Miért érdemes márkaszervizt választani autónk javításához?

Amikor autónk javítására kerül sor, fontos megfontolnunk, hogy melyik szervizben végeztessük el a munkát. A márkaszerviz számos előnnyel jár, amelyeket érdemes figyelembe venni. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, miért érdemes a márkaszervizt választani autóink javításához.

Szakértelem és tapasztalat

A márkaszervizben dolgozó technikusok rendelkeznek a specifikus márkákhoz és modellekhez szükséges szakértelemmel és tapasztalattal. Ez azt jelenti, hogy az autónkhoz szakszerű és precíz javítást kapunk. A gyári specifikációkat és műszaki követelményeket ismerve, a márkaszerviz technikusai a legjobb megoldásokat tudják nyújtani autónk problémáira.

Minőségi alkatrészek

A márkaszervizek gyári alkatrészeket használnak autóink javításához. Ez garantálja, hogy az autó eredeti minőségét és teljesítményét megőrizzék. A gyári alkatrészek általában jobb minőségűek és hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a harmadik féltől származó alkatrészek.

Speciális eszközök és diagnosztikai berendezések

A márkaszervizek rendelkeznek a szükséges speciális eszközökkel és diagnosztikai berendezésekkel, amelyek segítségével hatékonyan és pontosan azonosíthatják autónk hibáit és problémáit. Ezeket az eszközöket kizárólag a márkaszerviz jogosult használni. Ez lehetővé teszi a gyorsabb és precízebb javítást, amely idő- és költségmegtakarítást jelenthet számunkra.

Garancia és biztosítás

Amikor autónkat márkaszervizben javíttatjuk, gyakran jár garancia a végzett munkára és az alkalmazott alkatrészekre. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merül fel a javítás után, azt ingyenesen vagy kedvezményesen megoldják. Emellett, ha az autó még a gyártói garancia alatt áll, a márkaszervizben végzett munka nem érinti a garanciát.

Megbízhatóság és bizalom

A márkaszerviz hálózat önmagában is garancia a megbízhatóság és a minőségi szolgáltatás terén. Rendszeres karbantartással és márkaszervizben végzett javításokkal az autó hosszabb élettartammal és jobb teljesítménnyel rendelkezik. Emellett autónk értékét is jobban megőrzi, ha a szervizelést a gyártó által ajánlott helyen végeztetjük.

Amikor autónk javítására van szükségünk, érdemes fontolóra venni, hogy márkaszervizbe vigyük. A szakértelmet, a minőségi alkatrészeket, a speciális eszközöket és diagnosztikai berendezéseket, valamint a garanciát és biztosítást együtt kínáló márkaszerviz előnyei jelentősek. Nemcsak az autónk állapotának és teljesítményének javításában nyújtanak segítséget, hanem hozzájárulnak az autó hosszú élettartamához és értékének megőrzéséhez. Tehát, ha autónk szervizelésére van szükségünk, ne habozzunk a megbízható márkaszervízt választani.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megérteni, miért érdemes a márkaszervizt választani az autó javításához. Bízunk benne, hogy ezek az információk segítenek abban, hogy megalapozott döntést hozzon az autó szervizelése kapcsán, és biztonságban és megelégedéssel használhassa járművét.

Miért válassza Ford típusú járműve esetén a Ford Solymár márkaszervizeit?

Hivatalos Ford szervizeinkben - Solymáron, Budapesten (az M3 autópálya kivezető szakaszán) és Esztergomban - rövid határidővel, kedvező áron, vállaljuk a gépkocsik teljes körű javítását, környezetvédelmi felülvizsgálatát és műszaki vizsgáztatását.

Cégünk a Solymár-Szalay Kft. 1991 óta működő folyamatosan bővülő családi vállalkozás. A hangulat családias, a fluktuáció igen csekély, kollégáink nagy része a kezdetektől nálunk dolgozik, így a szakmai tapasztalatuk, hozzáértésük nagyon jó. Munkánk elismeréseként már tizennégyszer(!) nyertük el a Ford elnöki különdíját, amire nagyon büszkék vagyunk. Cégünknél a Solymár-Szalay Kft-nél arra törekszünk, hogy Ön ne csak új Ford gépkocsija vásárlásakor legyen elégedett szolgáltatásainkkal, hanem a későbbiekben is, mikor hozzánk hozza javításra, szervizelésre. Magasan képzett szervizcsapatunk segít Önnek, hogy Ford autója csúcsformában maradjon, és biztonságos legyen a vezetése, ugyanakkor értékét is tartsa. Ön valódi értéket, professzionális szervizt és minőségi alkatrészeket kap a pénzéért olyan emberektől, akik úgy ismerik Ford gépjárművét, mint a tenyerüket.

PTS rendszerünk segítségével átfogó szerviz- és visszahívás információ áll rendelkezésünkre visszamenőleg is, függetlenül attól, hogy autóját Magyarországon, vagy külföldön vásárolta.

MicroCat rendszerünk segítségével az eredeti - a gyár által kizárólag a szakszervizben hozzáférhető -robbantott ábrás alkatrészkeresést tudjuk elvégezni, mely segítségével a legapróbb alkatrészt is cikkszámmal és rendelési számmal pontosan be tudjuk azonosítani a megfelelő típusú és évjáratú autóhoz, függetlenül a gyártás és forgalmazás helyétől (európai, amerikai Ford). Magyarországon csak a Ford Solymár rendelkezik az amerikai FordEcat rendszerrel.

Amerikai FordEcat rendszerünkben azt is megtaláljuk, amit más márkaszervizek a MicroCat-ben nem. Az alkatrész beazonosítás és beszerzés szempontjából fontos az idő tényező, hiszen szeretnénk autónkat a lehető legrövidebb javítási idővel újra használni. Mivel Magyarországon ez a rendszer kizárólag a Ford Solymárnál áll rendelkezésre, érdemes egyenesen hozzánk elhoznia autóját.

Alkatrész

Amennyiben javításra, karbantartásra szorul Ford gépjárműve, nem is találhatna nálunk biztonságosabb helyet. A gépkocsik szervizelésén dolgozó szakembereink mindegyike szakirányú végzettséggel rendelkezik, mindezt az általános szakirányú tudást több éves javítói munka során szerzett tapasztalat és folyamatos Ford szaktanfolyami továbbképzés egészíti ki, aminek eredményeképpen három Ford Mesterszerelő biztosítja a legmagasabb javítási színvonalat.

Automata sebességváltó javítással Magyarországon a Ford hálózaton belül, kizárólag cégünk a Ford Solymár-Szalay Kft. foglalkozik.

Amennyiben az Ön Ford haszongépjárműve szorulna javításra, karbantartásra, akkor a Ford Haszongépjármű specialista szervizünk tud segítséget nyújtani, mert Ön számára az autó nem csak egy autó, hanem jóval több annál: a megélhetés, a pénzkereset eszköze. Kiemelt fontosságuk és fokozottan intenzív üzemeltetésük miatt a haszongépjárművek sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a többi autó.

A felhasznált Motorcraft, hivatalos Ford gyári alkatrészek, valamint a szervizmunkáknál felhasznált eredeti Ford kenőanyagok a megfelelő és tartós minőséget és megbízhatóságot garantálják.

Szervizeinkben kizárólag csak Ford jóváhagyással rendelkező tartozékokat kínálunk (riasztó, vonóhorog, telefon kihangosító, tolatóradar, váltózár stb.) versenyképes áron, melyeknek szakszerű beszerelésével biztosítjuk Ford gépkocsija garanciájának megmaradását.

Amennyiben gumiabroncs vásárlásra szánja magát, cégünknél a Ford Solymár-Szalay Kft-nél megtalálhatja prémium (GoodYear, Michelin, Continental, Bridgestone), valamint budget (Fulda, Kleber, Uniroyal, Barum, Firestone, Dunlop) kategóriákat, kedvező árakon. Szerelését magas színvonalon végezzük.

Ön nyugodt lehet abban, hogy nálunk Ford gépjárműve a legjobb kezekbe kerül, és a legkörültekintőbb gondoskodásban részesítjük.

A Ford Solymár-Szalay Kft. ISO 9001:2000 minőségvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ford gépkocsik javítását kiváló minőségben, rövid határidővel vállaljuk. Törekvésünk, miszerint az ügyfél életvitele nehézségektől mentes legyen, még a szervízelés alatt is, ezért igény esetén a javítás idejére kedvezményes árú Ford bérautót kínálunk.

Teljes 3 telephelyet felölelő szerviz műszaki háttér:

  • 24 emelővel szerelt állás
  • 6 motordiagnosztikai és villamossági állás, 7 IDS műszer (Ford diagnosztikai műszer)
  • 7 karosszériajavító állás
  • 5 fényező állás
  • 2 vizsga-sor
  • 3 gépkocsi mosó állás

Karosszéria és fényezés

Magasan képzett szakembereink munkáját nagy karosszéria elem raktár (Ford gyári alkatrészekkel) és húzatópaddal (Celette), speciális célszerszámokkal felszerelt karosszéria lakatos üzem szolgálja. A Ford gépjárművek fényezésének előkészítése speciális helyi elszívásos pormentes előkészítő zónákban, első osztályú ICI Autocolor segédanyagokkal történik. A gépkocsik fényezése, lakkozása, légmentesen zárt pormentes elszívásos Wolf kabinban zajlik. A festéséhez a világhírű ICI Autocolor Ford gyári vizesbázisú festékeit alkalmazzuk.

Cégünknél a Ford Solymár-Szalay Kft-nél S.M.A.R.T. (Small to Medium Area Repair Technique, azaz: helyi javítási eljárások, kis és közepes sérülésekhez) javítást is végzünk a legkorszerűbb módszerekkel, a kisebb sérülések orvoslására, amellyel megspórolhatja a teljes alkatrész költséges cseréjét.

Teljeskörű biztosítási ügyintézést vállalunk, az összes biztosító társaságnál amennyiben van jogalapi visszaigazolás és fedezet. Önálló kárfelvételi, és pótszemle joggal rendelkezünk, az Allianz Hungária Biztosító Rt, Generali Providencia Biztosító Rt valamint az UNIQA Biztosító Rt.-nél. A további biztosító társaságok kárrendezését is teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk.

Szervizszolgáltatásaink

  • Teljes körű garanciális és azon túli javítások minden Ford modellre, haszongépjármű specialista minősítéssel
  • Helyszíni műszaki vizsgáztatás
  • Automatasebességváltó-javítás
  • Környezetvédelmi vizsgálat
  • Eredetiségvizsgálat
  • Műszeres futómű ellenőrzés, beállítás
  • Fék-, lengéscsillapító-mérés
  • Karosszéria-javítás (hivatalos Ford karosszériaműhely-minősítés)
  • Karosszéria-fényezés, SMART javítások
  • Alkatrész-kereskedelem
  • Autómentés
  • Gumiszerelés
  • Extrák és tartozékok utólagos beépítése
  • Biztosítási ügyintézés, saját kárfelvételi joggal

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).