web logo 2016díj

Új Ford Fiesta ajánlat a Ford Solymártól!

BlobServer1

Ajánlatunk: Új Ford Fiesta Trend Technology 5ajtós, 1.1l (85LE) M5 Euro6 modellek már 3.450.000,- Ft-tól Ford Credit Bruttó Vételár Kedvezmény esetén.*

További részletekről érdeklődjön értékesítő tanácsadó kollégáinknál:

FordStore Solymár-M3  Ford-Solymár  Ford Solymár-Esztergom 
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 452 3536  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 422 7842  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 422 7567
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 422 7579  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 422 7833  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. + 36 20 452 2626

 

5evgarancia uj Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Kérjen ajánlatot online és kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben:

Ajánlat kérése

*A Ford Credit Bruttó Vételár Kedvezmény pénzügyi lízing finanszírozás 2018.01.01. és 2018.03.31. között vevőszerződött, de 2018.09.30-ig átadott és forgalomba helyezett gépjárművekre érvényes. A finanszírozást a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford Credit Bruttó Vételár Kedvezmény finanszírozás zárt- és nyílt végű pénzügyi lízing konstrukcióban, forint alapon érhető el. A legkisebb finanszírozott tőke összeg: 800 000 Ft, a minimális futamidő: 24 hónap. A Ford Credit Bruttó Vételár Kedvezmény esetén érvényes THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat.

Tájékoztatásunk nem teljes körű, további részletekért és szerződésmintáért keresse értékesítő kollégáinkat! Ajánlattételnek kizárólag az értékesítő kollégáink által írásban átadott, vagy megküldött ajánlat minősül, a fenti hirdetések tájékoztató jellegűek. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

Környezetvédelmi információk

CO2-kibocsátás: 82-118 g/km

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

ÚJ FORD FIESTA TITANIUM TECHNOLOGY: LÉPJEN FELJEBB!

A Titanium Technology intelligens funkciók és átgondolt műszaki megoldások irigylésre méltó listáját nyújtja, és persze lenyűgöző stílust. Kiváló teljesítmény, minőség és színvonal: ne érje be kevesebbel!

VEZETÉSI ÉLMÉNY

Automatikus sebességtartás
Az Adaptív sebességtartó automatikával kiválaszthatja a kívánt sebességet, és a rendszer segít azt megtartani. A beépített érzékelő észleli az elöl haladó járművet, és a Fiesta lassításával tartja az előre beállított távolságot. Amint szabad az út, a rendszer ismét felgyorsít az előre beállított sebességre.

Egy kis újdonság a könnyebb sávtartásért
A Sávtartó automatika egy előre néző kamerát használ, hogy a véletlen sávelhagyást észlelje. Ilyenkor a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer megrezgeti a kormányt, és vizuális jelzéssel is figyelmeztet. Ha a vezető lassan reagál, vagy nem cselekszik, a Sávtartási segítség kormányrásegítéssel tereli vissza a járművet a helyes sávba. A technológiát többsávos utakra tervezték (például autópályákra), tehát automatikusan kikapcsolódik 65 km/h alatt, de természetesen manuálisan is kikapcsolható.

Stresszmentes ki- és beparkolás
A parkolás olykor meglehetősen bonyolult. De nem az Ön Fiestájával. Az Aktív ki-/beparkolást segítő rendszer ugyanis a párhuzamos parkolóhelyekre való bekormányozásnál többre is képes. A Kiparkolást segítő rendszer a parkolóhelyről való kiálláskor is a segítségére lehet. A párhuzamos és a merőleges parkolást segítő rendszer képes érzékelni, hogy a hely elegendő-e az autó számára, majd elvégzi a betolatást. A parkolórendszer oldalérzékelője figyelmezteti Önt az esetleges oldalsó akadályokra is.

A rendszer a gyalogosokat is segít megvédeni
Az Ütközésmegelőző rendszer akár 130 méteres távolságból észleli az áthaladó, illetve a jármű útját feltehetőleg keresztezni készülő járműveket és gyalogosokat, és figyelmeztet a jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan fékezni kezd. Ez az új technológia a gázolások súlyosságának csökkentését, illetve a gázolások teljes elkerülését célozza. Akár 80 km/h sebességig képes működni, ráadásul éjszaka is.

Automatikus fényszóró: jobban láthat vele a sötétben, mégsem vakít el senkit
Hasznos segítség éjszakai vezetésnél, hogy a távolsági fényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megakadályozza, hogy elvakítsa a szembejövőket. A fényszóró ezután automatikusan visszavált távolságira, maximális láthatóságot biztosítva.

