Ford Mustang GT

A Ford Mustang GT egy ikonikus amerikai sportautó, melyet a Ford Motor Company gyártott és forgalmaz. A Mustang GT a Mustang modellcsalád legmagasabb teljesítményű változata, mely hatalmas népszerűségnek örvend az autókedvelők körében.

Dizájn és megjelenés

A Ford Mustang GT egyedi és erőteljes megjelenésű autó. A klasszikus Mustang vonalak és a modern dizájn elemei összefonódnak ebben az autóban. A GT változat különleges lökhárítóval, hűtőráccsal és nagy légbeömlőkkel rendelkezik, melyek javítják az aerodinamikát és a hűtést. Az agresszív megjelenést hangsúlyozzák a nagyméretű gumiabroncsok és az alumínium ötvözetből készült, jellegzetes Mustang GT felnik.

Motor és teljesítmény

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

A Ford a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a Mustang GT motorjának teljesítményét és hatékonyságát is optimalizálja. Például a változó vezérlési időzítés (Variable Valve Timing - VVT) és a hengerkikapcsolás (Cylinder Deactivation) technológiák lehetővé teszik, hogy a motor a legjobb teljesítményt nyújtsa minden sebességfokozatban és vezetési helyzetben. Emellett a Mustang GT rendelkezhet különféle vezetési módokkal, amelyek közül választhat az autós. Ez lehetővé teszi az egyéni beállításokat a teljesítmény, a kormányzási érzékenység és az áttételezés terén, hogy a vezető a saját stílusának megfelelően élvezhesse az autó nyújtotta élményt.

A Mustang GT modelljeiben egy hatsebességes manuális vagy tízfokozatú automata váltó segít meggyűrni az aszfaltot. A manuális váltóval szerelt GT modell esetében a vezető magával ragadó kapcsolási élményt élhet át, míg az automata váltó lehetővé teszi a könnyű és sima váltásokat.

A futómű és a vezetési dinamika a Ford Mustang GT-nél kiemelkedően fontos. A GT modell általában sportosabb futóművel és fejlett vezetési rendszerekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a jobb tapadást, a precízebb kormányzási érzést és a kiváló irányíthatóságot. A sportos hangolású felfüggesztés, az erősebb fékrendszer és az elektromos kormányasszisztens mind hozzájárulnak a Mustang GT kiemelkedő vezetési élményéhez.

Belső

A Ford Mustang GT olyan kényelmet és stílust kínál, amely passzol a sportautó jellegéhez. Magas minőségű anyagok, kényelmes ülések és modern technológia jellemzi a belső teret. A sportos és ergonomikus kialakítású vezetői ülés kényelmes tartást biztosít, és a vezető minden fontos műszaki adatot könnyedén elérhet a műszerfalon elhelyezett kijelzőkön keresztül.

Az infotainment rendszer a legújabb technológiai fejlesztéseket kínálja a Ford Mustang GT-ben. Ez magában foglalhatja az érintőképernyős központi kijelzőt, amely lehetővé teszi a navigációt, a zenelejátszást, a telefonhívások kezelését és más funkciókat. Az okostelefonok integrációja általában elérhető, így a vezető könnyedén csatlakoztathatja és vezérelheti a mobilalkalmazásokat az autóban. Ezenkívül a hangvezérlés funkció lehetővé teszi, hogy a vezető parancsokat adhasson az autónak, anélkül, hogy el kellene vonnia a figyelmét az útról.

Biztonság

Az aktív biztonsági rendszerek a Ford Mustang GT-ben is fontos szerepet kapnak. A legmodernebb modellek gyakran rendelkeznek olyan funkciókkal, mint a vészfékasszisztens, a sávelhagyásra figyelmeztetés, a holttérfigyelő rendszer és az adaptív sebességtartó automatika. Ezek a rendszerek növelik az autó és az utasok biztonságát és segítenek elkerülni a baleseteket vagy csökkenteni azok súlyosságát.

A Ford Mustang GT olyan autó, amely ötvözi az ikonikus dizájnt, a hatalmas teljesítményt és a modern technológiát. Ez egy autó, amely garantáltan magával ragadó vezetési élményt nyújt, és elhozza a legendás Mustang érzést a vezetőnek. A részletekbe menő bemutatása és kipróbálása bizonyára felkelti az autószeretők figyelmét, akik értékelik a stílust és a dinamikát egy autóban.

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva