web logo 2016díj

Ford Transit

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze . Bármi is vállalkozásának profilja, bármik is igényei, talál ezeknek megfelelő Transitot. A legkorszerűbb technológiák hosszú listáján szerepel a SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel, az Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC) és a Kanyarodást Segítő Rendszer (CCS). Amellett, hogy mindegyik megkönnyíti a vezetést, sok rendszer működése automatikus is, így Ön a fontosabb dolgoknak szentelheti figyelmét. További műszaki megoldások, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (SRC) teszik az új Ford Transit erőteljes motorjait még üzemenyag-takarékosabbá. Ami pedig a rakodóteret illeti...mekkorára van szüksége? Az új Transit óriási, akár 15,1 m³-es hasznos raktérrel rendelkezik, és (az alapfelszereltséghez tartozó rekeszfal használatakor) akár 4,2 m rakodási hossz érhető el. Ezenfelül, a jármű akár 2,2 tonnáig rakodható.

És bármit szállítson, az ellenálló zárak és a kifinomult riasztók mind a járművet, úgy a tartalmát is megvédik. Ismerjen meg mindent, amit az új Transit kínál: a designt, a vezetési élményt, az egyedi teljesítőképességet és a költséghatékonyságot, a biztonságot és lopásvédelmet, a karosszéria-változatokat és típusokat!

Készleten lévő autóinkról és flotta ajánlatainkról kérjük, érdeklődjön értékesítő kollégáinknál! Kérjen ajánlatot online és kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben:

Ajánlat kérése

Küldetésre tervezték
A Transit minden millimétere a munkavégzés hatékonyságát, a termelékenységet és költséghatékonyságot célozza. Minden korábbinál többre képes, erőteljesebb és tartósabb. Külső vonalvezetése amellett, hogy feltűnően korszerű, áramvonalasabbá is teszi a járművet, ezzel is fokozva az üzemanyag-takarékosságot. A belső tér elegáns, kényelmes és egy személyautó komfortjához hasonló. Ugyanakkor ez egy igazi Transit, tehát praktikus és strapabíró is!
  A Ford kinetikus designnak köszönhetően a jármű külleme elegyíti a korszerű eleganciát a praktikus célszerűséggel. Az áramvonalas kivitelzés például a hatékonyabb üzemanyag-felhasználást szolgálja, míg a csúcstechnológiájú világítás növeli a látótávolságot. Az alkatrészek kialakításánál fontos szempont volt az egyszerű szervizelhetőség és cserélhetőség a fenntartási költségek leszorítása érdekében.
  Kialakítása praktikus és tartós, a lehető legkényelmesebb kivitelezéssel: személyautóra jellemző, ergonómikus belső térrel, ahol minden kezelőszerv és tárolóhely kézre esik.
  Kapcsolattartás menetközben is
Városi utcákon, autópályán, országutakon és vidéken... a Transit biztosítja a kényelmet és a kapcsolattartást bárhová is viszi a munkája. Különféle innovatív műszaki megoldások teszik a vezetést és a parkolást egyszerűbbé. A jól felszerelt, tárolóhelyben gazdag vezetőfülkében hangvezérléssel kezdeményezhet és fogadhat telefonhívásokat, így kezét a volánon, szemét az úton tartva intézheti üzleti ügyeit.
Maximális termelékenység, minimális üzemeltetési költség
A Transit teljesítőképességéről és rugalmasságáról ismert. Minden tengelytáv, tetőmagasság és vezetőfülke-típus esetén garantált a hatalmas és hosszú raktér, köszönhetően az egyedi designnak, amely a lehető legjobban használja ki a helyet. Így modelljeinkbe akár 4 Euro raklap is befér, míg az L4 tengelytávú modellben akár 5 Euro raklap is elhelyezhető. Az oldalsó és hátsó ajtók is a könnyű rakodhatóság jegyében készültek. Miközben a gépjármű hatékonysága vállalkozásának pénzt termel, alacsony fenntrartási költségei pénzt takarítanak meg.
Továbbfejlesztett húzóerő és üzemanyag-takarékosság
Az új 2,2 literes TDCi dízelmotorok és a hatsebességes váltóművek a kivételesen hatékony üzemanyag-felhasználás mellett nagy teljesítményt és nyomatékot biztosítanak. A Transit az olyan technológiákkal, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (IRC), a Gyorsulásszabályozó (AC) és az Auto-Start-Stop, az alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és karbantartási költségek, továbbá a ráfordított összeg mihamarabbi megtérülésének szempontjai szerint készült.
Első osztályú biztonság és lopásvédelem
A Transit, a problémamentes hegymeneti elindulástól az automatikus segélyhívó rendszerig, számos, a használatot megkönnyítő műszaki megoldással szerelhető fel. A járműben a lopásvédelmi rendszerek széles választéka megtalálható, amelyek szinte minden eshetőség esetén (még a legelszántabb tolvajok ellen is) védik a járművet és rakományát.
BELSŐ
Új, kényelmesebb első ülések
A vezetőülés teljes mértékben állítható, akárcsak a kormány, így biztosan megtalálja az Ön számára ideális vezetési pozíciót. Az alapfelszereltség részét képezi a beépített kartámla, de opcióként elérhető akár állítható deréktámasz és ülésfűtés is. Az üléseket a haszongépjárműveknél elvárt tartósság jellemzi, de olyan kényelmet biztosítanak, amit eddig csak a személyautóknál szokhattunk meg.
Minden, ami a menet közbeni munkához szükséges
Az utastér kifejezetten a munkavégzést szolgálja. Ha például dupla utasoldali ülést választ, akkor a Trend sorozat középső ülését felszereljük egy kihajtható asztallal, amely elég nagy ahhoz, hogy ráférjen egy laptop vagy egy mappa. Ezenfelül, a dupla utasoldali ülés alatti rejtett rekesz 93 liternyi tárolóhelyet biztosít; a műszerfalon különböző tárolórekeszek vannak mobiltelefon, MP3-lejátszó, vagy iPod számára (12 voltos csatlakozóaljzattal); a méretes kesztyűtartóban A4-es mappák is elférnek; és van több praktikus palack- és pohártartó.
JELLEMZŐK
Több hely a hosszabb rakományok számára
A Transitba beleférnek azok a szállítmányok, amelyeket a tetőcsomagtartóra kell rögzíteni más kisteherautóknál. A Transit ténylegesen hosszabb raktérrel rendelkezik, így a választott modelltől függően az alábbi hosszúságú szállítmány fér be: 3,04 m, 3,49 m és 4,21 m (a padlószinten mérve, az acél raktérelválasztó esetén).
Rögzítőpontok a szállítmány biztonságáért
Az oldalfali rögzitőpontoknak köszönhetően a raktér padlója szabadon maradhat és az alapfelszereltséghez tartozó acél raktérelválasztóhoz hasonlóan, a DIN és az ISO követelményeknek is megfelelnek.
Jobban megvilágított raktér a biztonságosabb és könnyebb rakodásért
Az új raktérlámpák az alapfelszereltség részei, és fényerejeük az előző modellekéhez képest sokkal intenzívebb. Az ultrafényes LED világítás pedig opcióként választható. Egy ilyen méretű jármű esetén ezek ötletes és kimagaslóan praktikus funkciók.
Erős, de könnyedén működtethető oldalajtók
Ilyen méretű raktérnél az oldalajtók létfontosságúak, és mert gyakran igénybe vannak véve, teljes mechanizmusuk a könnyebb működtetést és a strapabírást célozza. Kétállású nyitókar teszi az ajtó nyitását és zárását könnyebbé és egy biztonsági retesz rögzíti a nyitott oldalajtót; a nem megfelelő záródásra pedig hangjelzés hívja fel a figyelmet.
TELJESÍTMÉNY
Továbbfejlesztett húzóerő és üzemanyag-takarékosság
Az új 2,2 literes TDCi dízelmotorok és a hatsebességes váltóművek a kivételesen hatékony üzemanyag-felhasználás mellett nagy teljesítményt és nyomatékot biztosítanak. A Transit az olyan technológiákkal, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (IRC), a Gyorsulásszabályozó (AC) és az Auto-Start-Stop, az alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és karbantartási költségek, továbbá a ráfordított összeg mihamarabbi megtérülésének szempontjai szerint készült.
A legmodernebb, erőteljes és üzemanyag-takarékos dízelmotorok
A Transit három különböző, 2,2 literes TDCi továbbfejlesztett motorral kerül forgalomba.
Hatsebességes elsőkerék-meghajtásukkal ezek az új erőgépek 100, 125 vagy 155 lóerős teljesítményt és akár 385 Nm nyomatékot biztosítanak a maximális húzóerő és a kevesebb sebességváltás érdekében. A leleményes motortervezés kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot, alacsony károsanyag-kibocsátást, valamint hideg időben is gyors és hatékony felmelegedést eredményez. A jármű hatékonysága tovább fokozható a Ford ECOnetic technológiával.
Könnyed fordulás
Az L2 és L3 tengelytávú Transit fordulóköre mindösszesen 11,9 m. Még a hosszabb modellek is jól manőverezhetők és könnyen fordulnak, különösen a továbbfejlesztett kormányrásegítő esetén.
Egy hatékonyabb mód az akkumulátor feltöltésére
A hagyományos rendszerekkel ellentétben az Intelligens Visszatápláló Töltés rendszer csak szükség esetén tölti az akkumulátort, nem pedig gyorsításkor. Ily módon üzemanyagot spórolhat meg, és tovább csökkentheti a károsanyag-kibocsátást.
Innovatív információs rendszer a hatékonyabb utazáshoz
A Ford Eco Mode rendszer folyamatosan figyeli, hogy vezetési stílusa milyen hatással van a fogyasztásra. Az intelligens rendszer elemzi a sebességet, a váltásokat, a fékezést, plusz a rövid és hosszú utak számát, majd javaslatokat tesz az üzemanyag-hatékonyság növelésére.
Gyorsulásszabályozó (AC) a gazdaságosabb vezetés érdekében
Ez az innovatív új rendszer szabályozza a jármű gyorsulását aszerint, hogy üres vagy félig rakodott állapotban van-e. Ez, a vezetési stílustól függően, akár 15%-os üzemanyag-megtakarítást is eredményezhet. Az okos műszaki megoldás- többek között- a motor, a fékek és az abroncsok elhasználódását is lassítja.
BIZTONSÁG

A Ford SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel akkor is hív segítséget ha Ön arra nem képes
A Ford SYNC egyik fontos és potenciálisan életmentő funkciója a Vészhelyzeti Asszisztens. Abban a valószínűtlen esetben, ha olyan balesetet szenvedne, amikor a légzsák kinyílik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, ez a funkció tárcsázza a segélyhívó számot. Ilyenkor tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet az operátorral. Ami szintén nagyon fontos, hogy a rendszer a létfontosságú információkat is elküldi, így például a GPS-koordinátákat – még akkor is, amikor Ön nincs eszméleténél.

Modern rendszer a könnyebb sávtartásához
Az utat folyamatosan figyelő, előre irányuló kamera használatával a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer észlelheti, ha a vezető kezdi elhagyni a sávot. Ez a funkció ilyen esetben a kormány rezgésével és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A rendszer automatikusan kikapcsol 70 km/h sebesség alatt, hogy ne zavarja a városi közlekedést, illetve kikapcsolható manuálisan is.

Az Éberségfigyelő Rendszer (DA) figyelmezteti Önt, ha érzékeli, hogy fáradt
Az Éberségfigyelő Rendszer (DA) folyamatosan figyelemmel kíséri az Ön vezetési magatartását, és képes felismerni a fáradság tüneteit. Ha a rendszer úgy értékeli, hogy Ön kevésbé éber, akkor a kijelzőn megjelenik egy figyelmeztető ikon, hogy pihenjen.

Fényszórók, amelyek akkor fordulnak, amikor Ön
Amikor irányjelez és rákanyarodik egy útra, vagy ha beáll egy parkolóhelyre, ez a funkció növeli a művelet biztonságát. Egy, a fényszóróban lévő, lámpa a fordulás irányának megfelelő oldalon automatikusan megvilágítja az út szélét, a manőverhez így jobb látási viszonyokat teremtve.

Biztosabb kormányzás az emelkedőn történő elinduláskor
A Hegyeneti Elindulásszabályzó (HSA) megakadályozza, hogy a jármű visszaguruljon emelkedőn elinduláskor. A rendszer működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, ezért akkor is uralom alatt áll járműve, amikor lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és elinduláskor is hasznos.

Minden körülmények között biztosítja az irányítást
Az Elektronikus Menetstabilizátor (ESC) folyamatosan felügyeli az autó haladását, érzékeli, ha az letér a haladási pályáról (például megcsúszik), és automatikusan javítja az autó úton felvett helyzetét. A rendszer célja, hogy Ön ne veszítse el uralmát a jármű felett, és hogy csökkentse a féktávot vészhelyzet esetén.
  Vészfékezés hozzáadott erővel
A Vészfékasszisztens (EBA) funkcióval a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészfékezés esetén. A rendszer érzékeli, hogy mekkora erővel nyomta le a féket, majd szükség esetén automatikusan növeli azt. A féktávolság további csökkentése érdekében az új Hidraulikus Hátsó Fékerő Növelés (HRB) funkció további féknyomást fejt ki a hátsó kerekekre vészfékezés esetén, ha az ABS rendszer aktiválva van.
Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel
A modern Kipörgésgátló Rendszer (TCS) megszünteti a felesleges kerékpörgést és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire eső nyomatékot, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.
Menetközbeni automatikus ajtózárak
Ez a funkció automatikusan lezárja az összes ajtót, amint a jármű elindul. A rendszer az alapfelszereltség része, és a műszerfalon lehet be- és kikapcsolni. A baleseti segítségnyújtás megkönnyítésére a jármű töréskori zárkioldó funkciót tartalmaz, amely a jármű sérülésének mértékétől függően aktiválódik.
Feltörésálló, páncélzott ajtózárak
Opcióként választható a kettős központi ajtózárhoz tartozó, a megfúrást vagy kivésést megakadályozni hivatott feltörésálló páncélozott ajtózárak.

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

Az autó forgalmazását kizárólag az ...

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt szolgálnak: e hírnév öregbítését.Közismert ...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, a teljesítmény és a hatékonyság, az innovatív ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden intelligens technológiáját azért építettük bele, hogy Ön és ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is ...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy adrenalinnal átitatott csomagban kínálja.

...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g oldalirányú gyorsulás. A 2.3 literes EcoBoost motorral ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus Electricet egy 145 LE teljesítményű elektromotor hajtja, ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra építhetnek azok, akik a Transit fülkés alvázat ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy iskolabuszt üzemeltet, amely az országot járja, vagy ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére. Egy család élete mindig mozgalmas. Az új Ford ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből a vadonatúj S-MAX modellt.

Rugalmasság, praktikum ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetésnek – köszönhetően mindig magabiztosan vezethet. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó ...

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége.
...

Modern és kifinomult. Az ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Friss, mégis jellegzetes és ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ülésemelő funkció lehetővé teszi az ülések gombnyomásra ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie kellene a kényelemből, a stílusosságból vagy a ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az ...

Ford Solymár2083 Solymár, Sport utca 23.

Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M31152 Budapest, Városkapu utca 11.

Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom2500 Esztergom, Visegrádi út 44.

Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665

Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva