Ford Transit Custom

Sokoldalúak, strapabírók, megbízhatóak: a Transit Custom modelleket mindenki ismeri. Ráadásul most még több innovatív megoldást és intelligens technológiát találhat bennük, miközben még gazdaságosabb lett a fenntartásuk az átgondolt tervezésnek és a gondos kivitelezésnek köszönhetően. Legszívesebben már most beülne, hogy kipróbálja? Megértjük.

További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére vagy kérjen ajánlatot online.

Új Ford Custom Nugget lakóautó a Westfaliától

Az új Ford Custom Nugget és Nugget Plus modellek megérkeztek a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkbe. Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a készleten lévő modellekről, kérjük keresse Pál László "Haszongépjármű és prémium termék specialista" értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: +36 1 265 5155/113 mellék, +36 20 422 7844; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy kérjen ajánlatot online:

Innovatív. Otthonos. Lakályos.

Alapjármű felszereltség (Trend):

 • 2.0 TDCi motorral szerelt 130 LE és 185 LE manuális & automata
 • 320 össztömegű L1 (Nugget) & 340 össztömegű L2 (Nugget Plus)
 • 8”-os érintőképernyő, Bluetooth, SYNC 3 és navigáció
 • Sötített üvegezés „B” oszloptól
 • Első- és hátsó parkolószenzor
 • Quickclear heated front screen
 • 16” –os könnyűfém keréktárcsák
 • Első manuális légkondicionáló berendezés

Trend Standard felszereltség:
• Alvási lehetőség akár 4 fő számára (alsó és felső franciaágyak)
• Összecsukható étkezőasztal
• 3 üléses hátsó üléssor – ISOFIX a 2 külső üléshez
• 38 literes hűtő
• 42 literes frissvíz-tartály
• 2 égős gáztűzhely
• Külső 230 / 240V-os elektromos csatlakozási lehetőség
• Belső energiaellátás (2x 240V @ 300W, 2x 12V & 2x USB csatlakozó)
• Sötétítő függönyök
• 2.8 kg-os gázpalack tartó
• Hátsó zuhanykiépítés
• Állófűtés
• Mosogató és csaptelep
• Beépített WC és mosdókagyló (csak a Nugget Plus-ban)
• Információ – Felső ágy max. terhelhetősége = 220kg
További TOP kiegészítők: Melegvíz, Napellenző, Prémium LED-lámpás csomag (belül), Kerékpárszállító (max 3 db, vonóhoroggal rendelt járműnél).

Új Ford Transit Custom Trail

Masszív kivitelezésével, intelligens műszaki megoldásaival és továbbfejlesztett képességeivel az új Ford Transit Custom Trail megbízható munkatársa lesz vállalkozásának.

Sokoldalú. Megbízható. Teherbíró.

A TRAIL széria elérhető a V362 Custom és a V363 Transit Van karosszériaváltozatokon. Főbb jellemzők:
 • részlegesen önzáró, mechanikus differenciálmű (mLSD), ami a legjobban tapadó kerékhez irányítja a motor vonóerejét, így javítva a tapadást a laza, csúszós vagy felázott utakon az elsőkerék-meghajtású modelleken,
 • az első-hátsó lökhárítók alsó részét, valamint a karosszéria oldalát könnyen cserélhető (javítható) fekete védőelemek óvják,
 • látványos ’Raptor design’ matt fekete hűtőrács Ford felirattal,
 • egyedi 16 colos fekete könnyűfém keréktárcsák,
 • strapabíró és könnyen tisztítható Selerno bőr üléskárpit,
 • fűthető szélvédő esőérzékelős ablaktörlővel
  motorosan behajtható külső visszapillantó tükör,
 • automatikus világítás szabályozás.

A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

Elérhető autóinkról érdeklődjön "Haszongépjármű specialista értékesítő" kollégáinknál az alábbi elérhetőségeken:

FordStore Solymár-M3 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1 265 5155/104 mellék +36 20 422 7552
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1 265 5155/102 mellék +36 20 316 2933
Ford Solymár Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. + 36 26 560 910/201 mellék +36 20 422 7842
Ford Solymár-Esztergom Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 33 509 400/109 mellék +36 20 452 2626

Gyönyörű és korszerű kidolgozású

Az új modern külső markáns eleme a jellegzetes hűtőrács, valamint a süllyesztett sínszerkezettel rendelkező oldalsó tolóajtók. A stílusos megjelenést a fényszórók is fokozzák. Típustól függően választható halogénlámpa nem LED-es menetfénnyel, projektoros halogén LED-es nappali menetfénnyel, vagy nagy fényerejű xenon fényszóró LED-es nappali menetfénnyel. Az áramvonalas kialakítás pedig nemcsak jól néz ki, hanem gazdaságosabbá is teszi az autózást.

Vezetési élmény

Segít a sebességkorlátozás betartásában

Az új Transit Custom tartozéka az Intelligens sebesség asszisztens, amely a sebesség helyes megválasztását segíti, így a vezető az útra koncentrálhat. A Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet.* *Az előírt sebesség betartásáért így is minden esetben a járművezető a felelős. Az Intelligens sebesség asszisztenshez Adaptív sebességtartó automatika szükséges.

Adaptív sebességtartó automatika

Az extraként elérhető Adaptív sebességtartó automatika segítségével kiválaszthatja a kívánt sebességet, a rendszer pedig segít azt megtartani. A beépített érzékelő észleli az elöl haladó járművet, és az autó lassításával tartja az előre beállított követési távolságot. Amint újra szabad az út, a rendszer automatikusan felgyorsít az Ön által kiválasztott sebességre. Az Adaptív sebességtartó automatika része az Ütközésmegelőző rendszer, amely figyelmezteti a vezetőt, ha véletlenül túlságosan megközelítené az előtte haladó járművet.

Egyszerűbb tolatni

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A Tolatókamera segítségével mindent láthat a középkonzolba épített kijelzőn, ami az autó mögött van. Amellett, hogy a kamera azokat a tárgyakat is megmutatja, amelyeket másként nem venne észre, a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legkisebb helyekre is beállhat. A kamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe kapcsol.

Hátsó légrugózás

A rendszer hátsó légrugózásának köszönhetően a raksúlytól függetlenül automatikusan tartja a beállított hasmagasságot. Ennek köszönhetően akár egyedül, akár utassal vagy teljes raksúllyal autózik, mindig sima marad az utazás.

Azt is látja, amit a sofőrje nem

A Holttérfigyelő rendszer érzékelőivel észleli a holttérben lévő járműveket az új Transit Custom mindkét oldalán, és az oldalsó visszapillantókon látható narancssárga fénnyel jelzi vezetője számára.

Észreveszi a közeledő járműveket akkor is, ha Ön nem

A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer része. Amennyiben Ön épp kitolat valahonnan, és korlátozottan látja a forgalmi helyzetet, a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer észleli a közeledő járműveket, és figyelmeztető hangot ad ki. A rendszer fényjelzést is felvillant a közeledő jármű irányának megfelelő oldali visszapillantó tükrön, valamint a többfunkciós képernyőn keresztül is figyelmezteti Önt a veszélyre.

Új LED-es nappali menetfény: hasznos és elegáns

Az új Transit Custom számára jellegzetes megjelenést biztosító, rendkívül energiatakarékos, korszerű menetfényekkel jobban észreveszik, és Ön is tisztábban láthatja az utat.

Automatikus fényszóró

Az Automatikus fényszórók szenzorai érzékelik, ha elkezd leszállni az éj, vagy ha hirtelen változás következik be a fényviszonyokban. Ekkor a fényszórók automatikusan bekapcsolódnak, átsegítve a vezetőt a sötétebb szakaszon. De ez még nem minden: a távolsági fényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megelőzi a szemből érkezők elvakítását. Miután elhaladtak egymás mellett, a rendszer automatikusan visszavált a jobb látási viszonyokat biztosító országúti fényszóróra.

Modern megoldás a könnyebb sávtartásért

A haladási sávból való kisodródás esetén a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével és vizuális jelzéssel is figyelmezteti a vezetőt.

Látja azokat a táblákat is, amelyeket Ön nem

A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett található, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. A sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és mindig változik, ha a jármű egy újabb tábla mellett halad el.

Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

Az első és hátsó parkolóradar a jármű előtti és mögötti tereptárgyak távolságának meghatározását segíti. A radar akadály észlelésekor a távolság csökkenésével erősödő, hang- és fényjelzéssel figyelmeztet.

Oldalszél stabilizáló

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer segíti a sávtartást erős széllökések esetén, mert érzékeli a járműre ható oldalirányú szelet.

Kényelem és praktikum

Új SYNC 3 rendszer

A modern Ford SYNC 3 rendszer segít a kapcsolattartásban, vezérelheti vele a telefonját, lejátszhatja vele a kedvenc zenéit, vagy éppen segít elnavigálni az úti céljához. Ráadásul mindezt egyszerű Hangvezérléssel vagy a 8”-os, színes érintőképernyő segítségével. Éhes? Csak mondja ki („I’m hungry”), és máris megjelenik a legközelebbi éttermek listája. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Ergonomikus üléskialakítás

Az újratervezett első ülések a korábbitól eltérő formájúak, az üléseket vastagabb szálú szövetek borítják, az üléseken található varrások vékonyabbak, mégis erősebbek. Az ergonomikusabb kialakítás következtében jobban megtámasztják a testet, így kényelmesebb és pihentetőbb utazást biztosítanak. Ami az üléselrendezést illeti, a Transit Custom Kombi modellváltozatának második és harmadik üléssorában is 2+1 elrendezésű ülések találhatóak. A Transit Custom Duplakabinos Van modellváltozatában található második sori háromszemélyes ülések alatt tárolórekesz is található.

Iroda négy keréken

Az elöl található dupla utasülés felnyitható ülőlappal és lehajtható asztallal érhető el. Az ülések alatt található tárolórekeszekben kényelmesen elfér egy laptop, illetve akták és egyéb hasznos irodai kellékek. A lehajtható asztalon kényelmesen elfér egy laptop vagy egy irattartó tábla, emellett pedig két pohártartó és egy ceruzatartó is helyet kapott.

Mindennek jut hely

Az új Transit Custom rengeteg praktikus tárolóval került kialakításra. Ilyen például a műszerfal tetején található, középen elhelyezkedő és könnyen elérhető rekesz. A rejtett, zárható kesztyűtartó elég nagy ahhoz, hogy akár egy A4-es irattartót is elhelyezzen benne. Az értékek számára tökéletes biztonságot nyújt az ülés alatt található tárolórekesz. Még az ajtókat is úgy terveztük, hogy az ajtózsebek minél több tárolóhelyet biztosítsanak, így akár egy A4-es irattartót vagy egy 2 literes palackot is tárolhat bennük.

Egyszerűen szabályozható hőmérséklet

Az új Transit Custom mind a vezető, mind az első utas által könnyen elérhető, új fűtési és klímavezérlő gombokkal rendelkezik. A jobboldali szabályozóval a hőmérsékletet, míg a bal oldali tárcsával a ventilátor sebességét állíthatja be, amikor a hőmérséklet nincs a maximumon. A jármű felszereltségétől függően a két tárcsa közti gombokkal szabályozható a légáramlás iránya (szélvédőre, arcra, lábra), az ülésfűtés, a szélvédőfűtés, a hátsó szélvédőfűtés, a tükörfűtés és a légkondicionáló.

Új megvilágításba kerül a rakodás

Válassza a szupernagy fényerejű és energiatakarékos LED-világítást, amely nélkülözhetetlen a gyengén megvilágított rakodótérben. Egyszerű, de nagyszerű megoldás.

Az eső mértékéhez automatikusan igazodó ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít. Válasszon a különböző érzékenységi szintek közül, melyekkel meghatározhatja, milyen összegyűlt csapadékmennyiség hatására induljon az ablaktörlés.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen ötletes felszereltségnek köszönhetően pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

Ford Easy Fuel – nincs többé félretankolás

Ez a hasznos rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mert a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. Sőt, mivel a Ford Easy Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, sosem kell hozzányúlnia a koszos tanksapkához.

A külső visszapillantó tükrök, melyek megvédik magukat

A véletlen káresemények elkerülésére az elektromos működtetésű tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak. Így biztosítanak védelmet az elegáns, beépített irányjelzőknek is.

Teljesítmény és hatékonyság

Nagyobb teljesítmény

A megnövelt teljesítményről és nyomatékról a Ford EcoBlue 2,0 literes motorok gondoskodnak. A szigorú Euro Stage 6.2 kibocsátási előírásokat már most teljesítő, korszerű erőforrásokat számos átgondolt és gazdaságos műszaki megoldás teszi még vonzóbbá.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop rendszernek köszönhetően

A rendszer képes automatikusan leállítani a közlekedési lámpánál vagy dugóban várakozó, üresbe tett jármű motorját. Természetesen az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer, továbbra is működnek. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen hatékony a városi forgalomban, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Gyorsulásszabályozó a gazdaságosabb vezetésért

Ez az innovatív extra felszerelés az aktuális raksúlyhoz igazodva szabályozza a jármű gyorsulásának ütemét. Ez a vezetési stílustól függően akár 15%-os üzemanyag-megtakarítást is eredményezhet, ráadásul az egyéb alkatrészek mellett a motor, a fékek és a gumiabroncsok elhasználódását is lassítja.

SelectShift automata váltó

A 130 és a 170 lóerős motor egyaránt választható a hatsebességes SelectShift automata váltóval is. Ez sok karosszéria változat esetén a gyárilag ajánlott megoldás, mert így gördülékenyebb és pihentetőbb az autó vezetése, különösen araszoló forgalomban. A műszerfalra szerelt váltókar sebességváltó gombjaival kívánság szerint manuálisan is lehet váltani. A váltórendszerrel problémás vezetési körülmények esetén a nem kívánt sebességfokozatok ki is zárhatók. Ilyen például a csúszós út vagy a meredek emelkedő.

Alapvető utazási információk

A Fedélzeti számítógép hasznos adatokkal és információkkal szolgál a megtett útról, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről és a külső hőmérsékletről. Mutatja a megtehető távolságot is, tehát hogy megközelítőleg hány km megtétele után kell majd tankolni. Ez különösen hasznos, ha hosszabb távolságra vagy egy elhagyatott helyre kell utaznia.

Biztonság és védelem

Segíti egyenesen tartani az utánfutót

Az Utánfutó stabilizátor (TSA) érzékeli az utánfutó „kígyózó” mozgását vagy kilengését, és csökkenti a jármű sebességét, hogy segítse a jármű feletti uralom visszaszerzését. Ezt a rendszer a motor nyomatékának csökkentésével és a kerekeken lévő féknyomás fokozatos növelésével éri el.

Folyamatos védelem felborulás ellen

A Borulásgátló speciális érzékelője figyeli az autó dőlési szögét, és a rendszer segít a kerekeket a talajon tartani, különösen magas súlypont esetén, ami fontos például egy kifelé lejtő kanyar esetén.

Még a gyalogosokat is védi

Az Ütközésmegelőző rendszer a vezető figyelmét az elöl haladó lassabb járművekre, a gyalogosokra és az esetleges keresztirányú forgalomra irányítja. Ha a vezető nem reagál a jelzésre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket. A technológia célja a balesetek súlyosságának csökkentése vagy azok elkerülése. Akár 80 km/h sebességig is hatékonyan működik (az út és a jármű átlagos állapotát feltételezve).

5-csillagos biztonság

Az 5-csillagos Euro NCAP minősítés jelzi, hogy az új Transit Custom mennyire hatékony a vezetője és az utasok testi épségének védelmében.

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A Kipörgésgátló rendszer megszünteti a felesleges kerékpörgést, és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.

Mindig irányítás alatt, körülményektől függetlenül

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer figyelemmel kíséri a jármű haladását. Érzékeli, ha csökken a jármű tapadásának mértéke, és a jármű stabilizálásának érdekében automatikusan szabályozza az egyes kerekekre jutó fékerőt. A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és Kipörgésgátló rendszer modern érzékelőivel folyamatosan figyelemmel kíséri a jármű viselkedését.

Fejlett rendszerek a biztosabb fékezésért

A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó együttesen gondoskodnak a fékezés fokozott hatékonyságáról. A Vészfékrásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt, és szükség esetén automatikusan fokozza azt. Hirtelen fékezéskor a vészfékjelző rendszer automatikusan villogtatni kezdi a féklámpákat, ezzel figyelmeztetve a forgalom többi résztvevőjét.

Továbbfejlesztett légzsákrendszer

Az új Transit Custom modelleken a vezető- és utasoldali első légzsákok mellett elérhetőek a vezető- és utasoldali oldallégzsákok és a függönylégzsákok is. (Ezek elérhetőségéről kérjük, tájékozódjon a brosúrából, az árlistából vagy Ford márkakereskedőjénél!)

Megnövelt biztonság

Az új Transit Custom távvezérlésű központi zárrendszere minden eddiginél biztonságosabb. Segítségével egyenként, külön-külön vezérelheti az egyes ajtózárakat, így a többi biztonságosan zárva marad, amíg nem aktivál egy kapcsolót a vezetőoldali ajtón. Ezzel a kapcsolóval szabályozhatja a jármű összes többi ajtajának nyitását és zárását.

Feltörés elleni védelem

Minden ajtó feltörés elleni védelemmel rendelkezik, amely gátolja, hogy azokat erővel felnyissák.

Időben figyelmeztet a leeresztő kerekekre

A Keréknyomásfigyelő-rendszer a műszerfalon megjelenő ikonnal figyelmezteti a vezetőt, amennyiben azt érzékeli, hogy valamelyik kerék veszít a nyomásából.

Két magas színvonalú extra riasztó

Az új Transit Custom választható riasztórendszere akkor kapcsol be, ha az ajtókat vagy a motorháztetőt erővel akarják felnyitni.

Praktikus kiegészítők

Kategóriaelső raktérméret és könnyű hozzáférhetőség

Az új Transit Custom impozáns raktérrel szolgál minden szempontból: rakományhossz, szélesség (kerékdobtól kerékdobig) és hasznos belső magasság. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok. A rakodótér összesen hat köbméteres – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! A hosszú tengelytávú (L2) változat 6,8 köbméternyi rakteret kínál. A széles oldalsó rakodóajtó, az optimális nyílási magasság és a mélyre helyezett hátsó lépcső biztosítja a raktér nehézség nélküli hozzáférhetőségét. Emellett egy támasztómechanizmus gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról.

Praktikus átnyúló raktér

Az új Transit Custom speciális kialakítással bővíti rakterének méretét. Az utastér és a raktér közötti teljes magasságú, teljes szélességű válaszfal padlómagasságban egy felnyitható panelt tartalmaz. Így a hátsó ajtón keresztül akár 3 méter hosszú anyagok is behelyezhetők úgy, hogy azok az ülés alá is túlnyúlnak, még a rövid tengelytávú változat esetén is. Ez az ügyes megoldás lehetővé teszi az értékes áruk zárt térben tartását, így nem kell azokat a tetőn közszemlére tenni.

Rejtett sínrendszerű oldalajtó

Az új tolóajtó ötletesen megtervezett pályája fedett, így a mechanizmus nem látható. Ennek előnye, hogy áramvonalas, így csökkenti a fogyasztást, valamint a menetzajt is.

Maximális védelem a szupererős karosszériának köszönhetően

A különleges nagy keménységű és szuperkemény bóracél ötvözetek az új Transit Custom karosszériájának 40%-át teszik ki. Ilyeneket találhatunk az utasbiztonsági cellák egyes részeiben is. Ennek köszönhetően a jármű rendkívül könnyű, ám mégis ütközésálló karosszériával rendelkezik. A több mint 4500 számítógépes szimuláció és a 30 teljes járműves ütközési teszt garantálja az optimális kialakítást.

Integrált tetőcsomagtartó: kényelmes, gazdaságos, csendes

Az innovatív tetőcsomagtartó egyszerűen lecsukható, ha nincs rá szükség. Amellett, hogy nem kell bajlódni a csavarokkal és a csomagtartó leszerelésével, megfelel a 2 méteres magasságkorlátnak is (kivéve a 3400 kg maximális járműtömegű típus esetén). Ráadásul a kisebb légellenállásnak köszönhetően csökkenti a fogyasztást és a zajszintet is.

Különleges padlóvédelem

Az extraként kapható, könnyen tisztítható padlóburkolatnak köszönhetően nincs szükség saját burkolat felszerelésére. Ezen a masszív padlón jól csúsztathatók az áruk, egyszerű a takarítása, és segít megőrizni az autó értékét.

Praktikusabb és biztonságosabb rakományrögzítés

A rögzítési pontok általában a padlón találhatóak. Ám ezek gyakran nehezen elérhetőek, amikor az autó meg van pakolva. Ezért a Transit Custom rögzítési pontjai nem a padlón, hanem kicsivel afölött, a rakodótér oldalfalán vannak elhelyezve. Így a padló akadályoktól mentes marad, egyszerűbbé téve a hozzáférést, megszüntetve a porfogókat és lehetővé téve az új, egyszerűen tisztán tartható padlóburkolat használatát. Ráadásul további rögzítőpontok találhatók derék- és vállmagasságban, a jármű karosszériájára erősítve, melyek teherbírása is figyelemre méltó.

Aljzatok, bemenetek és portok: mind karnyújtásnyira

A kormánykerék, illetve a műszerfal felett található egy rekesz, mely számos hasznos felszereltséggel bír. Itt került elhelyezésre egy 12 V-os elektromos csatlakozó, egy AUX bemenet és egy USBport, melyek mindegyike könnyedén elérhető a vezetőülésből. A sebességváltó mellett kapott helyet egy második 12 V-os elektromos csatlakozó és egy USBport is. Mindezek mellé választhat továbbá egy 230V-os elektromos csatlakozót is.

Minden vállalkozást kielégítő rugalmasság és hatékonyság

Legyen bármilyen vállalkozása, a Transit Custom megfelel igényeinek. Három méret (Van, Duplafülkés Van és Kombi), két tengelytáv és két magasság közül választhat. Mindezek mellett egy sor tartozék és kiegészítő is elérhető. Így megtalálhatja az Önhöz tökéletesen illeszkedő modellt.

Transit Custom Van

A Transit Custom Van egy praktikus tehergépjármű teljes magasságú és szélességű (opcionálisan fényezett) válaszfallal, amely elválasztja a rakodóteret az utastértől. Választható két vagy három első üléssel, utasoldali tolóajtós vagy kétoldali tolóajtós változatban, kétoldalra vagy felfelé nyíló csomagtérajtóval.

Transit Custom Duplafülkés Van

Ahogyan a Van esetében, itt is választhat két vagy három első üléses változat közül. A Duplafülkés Van ezen felül egy extra 3 ülésből álló sorral is kiegészíthető az első sor mögött. Ebben az esetben egy fényezett válaszfal helyezkedik el a második sor és a rakodótér között.

Transit Custom Kombi

A Transit Custom Kombi még a Kombi Van-nél is sokoldalúbb, hiszen több, mint 30 különböző ülés elrendezés közül választhat. Az átalakítható hátsó ülés rendszer itt is megtalálható, viszont egy extra harmadik ülés sor is beépítésre került 3 üléssel. Így akár 9 személyt is szállíthat az autóban. Ahogyan a Kombi Van esetében, az ülések itt is összecsukhatóak és egymásra hajthatóak, így kevesebb helyet foglalnak el.

biztved
transit custom
transit custom
transit custom
 • biztved
 • transit custom
 • transit custom
 • transit custom
 • biztved

 • transit custom

 • transit custom

 • transit custom

 • biztved
 • transit custom
 • transit custom
 • transit custom

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).