Technológia, ami látja azt is, amit a vezető nem
A Holttérfigyelő rendszer a Fiesta kétoldalt elhelyezett radarérzékelőit használja a biztonságosabb sávváltásért. Ha olyan járművet érzékelnek, amelyet a vezető nem lát, egy narancsszínű figyelmeztető fény egyértelműen jelez a megfelelő oldali visszapillantó tükörben. Kitolatáskor és korlátozott kilátás esetén a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer észleli a közeledő járműveket, és figyelmeztető hangjelzést ad. Az automatika fényjelzést is felvillant a közeledő forgalom irányának megfelelő oldali visszapillantó tükrön.

Minden helyzetre reagáló szervokormány
Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) automatikusan szabályozza a kormányzást a sebesség és a körülmények függvényében. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatokat könnyebbé téve fokozza az irányíthatóságot. Nagy sebességnél, amikor finomabb kormánymozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást. Az új, Kisodródás-szabályzóval felszerelt EPAS figyeli az oldalszelet és az egyéb vezetési feltételeket, miközben a Rezgészabályozó csökkenti a kormánykerék esetleges nem kívánt rázkódását.

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

Élvezze a teljesítményt! Használja ki a hatékonyságot!
Miért kellene választania a lenyűgöző teljesítmény és a költségkímélő hatékonyság között? Az Új Fiestával mindkettőt megkaphatja. Az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor hatszor nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat*. Az Auto Start-Stop indítórendszerrel üzemanyag takarítható meg, valahányszor megáll egy lámpánál. A kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés kompromisszummentes, élvezetes vezetési élményt biztosít.
*Az 1,0 liter alatti kategóriában

Több erő, nagyobb hatékonyság, kellemesebb élmény
Választhatja az 1,1 literes benzinmotort, amely akár 85 LE-re is képes, miközben a károsanyag-kibocsátása csak 101 g/km.

Dízelhajtás
Jobban szereti a dízelt? Akkor válassza az 1,5 literes TDCi motort, amely a 3-ajtós változat esetében 85 LE-t kínál takarékos, 3,2 l / 100 km fogyasztás és mindössze 82* g/km CO2-kibocsátás mellett, míg 5-ajtós változat esetében ez 3,3 l / 100 km és 84* g/km.
*Csak 15" nyári gumival.

Hatékonyság gombnyomásra
Az új Fiesta egyik zseniális szolgáltatása az Eco-gomb. Megnyomásakor több rendszer és beállítás is módosul az üzemanyag-megtakarítás érdekében. Csökkenhet például a gyorsulás üteme, alacsonyabbra állhat az alapjárat, és lassulhat a klímaventilátorok sebessége. Az apró megtakarítások együtt komoly eredményt hozhatnak.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop indítórendszerrel
Közlekedési lámpánál vagy dugóban leálláskor az üresbe tett Fiesta motorját a rendszer képes automatikusan leállítani, az alapvető funkciók, a fényszórók, a klíma és a Ford SYNC3 rendszer tápellátásának megőrzése mellett. Amikor indulna, egyszerűen nyomja ki a kuplungot, vagy automata esetében adjon gázt, és a rendszer újraindítja a motort. Az Auto-Start-Stop különösen a zsúfolt utakon hasznos, ahol (városi üzemben) akár 10%-kal is képes csökkenteni a fogyasztást.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Egyszerűen, beszédhanggal vezérelhető műszaki megoldások
A Ford SYNC 3 rendszer beszédhanggal, illetve a 8-hüvelykes, színes érintőképernyőn keresztül is irányítható. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. A rendszer képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is, az Applink pedig elérhetővé teszi az olyan kedvelt okostelefonos alkalmazások használatát is, mint például a Spotify. A Live Traffic a forgalmi dugók elkerülésében is segít. (A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Az Ön Fiestája épp olyan, amilyennek szeretné
Személyre kívánja szabni a Fiestáját, hogy valóban mindenben megfeleljen az elképzeléseinek? Különféle extrák széles skálájából választhat. Egyszínű, fémes, kéttónusú és speciális külső színek, belső árnyalatok, változatos szegélyek és tűzések és személyre szabható keréktárcsák... Bármilyennek is szeretné látni az autóját, a választékunkból könnyedén valóra válthatja.

Kedvenc zenéi végre úgy szólnak, ahogy kell
Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az Új Fiesta pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Világos és tágas: élvezze a hatalmas panorámatetőt!
A hasonló méretű autók többségétől eltérően a Fiestát egy luxusszintű, kétrészes, üveg panorámatetővel szereltük fel. A tető döntve is nyitható vagy becsúsztathatjuk a hátsó tetőszakasz alá, így biztosítva világos és szellős belső teret. A tető beengedi a természetes fényt, míg a fényvisszaverő üveg megvédi a bent ülőket a hőtől és a káros UV-sugárzástól. Az elektronikus működtetésű napellenzővel pedig gombnyomásra is sötétíthet, illetve beengedheti a fényt.

