belső tere jól hangszigetelt, ami csökkenti az útzajt és a motor zaját, így a jármű belseje csendes és kényelmes, akár hosszabb utak során is.

Biztonság

A Ford Transit duplakabinos modellje magas szintű biztonságot nyújt, köszönhetően a fejlett aktív és passzív biztonsági rendszereknek, a robusztus vázszerkezetnek és a modern technológiáknak. Ezek a funkciók mind hozzájárulnak a duplakabinos biztonságos vezetéséhez és az utasok védelméhez. Az autóban számos biztonsági funkció található, mint például a légzsákok (első, oldalsó és függönylégzsákok), az elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC), a visszagurulásgátló és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer. A modern Transit modellek számos vezetést segítő rendszerrel rendelkeznek, mint például a parkolássegítő szenzorok, a tolatókamera, az adaptív sebességtartó automatika és a holttérfigyelő rendszer. Ezek a funkciók mind hozzájárulnak a jármű biztonságos vezetéséhez és az utasok védelméhez.

Ezek a rendszerek segítik a gépjármű vezetőt ugyan a minél biztonságosabb közlekedésben, de az óvatos, körültekintő vezetés mindezek ellenére fontos!

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva