FORD MUSTANG

Erős, dinamikus, összetéveszthetetlen:ez a Ford Mustang. 

A teljesítmény, a kifinomultság és a hatékonyság tökéletes összhangja. Csúcstechnológia, minden igényt kielégítő külsőbe csomagolva. A legenda újjászületett.

További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére vagy kérjen ajánlatot online.

Egy legenda újjászületése

Mindegy, hogy a Fastback vagy a Convertible változat mellett dönt, az összetéveszthetetlen, egyedi stílus szériatartozék. Azt viszont Ön döntheti el, melyik motor tapassza az ülésbe, ha a gázra lép: a 2.3 literes EcoBoost vagy az 5.0 literes V8-as. Megálmodta a tökéletes Mustangot? Akkor mire vár még?

A csábító

Hagyja magát elcsábítani!
A Mustang erős oldalvonalai és széles vállai, a markáns hátsó rész és a hátraívelő tetővonal egy erőteljes izomautó képét jelenítik meg. A vadonatúj Ford Mustang megváltoztatja az autókról kialakított képünket. Jelenlétét nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Öröm ránézni

Íme, az új Mustang Fastback
A Mustang lelke ultramodern testbe költözött. A lefelé ívelő, hosszúkás motorháztető csökkenti a légellenállást, így az autó könnyedén szeli a levegőt. Az első légbeömlők növelik a leszorító erőt, így Ön az utolsó lóerőig kiélvezheti a Mustang kivételes teljesítményét.

A végtelen utak királya

Az új Mustang Convertible
A Ford vezető tervezője, Joel Piaskowski szavaival élve az új Mustang Convertible olyan, mint egy „gyönyörű, épp a levegőt hasító lövedék”. Ez az autó utazás közben a határtalan szabadság élményével ajándékozza meg vezetőjét.

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező FordStore márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium környezet, egyedi szolgáltatások és olyan modellek forgalmazása mint a Ford Mustang, RS és ST modellek, a Ford teljes európai SUV (sportos-szabadidő autó) kínálata vagy a Vignale sorozat. A Ford Solymár csoport FordStore Solymár-M3 márkakereskedése azon kevés márkakereskedések egyike, amely forgalmazza a Ford Mustangot.

A vadonatúj Ford Mustang személyre szabott teljesítményt és felszereltséget kínál. 50 éves története során először fordul elő, hogy európai specifikációval is megjelenik, az autót a magyar vásárlók is megrendelhetik. Az új Mustang Fastback és Convertible kivitelben egyaránt stílusos, egyedi, és az utolsó részletig precízen kidolgozott. A speciális orrtól az egyedi hátsó lámpákig minden intelligens, a maximális vezetési élmény elérésére készült. Motorkínálatában a 2,3 literes EcoBoost (310 LE) vagy 5,0 literes V8-as (435 LE) blokk szerepel. A pilótafülkéhez hasonló beltérben minden vezérlőszerv értelemszerűen kézre esik, és az analóg mérőórák számjegyes visszajelzést biztosítanak. A tökéletesen kiegyensúlyozott kormányt megragadva a jármű életre kel a vezető kezében.

mustang
mustang
mustang
mustang
mustang
mustang
mustang
mustang
mustang
mustang
mustang
mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang

 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang
 • mustang

Vezetési élmény

Az útviszonyoktól függő és az Ön igényeinek megfelelő vezetési módok

A Mustang volánjánál ülve tökéletesen kézben tarthatja az autó menettulajdonságait és irányíthatóságát. Egyetlen mozdulattal válthat a négy különböző vezetési mód között: Normal, Sport Plus, Track, vagy Snow/Wet. Minden egyes beállítással szabályozza a szelepnyitási időt, a sebességváltó fokozatokat (automataváltós modellek esetében), a kormányzás keménységét és a menetstabilizáló kalibrációját. Ha az autó viselkedését egy speciális szituáció követelményeinek megfelelően állítja be, sokkal magabiztosabban vezethet az adott helyzetben.

A vezetés öröme

Az új alvázkerettel a Mustang megerősített karosszériaváza csökkenti a kanyarokban a felborulás veszélyét. A gondosan beállított gömbcsuklós elülső és több lengőkaros hátsó felfüggesztés pontos kerékvezérlést, érzékeny kormány-visszacsatolást és egyedülálló vezetési kényelmet biztosít.

Kézhasználat nélkül is irányítható

A hangvezérléssel és érintőképernyővel ellátott Ford SYNC 2 a 8"-os, színes érintőképernyővel még magasabb szintre emeli a szórakoztató és információs rendszer fogalmát. Ez a nagy felbontású kijelző olyan alapvető funkciók könnyű és praktikus irányítását teszi lehetővé, mint a telefon, a hangtechnika, a légkondicionáló és az opcionális hangvezérléses* vagy érintéses navigáció.
*Magyar nyelven jelenleg nem érhető el.

Minőségi hangrendszer

A minden igényt kielégítő 390 W-os Shaker Pro hangrendszer DAB+ rádiót és beépített CD/MP3-lejátszót tartalmaz. A tizenkét hangszóró – melyek közül az egyik a csomagtérbe épített nyolchüvelykes mélynyomó – együtt kristálytiszta sztereó hangot biztosít.

Könnyed manőverezés

Az elektromos szervokormány (EPAS) parkoláskor nagyobb rásegítést, autópályán haladva pedig kényelmesebb és precízebb irányítást biztosít. A folyamatos üzemű, állandóan fogyasztó, hagyományos szervokormányokkal szemben az EPAS csak szükség esetén kapcsol be, így sokkal takarékosabban bánik az üzemanyaggal. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródást is, valamint segít kiegyenlíteni a kormány nagy sebességű utazásnál esetlegesen előforduló kiegyensúlyozatlanságát.

Mindegy, hogy emelkedő vagy lejtő, az elindulás gyerekjáték

A Visszagurulás-gátló lejtőn induláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így akkor is az Ön uralma alatt áll majd a járműve, amikor a lábát a fékről a gázpedálra helyezi.

Szélsőséges körülmények között is magabiztos vezetés

Az Advance Trac elektronikus menetstabilizáló (ESC) segítségével még hatékonyabban tarthatja az irányítása alatt a járművet. Az érzékelők folyamatosan mérik az egyes kerekek sebességét, az autó elmozdulásának irányát, valamint a kormányzási szöget. Az ESC pedig eloszthatja a fékerőt az egyes kerekek között, és a motorteljesítményt is csökkenti, ha szükséges. Ez segít megelőzni a kanyarokban az alul- vagy túlkormányzást, és stabilabbá, könnyebben kezelhetővé teszi a járművet. Az ESC és a kipörgésgátló segít a kerék kipörgését is meggátolni, ha nedves vagy jeges úton vezet. Nyomja meg egyszer az ESC gombot a kipörgésgátló bekapcsolásához, vagy kétszer a kipörgésgátló csökkentett szintű működtetéséhez! A kipörgésgátló rendszer teljes kikapcsolásához pedig tartsa benyomva a gombot öt másodpercnél hosszabb ideig! A választás ezentúl az Ön kezében van.

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A jól kidolgozott Kipörgésgátló rendszer (TCS) megszünteti a felesleges kerékpörgést, és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja akkor, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó hajtóerőt, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.

Ford SYNC 2 Vészhelyzeti asszisztenssel

A Ford SYNC 2 egyik fontos funkciója a Ford Vészhelyzeti asszisztens*. Ez a potenciálisan életmentő funkció baleset esetén automatikusan képes segítséget hívni a helyszínre, akár abban az esetben is, ha a vezetője nincs eszméleténél. Az autó automatikusan tárcsázza a segélyhívó központot, és megadja a szükséges információkat (például az autó GPS-koordinátáit). Ilyenkor a vezetője tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet is az operátorral.

Igazi elrettentő erő a tolvajok számára

A kifinomult lopásgátló rendszert arra tervezték, hogy megvédje az új Mustangot és figyelmeztesse Önt, ha bárki megkísérli feltörni az autóját. A technológia megakadályozza a jármű nem kívánatos elvontatását is. A riasztó többféle módon beállítható, tetszés szerint ellenőrizheti az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtartót.

Figyelmeztet a kerekekben lévő nyomás csökkenésére

Fontos, hogy a gumikban mindig megfelelő legyen a nyomás, hiszen így üzemanyagot takaríthat meg, és óvhatja a gumik épségét – nem is beszélve a biztonságos utazásról. Ezért olyan szenzorokat szereltünk a járműbe, amelyek folyamatosan figyelnek minden egyes gumit, és jelzik, ha probléma adódik – így Ön félreállhat, ellenőrizheti, mi a gond, és szükség esetén felfújtathatja a gumit, vagy lecserélheti a kereket.

Védelem minden irányból

A fejlett biztonsági rendszerben megtalálható a mellkasvédelemre optimalizált, kétlépcsős vezetőoldali légzsák, a kétlépcsős utasoldali légzsák, valamint a vezetőoldali térdlégzsák is. További újítás, a Ford találmánya, az Aktív kesztyűtartó. Ennek a díjnyertes megoldásnak köszönhetően a kesztyűtartó ajtaja szükség esetén légzsákként is funkcionál, így védi meg az elől ülő utas lábát. A kisebb utasokat szolgáló ISOFIX gyermeküléshez szükséges szerelvények pedig mindkét hátsó ülésen megtalálhatók.

Biztonságban is erős . Az új Ford Mustang karosszériáját a lehető legbiztonságosabbra terveztük. Ennek megfelelően nagyon pontosan irányítható, és ütközéskor is hatékonyabban képes elnyelni az energiát. Az autó oldallemezeit pedig lézerrel hegesztettük, ami oldalsó ütközés esetén nyújt hatékonyabb védelmet.

A fékek ereje

A speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús féknyerget és léghűtéses tárcsákat tartalmaz. A rendszer teljesítményét kifinomult elektronikus biztonsági technológiák vezérlik, melyek az autó vezetőjét is segítik. A GT teljesítménycsomagban pedig még fejlettebb alkatrészeket talál: a hatdugattyús Brembo™ elülső féknyergek 15 hüvelykes, léghűtéses forgórészekre kulcsolódnak rá.

Magabiztosság problémás helyzetekben is. Az autót Elektronikus menetstabilizálóval (ESP) is felszereltük, így Ön mindig biztonságosan irányíthatja. Az ESP érzékelői figyelik az olyan hirtelen kormánymozdulatokat, fékezéseket vagy járműreakciókat, amelyek eredményeképpen Ön elveszthetné az uralmat az autó felett. Ha ilyet érzékel, az egyes kerekek sebességének szabályozásával növeli a jármű stabilitását, így elkerülhetőkké válnak a megcsúszások. Az ESP funkciói közé tartozik a Visszagurulás-gátló, a Vészfékrásegítő és az Elektronikus fékelőfeltöltés is.

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 44.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
  
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2018 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).