Van hely a lábainak
Az átgondolt helykihasználással a Fiesta minden korábbinál tágasabb helyet biztosít az elülső és hátsó ülésekben helyet foglalók lábának. A hátsó ülések ezenfelül ívelt, keskeny hátrésszel rendelkeznek, ezért az utasok jobban hátradőlhetnek.

Kellemesen meleg ülések és kormány
Extraként választható elülső ülésfűtés is. A jobb és bal oldali ülés fűtése egyszerűen, nyomógombokkal állítható három fokozatban, miközben vörös fény jelzi a választott fűtési szintet. Akár fagyos reggelen, nagy hidegben vagy jeges éjszakában vezet, a fűtött kormánykerék jobban melegíti a kezét, mint egy kesztyű.

Kulcs nélkül sokkal kényelmesebb
Mikor járművéhez lép, a Ford KeyFree Kulcsnélküli nyitó- és indítórendszer érzékeli a kézben, zsebben vagy táskában tartott kulcsot. Ilyenkor az autó ajtajai kinyílnak, és a vezetőnek még az indításhoz sem kell elővennie a kulcsot. Csak nyomja ki a kuplungot, nyomja meg a Ford indítógombot, és a motor életre kel.

MODELLEK

Bármely gyakorlati ügyféligényhez vagy egyéni elképzeléshez illik. Akár a sportos stílust, akár a fényűző megjelenést kedveli, az Új Fiestával megtalálja, amit keres. Trend Technology, Business Technology, Titanium Technology, Vignale, ST-Line Technology, Active…
Minden modell valami egyedit kínál, de egyvalamiben megegyeznek: ez a műszakilag legfejlettebb Ford kisautó.

Fiesta ST-Line Technology: erőteljes jelenlét
Hamarosan itt az energikus és izgalmas Új ST-Line Technology, a Ford Performance család legújabb tagja. Markáns keréktárcsák, lenyűgöző karosszéria és egyedülálló megjelenés… Az ST-Line Technology minden részlete különleges, vele utazni pedig kivételes élmény. A piros kárpitozású sportülések egyszerre kínálnak a vezetéshez tökéletes és kényelmes testhelyzetet. (2017. szeptembertől rendelhető)

A tökéletes üzleti megjelenés: Business Technology!
A SYNC 3 audiorendszerrel, 8”-os színes érintőképernyővel, 7 hangszóróval, elektromos, automata légkondicionálóval, hátsó parkolóradarral, elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső visszapillantó tükrökkel és és elegáns ködfényszórókkal. A Business Technology kívül-belül kifinomult és intelligens, így tökéletesen megfelel az üzleti igényeknek.

Fiesta Active: 2018-tól érkezik
Praktikum, rugalmasság, kaland és élmény: a Fiesta Active mindebben bővelkedik. Ez a világ első Fiesta crossover modellje. Nem véletlenül Active a neve: ez az autó egy SUV stílusát kínálja magasabb üléseivel és robusztusabb megjelenésével. Élvezze a valódi Fiesta vezetési dinamikát a páratlan élményért!

Fiesta Vignale: maga a tökély
A Fiesta Vignale ülésében mindenkit azonnal körülvesz a modern luxus világa. A Ford Vignale elegáns képernyőjén köszönti a vezetőt, míg a pompás, egyedi hatszögmintás, steppelt bőrülések, valamint a műszerfal és a középkonzol speciális, lágy tapintású bőrborítása a valódi és teljes bőrborítás luxusérzetét teremti meg. Különleges stílus, elegáns hűtőrács, 17"-os keréktárcsák, választható B&O PLAY hangrendszer… Fedezze fel a külső, a minőség és a kidolgozottság csúcsát, lépjen be az új Ford Fiesta Vignale világába! (2017. szeptembertől rendelhető)

Válassza a Fiesta Titanium Technology-t!
A SYNC 3 rendszerrel és színes érintőképernyővel, 16”-os keréktárcsákkal, króm övvonallal, bőr kormánykerékkel, kézifékkel és váltógombbal, hangulatvilágítással… A Titanium Technology intelligens megoldások irigylésre méltó listáját kínálja a lenyűgöző stílus mellett. Kiváló képességek, minőség és színvonal: ne érje be kevesebbel!

Fiesta Trend Technology: meglepően kifinomult
Ha megtapasztalja az Új Fiesta élményét, örökre megváltozik a kisautókról kialakult képe. A Trend Technology kívül és belül is több technológiai megoldást tartalmaz, mint elsőre gondolná. Mesterien megtervezett, ultramodern kialakításának köszönhetően ez a jármű minden alkalommal maximális vezetési élményt nyújt.

Ford Solymár2083 Solymár, Sport utca 23.

Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M31152 Budapest, Városkapu utca 11.

Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom2500 Esztergom, Visegrádi út 44.

Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665

Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva