A Ford már több mint száz éve gyárt autókat, az évek során pedig jólmegérdemelt elismerésre tett szert a járművek tervezése, fejlesztése és gyártása terén. Mindemellett számos újítást hozott az autóiparban, valamint igen magas minőségi és biztonsági szabványokat fejlesztett. Ez a tapasztalat és szakértelem érvényesült a Ford Mach-E megalkotása során is.

A Mach-E egy teljesen elektromos SUV. Az autó az általános minőségi színvonalon túlmenően számos innovatív funkcióval és technológiai újítással rendelkezik, amelyek a kényelmes és biztonságos utazást teszik lehetővé a vezetők és az utasok számára.

A Mach-E különlegessége az első pillantásra is észrevehető megjelenésében rejlik. A Mustang ikonikus formáját idéző, sportos és elegáns design jellemzi. Az autó modern designja erőteljes, dinamikus külsőt biztosít vezetőjének az utakon. A Mach-E hasonlít egy SUV-ra, de a formatervezés szempontjából inkább egy sportautóra emlékeztet, ezáltal a megjelenése is nagyon szembetűnő, vonzó. Az autóban ötvözték a Ford hagyományos stílusát a legújabb elektromos járművek technológiájával.

Nagy, 15,5 hüvelykes érintőképernyő segíti a különböző rendszerek beállítását, amely könnyen kezelhető és intuitív, így az autó használata nagyon egyszerű. A Mach-E korszerű vezetési funkciói között szerepel az adaptív tempomat, ahol az autó az előtte haladó jármű sebességéhez igazítja a sebességét, illetve az automatikus vészfék rendszer, amely automatikusan fékez, ha veszélyes távolságra kerül az előtte haladó járműtől.

A Mach-E-ban számos innovatív funkciót találunk, például a FordPass, amely lehetővé teszi az autó távoli irányítását okostelefonról. A parkolófunkciói között megtalálható az automata parkolás, amely lehetővé teszi, hogy önállóan parkoljon be a megfelelő helyre.

A Ford Mach-E egy teljesen elektromos SUV, amelyet a Ford azért tervezett, hogy a hagyományos belső égésű motorokat elektromos meghajtású technológiával helyettesítse. A Ford a Mach-E gyártása során különös figyelmet fordított az akkumulátorok teljesítményére és hatékonyságára is, amely az autó magas hatótávolságában is megmutatkozik. Ez az autó nem csak környezetbarát, hanem nagyon hatékony is, így mintegy 400 km-es hatótávolsággal is rendelkezhet egyetlen töltéssel, ami rendkívül előnyös azok számára, akik hosszabb távokra szeretnének utazni.

A Ford Mach-E különlegessége abban rejlik, hogy ötvözi a modern dizájnt, a kiváló teljesítményt, a magas minőséget, az innovatív technológiát és a környezetbarát működést, amely lehetővé teszi, hogy az autó kiemelkedjen a többi elektromos jármű közül.

A Mach-E alapmodellje különböző variációkban érhető el - más-más akuppakkal -, ami hatással van a hatótávolságra és a teljesítményre. Az alapmodell hátsó- vagy öszkerékmeghajtással kapható.

A Mach-E GT teljesítmény szempontjából a csúcsmodell, amelyben egy erősebb elektromos hajtáslánc található. A Mach-E GT-nél nagyobb teljesítményre és gyorsulásra számíthatunk, amely dinamikusabb vezetési élményt nyújt. Úgy tervezték, hogy nagyon jó gyorsulást és dinamikus teljesítményt biztosítson, amely a vezetőknek sportosabb élményt nyújt. A MachE GT teljesítményét két elektromos motorja adja, így garantálja a dinamikusabb vezetést.

A hatótávolság mindkét modell esetében függ az akkumulátorkapacitástól és a vezetési stílustól. A Mach-E GT hatótávolsága valamivel kevesebb, mint az alapmodellé, mivel a GT sportosabb teljesítményre koncentrál és a gyorsabb vezetési élményre összpontosít.

A MachE GT a MachE-hez hasonló stílussal és kialakítással rendelkezik, mindkét autó az ikonikus Mustang vonalvezetést tükrözi. Azonban a MachE GT néhány további egyedi külső részlettel rendelkezik, mint például speciális kerekek, a GT logók és egyedi színválasztékok, amelyek kiemelik a sportosabb jellegét.

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva