Ford Transit fülkés alvázak

Az új Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalúak, hiszen a különböző felépítményekkel szinte bármilyen teherautó kialakítható belőlük. Akár sík platós vagy billenő platós áruszállítóra  vagy akár hűtős teherautóra van szüksége vállalkozásának, az új Ford Transit Alvázak az eddigi legtartósabb és legmegbízhatóbb alapot biztosítják ehhez.

További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére.

Sokoldalú, megbízható, hatékony. Egyszóval útközben az új Transit Alváz az Ön irodája. Ezért is tartottuk a tervezésnél kiemelten fontosnak, hogy egyszerre legyen kényelmes és strapabíró, erős és hatékony, és ami a legfontosabb, rendkívül megbízható.

Egyszerre sokoldalú és megbízható

Az új Transit Alvázak szinte felülmúlhatatlanul sokoldalúak. A körültekintő tervezés eredményeképpen az alváz tökéletes alapot biztosít a legkülönbözőbb felépitmények számára, ezáltal az igényeknek legmegfelelőbb jármű építhető belőle. 2863 kg-os teherbírásával a Transit Fülkés Alváz a legnehezebb munkát is megkönnyíti.

Továbbfejlesztett, új motortechnológia

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotorok széles választékának köszönhetően az új Ford Transit Alvázak minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 415 Nm nyomatékkal rendelező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Bármelyikre is essen a választása, mindegyik motor teljesíti a legszigorúbb Euro 6.2 kibocsátási szabvány előírásait. A járművek rendelhetők nagyobb igénybevételre tervezett nagy teljesítményű (HDT) motorral, valamint még gazdaságosabb üzemanyag-felhasználást és alacsonyabb CO2-kibocsátást biztosító ún. mild Hybrid Electric Vehicle (mEHV) kivitelben is.

Célirányos fejlesztések

Az új Transit Alvázak fejlett technológiája az átgondoltabb és hatékonyabb munkavégzést segíti. Az elektromos szervókormányzás alkalmazkodik a változó körülményekhez: alacsony sebességnél a kormány mozgatása könnyebbé és kényelmesebbé, míg nagyobb sebességnél merevebbé, határozottabbá válik a fokozott biztonság és a precízebb kormányzás érdekében. Az Adaptív sebességtartó automatika nem csak a hosszú autóutakat teszi kevésbé fárasztóvá, de az üzemanyag gazdaságosabb felhasználásához is hozzzájárul. A Választható vezetési üzemmódokkal - Normál, Nedves, Sár/Földút, Vontatás/Szállítás és az új EcoMode - beállíthatja, hogy a Transit miképpen viselkedjen a különböző útviszonyok között.

Vezetési élmény

Az új Transit Alváz fejlett technológiája az átgondoltabb és hatékonyabb munkavégzést segíti. Az Elektromos szervokormányzás alkalmazkodik a változó körülményekhez: alacsony sebességnél a kormány mozgatása könnyebbé és kényelmesebbé, míg nagyobb sebességnél merevebbé, határozottabbá válik a fokozott biztonság és a precízebb kormányzás érdekében. Az Adaptív sebességtartó automatika nemcsak a hosszú autóutakat teszi kevésbé fárasztóvá, de az üzemanyag gazdaságosabb felhasználásához is hozzájárul. A Választható vezetési üzemmódokkal - Normál, Nedves, Sár/Földút, Vontatás/Szállítás és az új EcoMode - beállíthatja, hogy a Transit miképpen viselkedjen a különböző útviszonyok között.

Még intelligensebb Sebességtartó automatika

Állítsa be az Önnek megfelelő sebességet az Adaptív sebességtartó automatikával. A intelligens rendszer felismeri az útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokat és a jármű sebességét az adott határokon belül tartja. A fejlett radar technológia folyamatosan érzékeli az előttünk haladó lassabb járműveket, és az előre beállított követési távolság fenntartásával automatikusan módosítja a Transit Alváz sebességét. Az akadályok elhárulása után a rendszer a korábban beállított sebességre gyorsítja fel a járművet.

Egy fejlett rendszer, mely segít a sávtartásban

A Sávtartó automatika egy frontkamera segítségével észleli, ha a jármű véletlenül kisodródna a haladási sávjából. Ilyen esetekben a Sávtartási segítség kisebb kormányzási nyomatékot alkalmazva segít visszaterelni a járművet a megfelelő sávba. Amennyiben a jármű kereke érinti a sávjelzést vagy az út szélét, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével és egy vizuális jelzéssel hívja fel erre a vezető figyelmét. A technológia 65 km/h-s sebesség alatt automatikusan deaktiválódik, de természetesen manuálisan is kikapcsolható.

Segít még hatékonyabban közlekedni

Az innovatív Ford EcoMode rendszer folyamatosan értékeli a vezetési stílusunk üzemanyag-fogyasztásra gyakorolt hatását. Elemzi a jármű sebességét, a váltó használatát, a fékezési és gázadási adatokat, valamint a megtett rövid és hosszú utak számát. Az EcoMode az összegyűjtött információkat a műszerfalon is megjeleníti, ezzel támogatva a vezetőt az üzemanyag hatékonyabb felhasználásában, mellyel az autó élettartama alatt számottevő megtakarítás érhető el.

Automata fényszórók LED nappali menetfénnyel

A rendkívül hatékony Bi-Xenon fényszórók természetes hatású fényt adnak, pontos eloszlási mintázattal. Automatikusan érzékelik, ha az autó sötétben közlekedik, a fényeloszlást pedig az aktuális látási viszonyokhoz igazítják. Hasznos segítség éjszakai vezetés esetén az Automatikus fényszóróvezérlés. Szembejövő forgalom esetén a fényszórók automatikusan tompítottra váltanak, megakadályozva, hogy elvakítsa a szembejövőket. A rendszer ezután a jobb látási viszonyok biztosítása érdekében, automatikusan visszavált országúti fényszóróra.

Minden helyzetben megfelelően reagáló szervokormány

Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) a kormányművet a sebesség és a körülmények szerint automatikusan szabályozza. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatot könnyebbé téve fokozza a manőverezhetőséget. Nagy sebességnél pedig, amikor finomabb kormánymozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást.

Magabiztos vezetés változékony körülmények között is

Az Intelligens összkerékhajtás (AWD) rendszer meghatározza a nedves, száraz vagy jeges körülmények, illetve a különböző terepviszonyok által megkövetelt tapadást, kanyarodáshoz szükséges egyensúlyt és reagálóképességet. A technológia a követelményeknek megfelelően eltérő nyomatékot juttat az egyes kerekekre. Ez az „igény szerinti nyomatékot biztosító rendszer" kivételes kezelhetőséget és nagyobb hatékonyságot nyújt.

A rendszer, mely figyelmezteti, ha pihenésre van szüksége

Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyeli a vezető viselkedését, és felismeri a fáradtság miatt a vezetésében bekövetkező változásokat. Ha a rendszer azt érzékeli, hogy a vezető már kevésbé éber, egy figyelmeztető jelzés villan fel a kijelzőn, pihenést javasolva. Amennyiben a vezető ébersége tovább csökken, az ismétlődő figyelmeztetéshez hangjelzés is társul.

Rossz irányra figyelmeztető rendszer

A Táblafelismerő rendszerrel összehangolt Rossz irányra figyelmeztető rendszer jól látható és hallható jelzésekkel riasztja a vezetőt, ha a jármű egy behajtást tiltó tábla mellett halad el, vagy a kötelező haladási iránnyal szemben közlekedik.

Kevésbé fárasztó, sokkal gazdaságosabb utazás

A Beállítható sebességhatárolóval elérhető Sebességtartó automatika segít megtartani az Ön által előre beállított sebességet. Ezzel üzemanyag takarítható meg, csökkenthető a gyorshajtás veszélye, valamint – akárcsak a többi Sebességtartó automatika esetén – nem kell a lábát a gázpedálon tartania, mivel a rendszer fenntartja a választott sebességet.

Maximálisan szabályozott kanyarodás

A Nyomatékvektor-szabályzás másodpercenként 100-szor reagál az út felületére. (Ez a pislogás sebességének 33-szorosa.) Az így szerzett adatok alapján osztja el a teljesítményt az első kerekek között. Ennek eredményeképp biztosított a maximális tapadás, a fokozott kormányozhatóság, és egyszerűbb az éles kanyarok bevétele, illetve az egyenetlen útfelületen történő haladás.

Gyerekjáték az elindulás emelkedőn is

A Visszagurulásgátló lejtőn történő elinduláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy 2-3 másodpercig automatikusan fenntartja a féknyomást. Ennek eredményeképpen a vezető akkor is uralma alatt tarthatja a járművet, míg lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és elinduláskor is hasznos.

Oldalszél-stabilizáló

Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

Kényelem és praktikum

A Ford Transit Alváz nemcsak egy erőteljes munkagép, hanem az Ön mozgó irodája is: a fülkés alvázas Transitot arra terveztük, hogy maximális hatékonyságot biztosítson Önnek és vállalkozásának is. Ezért számos, a vezetést könnyítő, okos funkciót és műszaki megoldást tartalmaz. Ha egyszer kipróbálta, csodálkozik majd, hogyan tudott eddig ezek nélkül boldogulni.

Összeköttetésben a világgal

Az új Ford Transit Alváz mostantól FordPass Connect modemmel** is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi***, ami lehetővé teszi, hogy utasai menet közben is csatlakozhassanak az internetre, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított1 valós idejű forgalmi adatok, melyeknek köszönhetően utasaival időben érkezhet a megadott úti célra. Sőt, a rendszer segítségével a jármű műszaki állapotát is ellenőrizheti és időben felkészülhet a szükséges javításokra. (A FordPass Connect jelenleg Magyarországon nem elérhető.)

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 a legfejlettebb SYNC rendszer. Gyorsabb és egyszerűbb használni, ráadásul még több funkcióval láttuk el, és már hangparancsokkal is vezérelhető. Az új kezelőfelület nagyobb gombokat tartalmaz, így még könnyebben irányítható, a színes érintőképernyő pedig az okostelefonoknál és tableteknél már megszokott mozdulatokat is képes kezelni. Az AppLink mellett a Ford SYNC 3 már csatlakozni tud az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is.

Szórakoztat és informál

A fejlett audio- és kommunikációs rendszerek számos olyan szórakoztató és informatív felszereltséget kínálnak, mint például a rádió, CD lejátszó, USB csatlakozó, prémium hangszórók és a Hangvezérléssel elérhető SYNC rendszer. (A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.)

Vezetési pozíció

A vezetőülés és a kormány is tökéletesen testre szabható, (4 irányba állítható), hogy Ön is biztosan megtalálja az ideális vezetési pozíciót. További kényelmet biztosít a vezetőoldali kartámasz, deréktámasz és az opcióként elérhető fűthető első ülések. Tulajdonképpen biztosítottuk a haszongépjárművektől megkövetelt tartós, strapabíró kivitelt, míg az ülések nyújtotta kényelem a személyautókat idézi.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is

Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Az eső mértékéhez igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

Teljesítmény és hatékonyság

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Ford Transit Alváz modellek minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 405 Nm nyomatékkal rendelkező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Bármelyik motort is választja, biztos lehet benne, hogy az megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2-es előírásoknak. A jármű ráadásul elérhető HDT (Heavy Duty Truck) motorral, valamint ún. mild Hybrid Electric Vehicle (mHEV) kivitelben is. Ez a modell még gazdaságosabb üzemanyag-fogyasztást és még alacsonyabb CO2-kibocsátást biztosít.

Ford EcoBlue TDCi motorok

A továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A négy különböző változatban elérhető, akár 185 LE teljesítményre képes erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust.

Kifinomult, 10-sebességes, automata sebességváltó

Az új, 10-sebességes, automata váltónak köszönhetően a Transit Alváz gyorsulása egészen figyelemreméltó, miközben a jármű üzemanyag-hatékonysága is kifejezetten kedvező. A valós idejű, adaptív váltásütemezés lehetővé teszi, hogy az erőátviteli rendszer gyorsan és könnyedén alkalmazkodjon a változó körülményekhez. Akár egy sima autópályán, akár nehéz terepen halad célja felé, biztos lehet benne, hogy a Transit mindig a megfelelő sebességfokozatban dolgozik. A 6-fokozatú, automata váltó az elsőkerék-hajtású járművekhez választható.

Üzemanyagtakarékos, 6-sebességes váltó

A 6-sebességes manuális váltóval az új Transit Alváz még takarékosabb és hatékonyabb. Megfelelően nagy sebességet elérve elég csak a 6. fokozatba kapcsolni, mellyel kifejezetten üzemanyagtakarékosan lehet haladni. A sebességváltó működése gyors és akadálymentes.

Segít még hatékonyabban közlekedni

Az innovatív Ford EcoMode rendszer folyamatosan értékeli a vezetési stílusunk üzemanyag-fogyasztásra gyakorolt hatását. Elemzi a jármű sebességét, a váltó használatát, a fékezési és gázadási adatokat, valamint a megtett rövid és hosszú utak számát. Az EcoMode az összegyűjtött információkat a műszerfalon is megjeleníti, ezzel támogatva a vezetőt az üzemanyag hatékonyabb felhasználásában, mellyel az autó élettartama alatt számottevő megtakarítás érhető el.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop indítórendszerrel

A rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor a jármű közlekedési lámpánál vagy forgalmi dugóban várakozik. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen hatékony a városi forgalomban, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Hatékonyságnövelő gumiabroncsok

Az új Transit Alváz alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsait úgy tervezték, hogy a kerekek forgatása kevesebb energiát igényeljen. Ha pedig a jármű mozgatásához kevesebb energia is elegendő, akkor az alacsonyabb fogyasztást és hosszú távon számottevő megtakarítást is jelent.

Ford Easy-Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés, a biztos tankoláshoz

Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

A Gyorsulásszabályzóval nagyobb távolságokra képes

Innovatív technológia, ami a gyorsulás mértékét a jármű terheltségéhez igazítja. Az eredmény magáért beszél: vezetési stílustól függően akár 15% üzemanyagmegtakarítás is elérhető a használatával. Sőt, a technológia a motor, a fékek, a gumik és más részegységek elhasználódását is lassítja.

Akkumulátorfeltöltés még hatékonyabban

A hagyományos rendszerekkel ellentétben a Fékenergia-visszanyerés csak akkor tölt rá az akkumulátorra, amikor arra az akkumulátornak szüksége van, nem pedig gyorsításkor. Ily módon még több üzemanyagot spórolhat meg, és tovább csökkentheti a károsanyag-kibocsátást.

Biztonság és védelem

A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. Az új Ford Transit Alvázban ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

Védelem a gyalogosoknak is

A Gyalogosfelismerő rendszerrel együttműködő Ütközésmegelőző rendszer radar- és kameratechnológiával segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működésbe hozza a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát. A Vészfék-rásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni a vészhelyzetekben. A rendszer érzékeli, milyen erővel nyomja a vezető a féket, és ezt az erőt szükség esetén automatikusan fokozza.

Semmilyen körülmények közt nem veszti el az uralmat a jármű felett

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer, illetve a Kipörgésgátló fejlett szenzorok segítségével figyelemmel kíséri a jármű haladását. Érzékeli, amikor a jármű úttartása romlik, és az egyes kerekek automatikus fékezésével segíti elő a stabilizálását.

Biztos kézzel a kanyarokban is

A Kanyarodás-szabályozó (eDCC) érzékeli, amikor a vezető túl gyorsan vesz be egy kanyart, ezért gyorsan csökkenti a motor nyomatékát - szabályozza az egyes kerekekre jutó fékerőt - elősegítve a jármű biztonságos irányíthatóságát.

Folyamatos védelem felborulás ellen

A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A fejlett Kipörgésgátló megszünteti a kerekek túlzott kipörgését és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan ellenőrzi és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, hogy gyorsítás esetén a maximális tapadást nyújtsa.

Utazzon utánfutóval is biztonságosan!

Az Utánfutó stabilizátor (TSC) érzékeli az utánfutó „kígyózó” mozgását vagy kilengését, és a jelenség megszüntetése, illetve a szabályozottabb vontatás érdekében, csökkenti a jármű sebességét. Ehhez csökkenti a motor nyomatékát és fokozatosan növeli a kerekekre jutó féknyomást.

Vezetőoldali-, utasoldali-, oldal- és függönylégzsákok

A Transit Alvázban vezető- és utasoldali légzsákok, valamint függöny- és oldallégzsákok gondoskodnak az utasok biztonságáról. A gyors és megbízható működés érdekében a légzsákrendszert aktiváló fejlett érzékelőket a jármű kulcsfontosságú pontjain helyezték el. Ha valamilyen okból szeretné kikapcsolni az utasoldali légzsákot, pl. kisgyermek utazik ott egy menetiránynak háttal fordított babaülésben, a légzsák egyetlen gombnyomással deaktiválható. A kikapcsolt állapotba hozott légzsákról a műszerfalon elhelyezett fényjelzés is tájékoztatja a vezetőt.

Nem ad esélyt a tolvajoknak

Az 1. kategóriás Thatcham riasztó olyan korszerű rendszer, amely a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezután bármilyen erőszakos behatolási kísérlet esetén erőteljes szirénahang szólal meg, illetve akkor is, ha az érzékelő az utastérben mozgást észlel. A rendszer akkor is működésbe lép, ha megpróbálják elvontatni az autót, illetve figyeli az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtérajtót is. A Ford Transit Alváz valamennyi ajtaja feltörés elleni védelemmel rendelkezik, amely gátolja, hogy azokat erővel felnyissák. A távirányítóval a központi ajtózár biztonságosabb, mint valaha: segítségével külön-külön kiválaszthatja, hogy mely ajtókat szeretné zárva, illetve nyitva tartani.

Figyelmeztetés csökkenő keréknyomás esetén

Amennyiben utazás közben bármelyik kerék elkezd veszíteni a nyomásából, a Keréknyomásfigyelő-rendszer figyelmeztető jelzése jelenik meg a műszerfalon, felhívva a vezető figyelmét az esetleges defektre.

Praktikus kiegészítők

A Ford Transit Alváz sokoldalú rugalmasságáról ismert, ezért ideális alap lehet számos speciális kiegészítőnek és egyedi átalakításnak. A fenntartási költségek szintén alacsonyak, így a beruházás után garantáltan gyors megtérülésre számíthat!

Transit felépítmény és megnövekedett terhelhetőség

 • Lapos, erős alvázszerkezet a különféle felépítményekhez.
 • A csavaros hátsó záróelem lehetővé teszi az alvázhossz személyre szabását hegesztés nélkül.
 • Alapfelszereltség a magasabb súlyponthoz tervezett felfüggesztés, hogy a nagy felépítménnyel is megbirkózzon.

Elektromos aljzatok

A már rendelkezésre álló 12 V-os aljzat mellé választható egy 230 V-os csatlakozó is, ami a vezető- és az utasülések között kap helyet. Ideális, ha fel szeretné tölteni az elektromos eszközeit, a laptopját vagy más felszerelést, melyhez így nem lesz szüksége speciális átalakítóra.

Extra biztonság a hosszú időtartamra szóló átrozsdásodás elleni garanciával

Az új Transit Alváz kiemelkedő minőségéről tanúskodik, hogy alapból 12 évre szóló, átrozsdásodás elleni garanciát adunk hozzá.

Hosszú szervizintervallum, mert nincs idő leállni

Egy intelligens olajmennyiség-jelző figyelmezteti Önt a multifunkciós kijelzőn, ha szervizelésre van szükség az olaj miatt. Ez az okos technológia lehetővé teszi, hogy ezentúl ne kelljen kötelező szervizintervallumokban gondolkodnunk: elég akkor cselekedni, ha tényleg szükség van rá. Így mindig biztos lehet abban, hogy az autója a maximumot nyújtja Önnek.

Menetkész modellek

A Transit Fülkés Alvázat kemény munkára terveztük. Masszív, szilárd alváza minden felépítmény számára biztos alapot jelent. A gyors és kényelmes megoldásra vágyó üzletvezetők számára gyári építésű Transit flottáinkat használatra készen szállítjuk.

A csapatnak is jut hely

A Transit Duplafülkés Alváz tökéletes megoldás azoknak, akik nemcsak áruszállításra, hanem személyszállításra is használnák a járművet. A széles ajtónyílások megkönnyítik a tágas belső térhez való hozzáférést. A Dupla első utasüléssel és a négy különálló hátsó üléssel akár 7 személyt is kényelmesen szállíthat, és az ülések alatt található rekeszek rengeteg tárolási lehetőséget biztosítanak.

Vontatási kapacitás

A Transit Fülkés Alváz kiemelkedő terhelhetőségi és vontatási képességekkel rendelkezik. A 350HD és 470 változatok strapabíró felfüggesztéssel kerültek kialakításra, így a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege elérheti akár a 7000 kg-ot is. Sőt, a megengedett legnagyobb vontatható tömeg (fékezett), megfelelően felszerelt jármű esetén, elérheti a 3,5 tonnát is.

A Fülkés Alváz jellemzői

 • Erős alvázszerkezet a különféle kialakításokhoz
 • Négyféle változat megengedett legnagyobb össztömeg szempontjából (3.100-4.700 kg)
 • 350HD (Heavy Duty) változat azoknak, akik rugalmasabb vontatási képességet várnak el egy 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű járműtől (akár 7000 kg is lehet a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege)
 • A tengelytáv és a túlnyúlás méretei igazodnak az iparági szabványos, illetve nem szabványos felépítményméretekhez
 • A normál szélességű külső visszapillantók 2170 mm-es kocsiszekrényig alkalmazhatók. Szélesített tükrök az engedélyezett legszélesebb, 2438 mm-es méretig kaphatók.
 • Robusztus, fordított zár cilinder keresztmetszetű, nagy szakítószilárdságú préselt acél keret (dupla cilinder a 350HD és 470 modellváltozatoknál)
 • Igény szerint integrált felépítményrögzítési pontok és csavarkötéssel rögzített hátsó váztúlnyúlások
 • A csavaros hátsó záróelem lehetővé teszi az alvázhossz személyre szabását hegesztés nélkül
 • Alapfelszereltség a magasabb súlyponthoz tervezett felfüggesztés, hogy a nagy felépítménnyel is megbirkózzon
 • Elektromos csatlakozások az igény szerinti külső világításhoz
 • Oldalra kivezetett kipufogócső
alvaz
alvaz
alvaz
alvaz
 • alvaz
 • alvaz
 • alvaz
 • alvaz
 • alvaz

 • alvaz

 • alvaz

 • alvaz

 • alvaz
 • alvaz
 • alvaz
 • alvaz

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva