web logo 2016díj

Ford KA+

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, mennyi jó dolog történik majd, ha a KA+ az élete részévé válik – amellett, hogy valóban élvezheti vele a vezetés minden percét.

Jut hely mindenkinek
A KA+ kompakt városi autó létére meglepően tágas. A hátsó ülések elég szélesek ahhoz, hogy három személy is jól elférjen. De jó hírünk van a magasabb embereknek is: a tágas lábtérnek köszönhetően ugyanis, végre ők is maradéktalanul élvezhetik az utazást.

Kérjen ajánlatot online és kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben:

Ajánlat kérése

MEGJELENÉS
  STÍLUSOS ÉS EGYBEN PRAKTIKUS
A KA+ kompakt külseje az egyéniségéről is árulkodik: praktikussága olyan dizájnelemekkel párosul, mint a jellegzetes Ford hűtőrács és a figyelemre méltó fényszórók.
VEZETÉSI ÉLMÉNY
ÖRÖMTELI VEZETÉS!
Könnyű és fürge. Agilis és magabiztos. A KA+ csodálatosan megfelel a kihívásoknak.
Intelligens technológiák egész sora garantálja a könnyű és szórakoztató vezetést, és természetesen odafigyelnek az Ön és utasai biztonságára is.
A városi vezetéstől a nagyobb kirándulásokig a KA+ gondoskodik arról, hogy a vezetés kellemes élmény legyen.
  Egyszerű parkolni, szűk helyeken is
A KA+ elég kompakt és mozgékony ahhoz, hogy kis helyekre is könnyedén beállhasson vele. A hátsó parkolóradarral magabiztosan manőverezhet szűk helyeken is. A radar észleli, mikor van túl közel egy tárgyhoz, és hangjelzés kíséretében vizuális figyelmeztetést jelenít meg a középkonzolon. Parkoljon gond, és persze koccanás nélkül!
  Tegye még pihentetőbbé az utazásokat!
A KA+ alapfelszereltségébe a Sebességkorlátozó is beletartozik a Sebességtartó automatika pedig opcióként választható. Az utóbbival beállíthatja a kényelmes sebességet, amit a KA+ anélkül tart fenn, hogy Önnek a gázpedálra kellene tennie a lábát. Amennyiben gyorsabban vagy lassabban szeretne haladni, egyszerűen lépjen a gáz- vagy fékpedálra! A Sebességkorlátozó különösen hasznos városi vezetéskor a sebességkorlátozás betartásához, és megkönnyíti a váltást a sebességhatárok változása esetén is.
Elindulni egyszerű, még emelkedőn is
A Visszagurulásgátló a fékrendszer használatával megakadályozza, hogy a KA+ visszaguruljon emelkedőn induláskor. Amikor aktív, az autó 2-3 másodpercig mozdulatlan marad a fék felengedése után. Ez elég időt ad arra, hogy lábát átemelje a gázpedálra, és így könnyebben, egyszerűbben indulhat el emelkedőn, különösen akkor, ha Ön mögött is parkolnak.
Mindig tartsa kézben az irányítást!
A Kipörgésgátló síkos talajon induláskor segít megakadályozni a kerekek kipörgését, megcsúszását. A Kipörgésgátló különösen hatékony, amikor megállás után vagy lassú sebességből kell gyorsítania, illetve hegymenetben. Gördülékenyebbé teszi a vezetési élményt, és segít megőrizni az irányítást jeges utakon és nedves időjárásban.
  Egyszerű manőverezés
Az Elektromos szervokormány (EPAS) parkoláskor nagyobb, autópályán haladva pedig kisebb rásegítést és precízebb irányítást biztosít. A hagyományos szervokormányokkal szemben - melyek folyamatosan működnek, és így állandóan fogyasztják az üzemanyagot - a mi EPAS rendszerünk csak akkor működik, amikor arra szükség van, így csökkentve az autó fogyasztását.
  Jobb láthatóság, éjjel-nappal
Az intelligens kialakításnak köszönhetően a KA+ kitűnő láthatóságot biztosít. A ködlámpa háza helyzetjelzőket is tartalmaz, így az autó tisztábban látható éjjel-nappal, ködben és tiszta időben is.
TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG
GYORSAN REAGÁL ÉS GAZDASÁGOSAN MŰKÖDIK
A KA+ modelleket úgy terveztük, hogy a sofőrjét és az utasokat minél gazdaságosabb üzemanyagfelhasználás mellett szállítsa.
Az 1,2 literes Ti-VCT benzinmotor gyors reakcióidejű, fürge és üzemanyag-takarékos. Hiszen minden csepp számít.
  Az új motor jól bánik az üzemanyaggal
A KA+ erejéről egy agilis, gazdaságos, négyhengeres, 1,2 literes Ti-VCT benzinmotor gondoskodik. 85 LE teljesítménnyel választható, és ötsebességes manuális sebességváltóval érkezik. Kiváló az üzemanyag takarékossága, és a szén-dioxid kibocsátása is alacsony, akár 110 g/km.
  Spóroljon minden sebességváltáskor!
A KA+ Sebességváltásra figyelmeztető lámpája a műszerfalon jelzi, mikor jön el a tökéletes pillanat a sebességváltásra. Ennek eredménye az alacsonyabb motorfordulatszám, a jobb üzemanyag-hatékonyság, így Ön messzebbre utazhat, kevesebbért.
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
EGY PRAKTIKUS ÉS SZÓRAKOZTATÓ AUTÓ
A KA+ tele van hasznos funkciókkal és innovatív technológiákkal, így igazán élvezetes vele utazni. Ettől olyan különlegesek a KA+ modellek.
A Ford SYNC Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy egyszerű hangparancsokkal irányítsuk a zenelejátszót és a mobiltelefont. Az új MyFord Dokkoló tudja, milyen fontosak az okostelefonok vezetés közben is, ezért gondoskodik arról, hogy telefonját jól láthatóan, stabilan rögzítse az autóban.
Ha kipróbálja, Ön is látni fogja: a KA+ nemcsak szép autó, hanem okos és praktikus is.
A hangvezérlés funkció jelenleg magyar nyelven nem elérhető.
  Ford SYNC Hangvezérléssel
A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi a zenelejátszás hangparancsokkal történő vezérlését, és ugyanígy kezelheti a bejövő hívásait is. Amellett, hogy felolvassa a szöveges üzeneteket, és lejátssza a zenéket az USB adatHordozóról, képes Bluetooth®-on keresztül kapcsolódni a mobiltelefonhoz is, így a készüléken lévő zenéket is meghallgathatja. Az AppLink segítségével pedig népszerű Android- és iOS-alkalmazásokat vezérelhet a hangjával. Szinte olyan, mintha saját személyi asszisztens lenne Ön mellett, még akkor is, ha egyedül utazik az autóban.
  Okos tárhely okostelefonoknak
A MyFord Dokkoló egy jól átgondolt megoldás arra, hogy biztonságosan tárolja az okostelefonját, MP3-lejátszóját vagy navigációs eszközét. Így Ön jól láthatja anélkül, hogy elvonná a figyelmét az útról. A dokkoló a középkonzol tetején található, és megfelelő pozícióban tartja a készülékét.
  Tökéletes hőmérséklet
Az Automata légkondicionálóval beállíthatja a legkellemesebb hőmérsékletet, és a KA+ gondoskodik annak fenntartásáról is. Se nem hideg. Se nem meleg. Pont kellemes - mindig.
  Extra kényelem fűtött ülésekkel
Függetlenül attól, hogy milyen idő van kint, a KA+ mindig gondoskodik a kényelemről. A választható fűtött első ülések sokkal kellemesebbé teszik a vezetést a hidegebb hónapokban.
  Elektromosan behajtható tükrök
A véletlen balesetek elkerülése érdekében a feláras extraként kapható külső visszapillantó tükrök automatikusan behajlanak, amikor az autót lezárja (vagy amikor megnyomja a gombot).
  Ford Easy-Fuel rendszer a nyugodt tankolásért
Ez a hasznos megoldás szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mert a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. És mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, nem kell többé piszkos tanksapkát sem megfognia.
BIZTONSÁG
NAGYOBB BIZTONSÁG AZ UTASOK SZÁMÁRA
A Ford KA+ számos intelligens biztonsági megoldással védi a bent ülőket vezetés közben, és az autót parkolás közben.
A Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztens funkciója például automatikusan felhívja a segélyhívó számot baleset esetén.
A Ford KA+ mindig vigyáz Önre.
  Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel
Amennyiben olyan balesetet szenvedne, amelynek során egy légzsák kinyílik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, a rendszer a csatlakoztatott mobiltelefonján keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot. Ilyenkor tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet az operátorral. Ami szintén nagyon fontos: a rendszer a létfontosságú információkat is elküldi, például a GPS-koordinátákat – még akkor is, ha esetleg Ön nincs eszméleténél.*
  Teljes körű védelem
Az ütközéselnyelő karosszéria mellett számos légzsák védi az autó utasait.
A két első légzsák mellett derékvédelemmel ellátott oldallégzsákokkal és fejvédelemmel ellátott függönylégzsákokkal is rendelkezik.
Adja kölcsön nyugodtan, a MyKey® vigyáz rá!
A MyKey segítségével testreszabhatók az autó beállításai, hogy azok a különféle sofőröknek megfeleljenek. Így ha kölcsön is adja, meghatározhatja a maximális haladási sebességet, beállíthatja a biztonságiöv-emlékeztetőt, akár még a hangrendszer maximális hangerejét is megadhatja. Ez az innovatív műszaki megoldás a vezető és utasa számára biztonságot, a tulajdonos számára nyugalmat jelent.
Időben figyelmeztet a leeresztő kerekekre
Ha útközben az egyik kerék elkezdene veszíteni a nyomásából, akkor a Keréknyomás figyelő rendszer (TPMS) a műszerfalon megjelenő ikonnal azonnal figyelmezteti Önt. Így biztonságosan megállhat, ellenőrizheti a keréknyomást és kijavíthatja az esetleges hibákat.
Vészfékezésre figyelmeztetés
Amennyiben vészfékeznie kellene, automatikusan bekapcsol a figyelmeztető jelzés, és felvillannak a féklámpák. E kettő kombinációja figyelmezteti az Ön mögött haladókat a veszélyes szituációra.
Intelligens biztonsági rendszerek
A KA+ elektronikus ajtózárral és Thatcham-minősítésű 3-csillagos biztonsági rendszerrel rendelkezik. Része a területérzékelős riasztó és a kettős központizárrendszer. A kettős központizár gondoskodik arról, hogy az autó belülről se legyen nyitható, még akkor sem, ha valaki betört oldalablakon keresztül próbálná meg kinyitni.
A KA+ biztonságáról a távirányítású központizár és a választható riasztóberendezés gondoskodik.
Ne veszítse el az uralmat a jármű felett
Az Elektronikus menetstabilizáló (ESC) folyamatosan figyeli az autó haladását, érzékeli, ha az letér a haladási pályáról vagy megcsúszik. Ekkor automatikusan segít javítani az autó stabilitását. A rendszer célja, hogy Ön ne veszítse el az uralmat a jármű felett, és az ABS rendszerrel kombinálva segítsen megelőzni a baleseteket.

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

Az autó forgalmazását kizárólag az ...

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt szolgálnak: e hírnév öregbítését.Közismert ...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, a teljesítmény és a hatékonyság, az innovatív ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden intelligens technológiáját azért építettük bele, hogy Ön és ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is ...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy adrenalinnal átitatott csomagban kínálja.

...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g oldalirányú gyorsulás. A 2.3 literes EcoBoost motorral ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus Electricet egy 145 LE teljesítményű elektromotor hajtja, ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra építhetnek azok, akik a Transit fülkés alvázat ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy iskolabuszt üzemeltet, amely az országot járja, vagy ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére. Egy család élete mindig mozgalmas. Az új Ford ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből a vadonatúj S-MAX modellt.

Rugalmasság, praktikum ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetésnek – köszönhetően mindig magabiztosan vezethet. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó ...

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége.
...

Modern és kifinomult. Az ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Friss, mégis jellegzetes és ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ülésemelő funkció lehetővé teszi az ülések gombnyomásra ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie kellene a kényelemből, a stílusosságból vagy a ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az ...

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

Az autó forgalmazását kizárólag az ...

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt szolgálnak: e hírnév öregbítését.Közismert ...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, a teljesítmény és a hatékonyság, az innovatív ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden intelligens technológiáját azért építettük bele, hogy Ön és ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is ...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy adrenalinnal átitatott csomagban kínálja.

...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g oldalirányú gyorsulás. A 2.3 literes EcoBoost motorral ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus Electricet egy 145 LE teljesítményű elektromotor hajtja, ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra építhetnek azok, akik a Transit fülkés alvázat ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy iskolabuszt üzemeltet, amely az országot járja, vagy ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére. Egy család élete mindig mozgalmas. Az új Ford ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből a vadonatúj S-MAX modellt.

Rugalmasság, praktikum ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetésnek – köszönhetően mindig magabiztosan vezethet. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó ...

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége.
...

Modern és kifinomult. Az ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Friss, mégis jellegzetes és ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ülésemelő funkció lehetővé teszi az ülések gombnyomásra ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie kellene a kényelemből, a stílusosságból vagy a ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az ...

Ford Solymár2083 Solymár, Sport utca 23.

Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M31152 Budapest, Városkapu utca 11.

Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom2500 Esztergom, Visegrádi út 44.

Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665

Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva