Ford Mustang California Edition

A Ford Mustang California Edition egy különleges kiadású sportautó, amelyet a Ford Motor Company készített, hogy tisztelegjen Kalifornia ikonikus autókultúrája előtt. Ez a változat a Ford Mustang modellcsalád egyik legvonzóbb és legegyedibb tagja, amelyet a dinamikus dizájn, a fokozott teljesítmény és az exkluzív részletek jellemeznek.

Dizájn és külső

A Ford Mustang California Edition rendkívül vonzó és lenyűgöző megjelenésű modell. Ez az autó a klasszikus Mustang stílust és a modern design elemeket ötvözi egyedi módon. A sportos lökhárítók, a nagy légbeömlők és a jellegzetes hűtőrács a vadonatúj California jellemző részei. A különleges grafikák, a kontrasztos részletek és a speciális felnik tovább fokozzák az autó megjelenését és biztosítják, hogy a Ford Mustang California Edition egyedi és szemet gyönyörködtető legyen.

Motor és teljesítmény

A Ford Mustang California Edition kimagasló teljesítményt nyújt, amely felejthetetlen vezetési élményt kínál. Általában ebben a kiadásban a Ford egy erőteljes motorral szereli fel az autót, amely a legújabb generációknál egy 5,0 literes V8-as benzinmotort jelent. Ez a motor rendkívüli erőt és nyomatékot kínál, hogy a vezető a lehető legteljesebb mértékben kihasználhassa a Mustang California Edition potenciálját.

A teljesítmény fokozására a Ford további technológiai fejlesztéseket alkalmaz, mint például a választható sportkipufogó-rendszer, amely még intenzívebb és sportosabb hangzást biztosít. Emellett a futómű és a vezetési rendszerek a kiadásra szabott beállításokkal vannak ellátva, hogy a sofőrnek a lehető legnagyobb élményben legyen része, miközben ebben az autóban száguld.

Váltó és vezetési élmény

A Ford Mustang California Edition hatsebességes manuális, vagy tízfokozatú automata váltóval választható. A manuális váltó lehetővé teszi a pilóta számára, hogy teljes mértékben beleszője magát a vezetési élménybe és a váltásokba, miközben az automata váltó sima és gördülékeny váltásokat biztosít a kényelem és a könnyű kezelhetőség érdekében. Az automata váltóval felszerelt Mustang California Edition modelleknél a kormánykeréken elhelyezett váltófülekkel is találkozhatunk, melyek lehetővé teszik a manuális váltást, hogy a vezető magabiztosan irányíthassa a váltásokat.

A futómű és a vezetési dinamika a Ford Mustang California Edition-nél is kiemelkedő. Az autó sportosan hangolt futóművel rendelkezik, amely biztosítja a kiváló tapadást és stabilitást a kanyarokban. Az elektronikus vezérlésű lengéscsillapítók és a precíz kormányzási rendszer hozzájárulnak a pontos irányíthatósághoz és a kimagasló vezetési élményhez. Emellett a hatékony fékrendszer és a fejlett menetstabilitás-vezérlő rendszerek a vezetési biztonságot is elősegítik.

Belső tér

A Ford Mustang California Edition stílusos és kényelmes környezetet nyújt a vezető és az utasok számára. A sportos ülések kiváló tartást és kényelmet biztosítanak, miközben az egyedi díszítőelemek és a kiadásra jellemző részletek fokozzák az autó exkluzív atmoszféráját. Az infotainment rendszer magában foglalja az érintőképernyős központi kijelzőt, amely lehetővé teszi a navigációt, a zenelejátszást és a kommunikációt. Az okostelefonok integrációja, a vezetőtámogató rendszerek és a prémium hangrendszer további kényelmet és kényeztetést nyújtanak az utasoknak.

A Ford Mustang California Edition egy különleges és stílusos sportautó, amely az ikonikus Mustang örökséget és a kaliforniai autókultúrát ötvözi. Az agresszív dizájn, a magával ragadó teljesítmény és a fejlett technológiai funkciók mind a vezetési élmény fokozását szolgálják. Ez az autó tökéletes választás azoknak, akik egyedi megjelenést, erőteljes teljesítményt és kifinomult vezetési élményt keresnek.

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva