web logo 2016díj

Ford Tourneo Custom

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, melyekkel 30 különböző lehetséges konfiguráció hozható létre.

Az aerodinamikus felépítésnek, a széles motorválasztéknak és az olyan üzemanyag-takarékossági technológiának köszönhetően, mint az Auto-Start-Stop, a Ford Tourneo Custom a kategóriájában az egyik leghatékonyabb járműnek számít. Mindent egybevetve a Tourneo Custommal egy igen értékes járműre tehet szert, függetlenül attól, hogy üzleti célból vagy a család és a barátok biztonságos szállítására használja. A Tourneo Custom a kategóriaelső biztonság mellé hatalmas hellyel bővelkedő és jól felszerelt belső kialakítást kínál, így akár kilenc ember is kényelmesen elfér benne. Újdonságként már automata váltóval is rendelhető!

 

Készleten lévő autóinkról és flotta ajánlatainkról kérjük, érdeklődjön értékesítő kollégáinknál! Kérjen ajánlatot online és kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben:

Ajánlat kérése

Aktuális Ford Tourneo Custom ajánlatunk >>

Tourneo Custom új, 6 sebességes automata váltóval és rugalmas ülésrendezési lehetőségekkel!

Nagyszerű hely az együttlétre

A még rugalmasabb utazás érdekében a Tourneo Custom most két különböző, rendkívül sokoldalú, sínekre rögzített ülésrendszerrel is elérhető. Ezzel a lenyűgöző opcionális felszereltséggel még inkább igényeihez szabhatja az üléselrendezést.
A különálló hátsó ülések a síneken eltolhatók és hihetetlenül sokféle variációban rögzíthetők. Sőt, ki is szerelheti, majd egymással szembefordítva beszerelheti őket. És a kényelem még tovább fokozható a választható, sínen rögzíthető asztallal.

Üzleti üléscsomag 1 (Trend felszereltség esetén elérhető)

Egyedi üléskonfiguráció minden utasnak. Három sor különálló, a multifunkcionális padlóhoz sínen rögzített utasüléssel rendelkezik, az első utasülés fűthető és 8 irányban állítható, az utastérben hátsó légkondicionálóval.

Üléscsomag opció 1. és 2.

Üzleti üléscsomag 2 (Titanium felszereltség esetén elérhető)

Egyedi bőrülés-konfiguráció minden utasnak. Két sor különálló, a multifunkcionális padlóhoz sínen rögzített hátsó utasüléssel és asztallal rendelkezik. Az első utasülés fűthető és 10 irányban állítható, az utastérben hátsó légkondicionálóval. A luxuskivitelű különálló üléseknek és a sínen rögzített asztalnak köszönhetően utasai nagyra értékelik majd a Tourneo Custom által kínált teret. Az összes ülés alapként rendelkezik ISOFIX rögzítési pontokkal.

Az új Tourneo Custom személyszállító autó, igazán hatásos, drámai külsővel rendelkezik, ahogyan új, variálható belső tere is.
Új, még kényelmesebb elsőülések
Mind a vezetőoldali, mind az utasoldali ülés teljesen állítható, ahogyan a kormány is, így az Önnek legkényelmesebb pozíciót állíthatja be. Az ülések beépített karfával rendelkeznek, a deréktámasz, a fűtött elsőülések és a dupla utasülés (ülés alatti tárolórekesszel, és kihajtható asztallal) pedig választható kiegészítők. Mindent egybevetve, a jármű magasszintű tartósságot, és egy személyautónak megfelelő kényelmet biztosít. Így Ön mindig megynyugtató helyen érezheti magát, akár hosszú útra indul, akár gyakori, rövidebb utakra használja az autót.
Érzékelők, melyek megkönnyítik a parkolást
Az opcionális parkolási távolság érzékelők (Optional Parking Distance Sensors) segítenek a jármű és az akadály közti távolság felmérésében, legyen az a jármű mögött vagy előtt. Az érzékelők hangjezéssel jeleznek. Minél közelebb kerül a jármű az akadályhoz, annál intenzívebb a jelzés. Ez a kiegészítő segít gyorsan, és magabiztosan parkolni.
Csillogást akadályozó, sötétített üveg
A vakító napfény elkerülése érdekében a Tourneo Custom hátsó napellenzővel is kapható. Ezenfelül sötétített üveggel is elérhető, ami lehetővé teszi, hogy a járműbe ne lehessen belátni, azonban a kilátást nem akadályozza.
A legkönnyebben irányítható autó a maga osztályában
A Tourneo Custom rendkívül agilis, így ideális választás, ha Ön sokat vezet beépített területeken. A rövid tengelytávú verzió rendelkezik az egyik legjobb fordulási átmérővel, mely mindössze 10,9 méter.
Könnyebb és biztonságosabb tolatás a tolatássegítő kamerával
Jelzőoszlopok, biciklisek, alacsony falak... A tolatássegítő kamera a visszapillantótükörbe épített kamerával jelez, bármi is legyen a jármű mögött. Ezenkívül virtuális segédvonalak kijelzésével segít Önnek a legkisebb helyekre is beparkolni. A még kényelmesebb vezetés érdekében tolatás esetén a tolatássegítő kamera automatikusan aktiválódik.
Extra vezérlés emelkedőn való induláskor
Emelkedőn való induláskor a visszagurulásgátló ideiglenesen megakadályozza, hogy az autó visszaguruljon. A rendszer 2,5 másodpercig aktiválva tartja a fékrendszert, így Önnek van ideje áthelyezni a lábát a fékpedálról a gázpedálra. Ez olyan esetekben is hasznos, amikor csúszós felületen áll meg és indul újra.

Válasszon két különböző stílus közül
A Tourneo Custom rövid (L1) és hosszú (L2) tengelytávú változatban; illetve nyolc, vagy kilenc üléses (a vezetőülést is beleértve) változatban kapható. Habár mindkét változat tágas, a hosszú tengelytávú változat nagyobb csomagtérrel rendelkezik.

Innovatív, átalakítható hátsóülések
Több mint 30 különböző üléselrendezést alakíthat ki az új variálható hátsó ülések segítségével. Például, ha nem használ egy ülést, lehajthatja azt, így csak fele akkora helyet foglal. Ezenkívül, ha egy utasnak asztalra van szüksége, bármely ülés háttámlája lehajtható, hogy egy nagyobb, lapos felületet kapjon. Egy kis plusz csomagtér kialakítása is gyors és egyszerű: csupán hajtsa le a hátsó üléssor üléseit, tolja előre, és csúsztassa a második sor ülései alá. Így egy tágas, nyílt teret tud kialakítani. Az ülések könnyűek, így ha szeretné ki is veheti azokat.
Ezekkel a változatos variációkkal a járművet könnyen alakíthatja saját szükségletei szerint. A rendkívül kényelmes, Trend és Limited modelleknél az ülések támladöntési rendszerrel vannak ellátva, illetve ISOfix biztonsági pontokkal rendelkeznek a gyermekülésekhez.
Integrált tetőcsomagtartó a kényelem, a gazdaságosság és a zajmentes utazás érdekében
A járműbe épített egyedülálló és innovatív tetőcsomagtartó síkba hajtható, mikor azt nem használják. Így azonkívül, hogy nem kell bajlódnia a hagyományos csomagtartó fel-, és leszerelésével, könnyebben tud áthaladni 2* méternél alacsonyabb magasságú helyeken is. A kisebb ellenszél okán az autó kevesebbet fogyaszt, valamint a szélzaj csökkentésével csendesebb vezetést tesz lehetővé.
(* Kivéve a 3300 kg megengedett össztömegű modellt.)
Tartós, erős és üzemanyag-takarékos dízelmotorok Ford ECOnetic technológiával
Az új Tourneo Custom egy speciális és gazdaságos, 2,2 literes Duratorq TDCi dízelmotorral kapható, mely hatsebességes kéziváltóval van felszerelve. A Ford ECOnetic technológiával kombinált motorok csökkentik az üzemeltetési költségeket és a jármű környezetre gyakorolt hatását, illetve megfelelnek a szigorú Euro 5-ös kibocsátási normáknak. Ugyanakkor, nagy teljesítményt és nyomatékot nyújtanak, ahogy az a következő összeállításokon is látszik: 100 LE/310 Nm, 125 LE/350 Nm vagy 155 LE/385 Nm.
Rendkívül alacsony üzemeltetési költségek
A Tourneo Custom fejlett Duratorq dízelmotorjai rendkívül gazdaságosak, tartósak és megbízhatóak. Ezenkívül a kopóalkatrészeket is úgy alakítottuk ki, hogy azok még tovább bírják az igénybevételt. Ennek köszönhetően a kötelező szervizt 50 000 km-ben / 2 évben határoztuk meg. A járműre extra hosszú, 12 éves átrozsdásodás elleni garanciát vállalunk. Mindezek eredményeképp a Tourneo Custom a teljes élettartamára rendkívül alacsony fenntartási költséggel bír.
A fejlett biztonsági és vezető támogató technológiáknak köszönhetően (mind a standard és opcionális) Ön és utasai biztonságban fogják magukat érezni ebben az autóban. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és a vezetőéberség ellenőrző elnyerte a neves Advanced Safety Awards díjat az Euro NCAP-től, amely egy független biztonsági testület.
Egy fejlett rendszer annak érdekében, hogy a forgalmi sávon belül maradjon
Ha véletlenül kiszalad a forgalmi sávból, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány vibrálásával és a kijelzőn megjelenő jelzéssel azonnal figyelmezteti Önt. (A vibráció mértékét beállíthatja egy háromszintű skálán)
A Driver Alert (vezetőéberség ellenőrző) - Figyelmezteti Önt, ha elfárad
A vezető éberség ellenörző folyamatosan ellenőrzi vezetési stílusát. Amennyiben a rendszer valamilyen változást észlel a viselkedésében, a kormány vibrálni kezd, és egy ikon jelenik meg a kijelzőn, mely figyelmezteti, ha pihenő javasolt.
Vezetőéberség ellenőrző - Figyelmezteti Önt, ha elfárad
A vezetőéberség ellenörző folyamatosan ellenőrzi vezetési stílusát. Amennyiben a rendszer valamilyen változást észlel a viselkedésében, a kormány vibrálni kezd, és egy ikon jelenik meg a kijelzőn, mely figyelmezteti, ha pihenő javasolt.
Ford SYNC* - Biztonság telefonálás és zenehallgatás közben
A Ford SYNC hangvezérlő segítségével irányíthatja zenelejátszóját, illetve hívást indíthat, és fogadhat telefonjáról. Ezenkívül a SYNC rendszer egy olyan díjnyertes, vészhelyzeti asszisztens funkcióval is rendelkezik, amely baleset esetén automatikusan felhívja mobiltelefonjáról a mentőket, amennyiben egy légzsák kinyílik vagy az üzemanyagszivattyú lekapcsol.

 * A Ford vészhelyzeti asszisztens több mint 30 európai országban elérhető. Ez a funkció akkor működik, ha a rendszerhez egy kompatibilis mobiltelefon van párosítva, amely a járműben van, amikor egy légzsák kiold vagy az üzemanyag-szivattyú lekapcsol.

Irányíthatóság minden esetben
A menetstabilizátor (ESP) folyamatosan ellenőrzi járműve haladását. Ez a funkció érzékeli, ha letér a kiválasztott sávról - amennyiben például megcsúszik, automatikusan korrigálja a pozícióját. Az ESP ezenkívül kipörgésgátló rendszerrel is rendelkezik, mely megszünteti a felesleges kipörgést; ezenfelül pedig a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor Önnek a legnagyobb szüksége van rá.
Fejlett rendszerek a kontrolláltabb fékezésért
A blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az elektronikus fékerő elosztás (EBD) lehetővé teszik, hogy a fékezés még biztonságosabb legyen. Ezek a biztonsági funkciók megakadályozzák a csúszást vészfékezés esetén, vagy ha kanyarodáskor fékezésre kényszerül.
Légpárnás védelem minden oldalról
A Tourneo Custom rendszere (Advanced Restraint System) magába foglalja a vezetői- és utasoldali légzsákokat, a fej-, és mellkasvédő légzsákokkal kiegészített oldallégzsákokat, illetve a mellkasvédő légzsákokkal kiegészített oldalsó függönylégzsákokat.

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

Az autó forgalmazását kizárólag az ...

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt szolgálnak: e hírnév öregbítését.Közismert ...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, a teljesítmény és a hatékonyság, az innovatív ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden intelligens technológiáját azért építettük bele, hogy Ön és ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is ...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy adrenalinnal átitatott csomagban kínálja.

...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g oldalirányú gyorsulás. A 2.3 literes EcoBoost motorral ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus Electricet egy 145 LE teljesítményű elektromotor hajtja, ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra építhetnek azok, akik a Transit fülkés alvázat ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy iskolabuszt üzemeltet, amely az országot járja, vagy ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére. Egy család élete mindig mozgalmas. Az új Ford ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből a vadonatúj S-MAX modellt.

Rugalmasság, praktikum ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetésnek – köszönhetően mindig magabiztosan vezethet. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó ...

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége.
...

Modern és kifinomult. Az ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Friss, mégis jellegzetes és ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ülésemelő funkció lehetővé teszi az ülések gombnyomásra ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie kellene a kényelemből, a stílusosságból vagy a ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az ...

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

Az autó forgalmazását kizárólag az ...

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt szolgálnak: e hírnév öregbítését.Közismert ...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, a teljesítmény és a hatékonyság, az innovatív ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden intelligens technológiáját azért építettük bele, hogy Ön és ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is ...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy adrenalinnal átitatott csomagban kínálja.

...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g oldalirányú gyorsulás. A 2.3 literes EcoBoost motorral ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus Electricet egy 145 LE teljesítményű elektromotor hajtja, ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra építhetnek azok, akik a Transit fülkés alvázat ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy iskolabuszt üzemeltet, amely az országot járja, vagy ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére. Egy család élete mindig mozgalmas. Az új Ford ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből a vadonatúj S-MAX modellt.

Rugalmasság, praktikum ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetésnek – köszönhetően mindig magabiztosan vezethet. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó ...

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége.
...

Modern és kifinomult. Az ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Friss, mégis jellegzetes és ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ülésemelő funkció lehetővé teszi az ülések gombnyomásra ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie kellene a kényelemből, a stílusosságból vagy a ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az ...

Ford Solymár2083 Solymár, Sport utca 23.

Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M31152 Budapest, Városkapu utca 11.

Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom2500 Esztergom, Visegrádi út 44.

Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665

Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva