Teljesen elektromos Ford E-Transit állami támogatással már nettó 16.415.000 Ft-tól!*

* Az ajánlat Ford E-Transit Van Trend L3 0,9/350 BEV 67kWh 183LE modellre vonatkozik. Az ár tartalmazza a 3,8 millió forint állami támogatást. Az ajánlat 2024. 03. 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedéseinkhez! Finanszírozás esetén, kérje egyedi ajánlatunkat! A gépjárművek ára nem tartalmazza a forgalombahelyezés és illetékek költségét.

Új Ford E-Transit: egy új kor kezdődik.

Kompromisszumoktól mentes és teljesen elektromos. A Ford E-Transitot úgy terveztük, hogy messzemenőkig támogassa vállalkozása fenntarthatósági céljait, miközben éppolyan strapabíró, sokoldalú és erős, mint bármelyik Transit.
További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére vagy kérjen ajánlatot online.

Új Ford E-Transit.

Bárhová is szólítja a kötelesség, az E-Transittal bátran elvállalhatja a megbízást.

100% elektromosság. 0% kompromisszum.

A Ford E-Transit 400 V-os, 67 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt.

Ez a különleges elektromos áruszállító egyetlen töltéssel akár 350 km-t is képes megtenni. Ráadásul elektromos hajtásának köszönhetően gond nélkül közlekedhet vele az alacsony kibocsátást előíró zónákban is. A fedélzeti Pro Power rendszer szabványos, 230 V-os és 2,3 kW teljesítményű csatlakozóiról pedig még az elektromos gépeket, szerszámokat is működtetheti. A kétféle magasságban és háromféle hosszal elérhető E-Transit raktere akár 15,1 köbméteres is lehet. Bármilyen áruszállítóra is van szüksége, az E-Transitok gazdag modellválasztékában biztosan talál olyan járművet, amely új energiákkal tölti fel a vállalkozását.

Érdeklődés esetén, kérjük keresse "Haszongépjármű specialista értékesítő" kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

FordStore Solymár-M3 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1 265 5155/104 mellék +36 20 422 7552
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1 265 5155/102 mellék +36 20 316 2933
Ford Solymár Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. + 36 26 560 910/201 mellék +36 20 422 7842
Ford Solymár-Esztergom Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 33 509 400/109 mellék +36 20 452 2626

Tudja meg, mitől más, mint a többi.

Töltés egyszerűen.

Igény szerint partnereink segítségével olyan hardvereket és szoftvereket bocsátunk a rendelkezésére, melyek segítségével a munkanap végén egyszerűen feltöltheti elektromos járműveit. Vállalkozása telephelyén olyan elektromos töltőpontot létesítünk, ahol az E-Transitot alig több, mint 8 óra alatt tlejesen feltöltheti3.

Az E-Transit a köztéri töltőállomásokon rendkívül egyszerűen feltölthető. Ehhez rendelkezésre áll a FordPass töltőhálózat Európa-szerte több, mint 200.000 töltőponttal. Emellett igénybe veheti az IONITY-hálózat több, mint 450 nagyteljesítményű gyorstöltő-állomását is, melyeknél egyszerre több elektromos jármű is feltölthető.

Az E-Transit az otthoni töltőpontról éppolyan egyszerűen feltölthető, mint egy okostelefon. Az elektromos hálózatra csatlakoztatva egyszerűen gondoskodhat róla, hogy a jámű minden alkalommal menetkész állapotban várja az indulást. A kényelmesebb és gyorsabb töltés érdekében otthonában is telepíthet egy nagyteljesítményű Ford Wallbox töltőpontot.

Intelligens csatlakozás.

A Ford SYNC 4 egy felhőalapú kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla, hogy az E-Transit kezelőfelülete mindig naprakész legyen. Az okostelefonok vezeték nélküli integrációja, a jármű töltésének kezelése, a megújult 12"-os érintőképernyő és még számos intelligens funkció teszi a SYNC 44 rendszert jóformán nélkülözhetetlenné.

Akár egy járművel dolgozik, akár öttel, a FordPass PRO mobilalkalmazás megfelelő eszközt nyújt ahhoz, hogy hatékonyan felügyelje autói működését, szervizigényét és biztonságát. Az ingyenes alkalmazás segítségével bármikor ellenőrizheti járművei tartózkodási helyét és műszaki állapotát, nyithatja és zárhatja az ajtókat, beállíthatja a töltési időket és még sok minden egyebet5.

A telefonon található FordPass PRO mobilalkalmazással akár otthonából vagy munkahelyéről is aktiválhatja az automata klímaberendezést, és kényelmesen beállíthatja az utastér hőmérsékletét. Az E-Transittal így minden alkalommal kellemes körülmények között indulhat útjára - a legnagyobb hőségben éppúgy, mint a fogcsikorgató hidegben.

Teljesítmény kompromisszumok nélkül.

Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosít elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power Onboard rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzatokhoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot, vagy bármilyen más elektromos eszközt.

Az E-Transit hátsó felfüggesztését a jármű teherbírásának és teljesítményének növelése érdekében teljesen átterveztük. Az új konstrukciónak köszönhetően az E-Transittal akár 1758kg össztömegű rakományt is gond nélkül elszállíthat, a nagy teherbírású, független hátsó felfüggesztés pedig megkönnyíti a jármű vezetését és javítja menettulajdonságait, üresen és megrakott állapotban egyaránt.

A maximális helykihasználás érdekében az akkumulátorok a fő kocsiszekrény alatt helyezkednek el. Az E-Transit ötféle karosszériaváltozatban érhető el, a rakterek kapacitása 9,5 és 15,1 m3 között változik.

Zéró károsanyag-kibocsátás.

Zéró károsanyag-kibocsátás

Ha jellemzően zsúfolt városokban dolgozik, a teljesen elektromos E-Transit tökéletes választás a mindennapi munkához. Vezetés közben semmilyen káros anyagot nem bocsát ki, ezért olyan városrészekben is szállíthat vele, melyekbe a robbanómotors járművekkel nem szabad behajtani.

Választható vezetési üzemmódok

Az E-Transitot 3 különböző vezetési üzemmódban használhatja, így mindig a körülményekhez és igényeihez igazíthatja a jármű működését. A Normal mód optimális választás a mindennapi közlekedéshez. A Slippery (csúszós) üzemmód nedves és jeges útviszonyok mellett nyújt nélkülözhetetlen segítséget, míg az Eco (gazdaságos) üzemmódban a legtöbbet hozhatja ki az akkumulátorból.

Forgótárcsás sebességváltó

A forgótárcsás sebességváltó tökéletes kontrollt biztosít a fejlett erőátviteli rendszer felett. Használata rendkívül egyszerű és intuitív: a tárcsa elforgatásával válthat a kívánt sebességfokozatba. A hagyományos sebességváltókar eltűnésével értékes hely szabadul fel a jármű utasterében.

Elektromos rögzítőfék.

Az E-Transitban elektromos rögzítőfék található, ami nemcsak helytakarékos, de könnyeben is használható. A fék aktiválásához egyszerűen meg kell húzni a műszerfalon található kapcsolót.

Fenntartási költség.

Az elektromos járművekre való átállással vállalkozása alacsonyabb üzemeltetési költségekkel számolhat. Az akkumulátorok feltöltése lényegesen kevesebbe kerül, mint a tankolás, és ha köztéri töltőhelyek helyett otthon vagy a telephelyen tölti a járművet, a költségek még alapcsonyabbak lehetnek, különösen akkor, ha kedvezőbb árú éjszakai áramot használja a jármű töltésére.

Az üzemeltetés részét képező szervizköltségek akár 40%-kal alacsonyabbak lehetnek, ugyanis a kevesebb mozgó alkatrész miatt az elektromos járművek karbantartása három év alatt jellemzően kevesebbe kerül, mint a dízelüzemű járműveké. Ezzel csökkentheti járművei állásidejét és hatékonyabbá teheti vállalkozását.

Etransit gal
Etransit gal
Etransit gal
Etransit gal
 • Etransit gal
 • Etransit gal
 • Etransit gal
 • Etransit gal
 • Etransit gal

 • Etransit gal

 • Etransit gal

 • Etransit gal

 • Etransit gal
 • Etransit gal
 • Etransit gal
 • Etransit gal

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva