Ford Transit Connect

A Ford Motor Company megtervezte a Ford Transit Connect-et. Ezzel a kis- és közepes méretű teherautó gyártásával a gyártó a kereskedelmi és üzleti célok és igények teljeskörű kielégítését célozta meg. Az autó elnevezése, "Transit Connect", arra utal, hogy kifejezetten az áruszállítás és a szállítmányozás területére alkották meg.

Dizájn és megjelenés

A Ford Transit Connect megjelenése funkcionális, általában praktikus, egyszerű formatervezéssel rendelkezik, amely hangsúlyozza a funkcionalitást és a teherautó jellegét. Azon kis és közepes vállalkozások, kiszállítási szolgáltatások, kézbesítések vagy szerviztevékenységek számára bizonyul ideális járműnek, akik egy praktikus, megbízható és sokoldalú járműre van szükségük az áruszállításhoz vagy szolgáltatások nyújtásához. Az autó kialakítása lehetővé tegye a könnyű hozzáférést a teherterülethez, és optimalizálja a terhelési kapacitást is. A Transit Connect két fő változatban kapható: rövid tengelytáv (L1) és hosszú tengelytáv (L2), ezáltal különböző méretű teret kínálva a szállítandó áruk vagy eszközök számára. Emellett a magas tetős változatok is rendelkezésre állnak, amelyek növelik a teherterület magasságát. Az autó külső megjelenése erős és masszív, kiemelve a tartósságot és az élettartamot. A Ford Transit Connect oldalán és hátsó részén általában praktikus ajtók találhatók, amelyek egyszerű hozzáférést biztosítanak a rakodóterülethez, lehetővé téve a könnyű és gyors rakodást és lerakodást. A Ford logó és az autó típusának névjegyei általában jól láthatók a teherautón is, hangsúlyozva a gyártó minőségét és márkavédjegyét.

Motor és teljesítmény

A Ford Transit Connect különböző motorválasztékban érhető el, az üzemanyag-hatékonyság és a megbízhatóság szempontjait figyelembe véve tervezték. Ez a többféle motortípus kielégíti a kereskedelmi felhasználás különböző igényeit. A benzinmotorok általában közepes teljesítményt kínálnak, kielégítve a városi közlekedési igényeket, erre mégis kevesebb igény mutatkozik. A dízelmotorok általában magasabb nyomatékot és üzemanyag-hatékonyságot kínálnak, ideálisabbak a nehéz terhek szállításához. A Ford Transit Connect az alábbi motorváltozatban kapható: 1,5 literes 100 lóerős dízelmotor 6 fokozatú manuális sebességváltóval, valamint 8 fokozatú automata sebességváltóval. A motorok az Euro6.2 károsanyag-kibocsátási normának megfelelnek. A Transit Connect modellek általában üzemanyag-hatékonyak, különösen a városi közlekedés során, ami fontos elvárás a kereskedelmi használatban. A járművek vezetési élménye kényelmes és könnyű kezelhetőségű, így segíti a városi környezetben való navigálást. A Transit Connect további technológiai funkciókkal is rendelkezik, amelyek segítik a vezetést, a biztonságot és biztosítják a kényelmet. Néhány modell rendelkezik vonóerővel, amely hozzájárul pótkocsi vontatásához, amennyiben a felhasználóknak szükségük van rá.

Belső tér

A Ford Transit Connect egy praktikus és sokoldalú választás kereskedelmi és üzleti felhasználásra, a belső design optimalizálja a térkihasználást és a funkcionalitást. A teherautót elsődlegesen áruszállításra és szállítmányozásra tervezték. A Transit Connect belső tere gyakran moduláris, így kínálva lehetőséget a felhasználók számára, hogy alkalmazkodjanak az adott szállítási igényekhez. Az autó belső tervezése a funkcionalitást, a kényelmet és az ergonómiát ötvözi az üzleti felhasználás szempontjából. A modularitás lehetővé teszi az eszközök és áruk hatékony elrendezését és rögzítését. Az utasteret úgy tervezték, hogy kényelmes legyen a vezető és az utasok számára egyaránt. Az autóban általában két ülést találunk, de az utastér kihasználhatósága érdekében a felszereltségtől függően akár három ülés is lehetséges. Az ülések kényelmesek és tartósak, de elsősorban a szállítási funkcióra összpontosítanak. A vezető számára kialakított munkaterület kényelmes és jól elrendezett, számos vezetéstámogató funkciót is magába foglal. Az infotainment rendszer modern lehetőségeket kínál, beleértve az érintőképernyős kijelzőt, okostelefon integrációt és navigációs rendszert. Az utastérben és az áruszállító részben is sok tárolóhely és rekesz található az apróbb eszközök és dokumentumok számára. A széles kilátás és a könnyű kezelhetőség a mindennapi munkavégzés során előnyt jelenthet.

Biztonság

A járműbiztonság szempontjából fontos szempontokat mindig figyelembe veszik a gyártók, ez alól a Transit Connect sem kivétel. A legújabb technológiák széles skáláját kínálja, beleértve az infotainment rendszereket, az okostelefon integrációt, valamint a biztonsági és vezetéstámogató rendszereket. A Ford Transit Connect modern biztonsági rendszereket kínálhat, például légzsákokat, menetstabilizáló rendszert (ESP), trakciókontrollt, blokkolásgátló fékrendszert (ABS) és más vezetéstámogató technológiákat. Az olyan funkciók, mint a holttérfigyelő rendszerek, tolatókamerák és parkolóradarok is segíthetnek a vezetőnek a biztonságosabb vezetésben. A jármű kialakítása és anyaghasználata részben a karambolbiztonságot is szem előtt tartja, a vezető és az utasok védelmére összpontosítva. A kereskedelmi járművekben többnyire olyan biztonsági rendszerek is elérhetők, amelyek a gépjármű vagy annak tartalma elleni rablások megelőzését szolgálják, ez jellemezi a Ford Transit Connect-et is.

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva