web logo 2016díj

Ford Mustang

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

Mustang 22 FordStore M3

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező FordStore márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium környezet, egyedi szolgáltatások és olyan modellek forgalmazása, mint a Ford Mustang, vagy a luxus felszereltségű Vignale sorozat. A Ford Solymár csoport FordStore Solymár-M3 márkakereskedése azon kevés márkakereskedések egyike, amely forgalmazza a Ford Mustangot.

A vadonatúj Ford Mustang személyre szabott teljesítményt és felszereltséget kínál. 50 éves története során először fordul elő, hogy európai specifikációval is megjelenik, az autót a magyar vásárlók is megrendelhetik. Az új Mustang Fastback és Convertible kivitelben egyaránt stílusos, egyedi, és az utolsó részletig precízen kidolgozott. A speciális orrtól az egyedi hátsó lámpákig minden intelligens, a maximális vezetési élmény elérésére készült. Motorkínálatában a 2,3 literes EcoBoost (310 LE) vagy 5,0 literes V8-as (435 LE) blokk szerepel. A pilótafülkéhez hasonló beltérben minden vezérlőszerv értelemszerűen kézre esik, és az analóg mérőórák számjegyes visszajelzést biztosítanak. A tökéletesen kiegyensúlyozott kormányt megragadva a jármű életre kel a vezető kezében.

További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére vagy kérjen ajánlatot online:

Ajánlat kérése

ÚJ FORD MUSTANG
EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETÉSE

Erős, dinamikus, összetéveszthetetlen:ez az új Ford Mustang.

A teljesítmény, a kifinomultság és a hatékonyság tökéletes összhangja. Csúcstechnológia, minden igényt kielégítő külsőbe csomagolva. A legenda újjászületett.

Mindegy, hogy a Fastback vagy a Convertible változat mellett dönt, az összetéveszthetetlen, egyedi stílus szériatartozék.
Azt viszont Ön döntheti el, melyik motor tapassza az ülésbe, ha a gázra lép: a 2.3 literes EcoBoost vagy az 5.0 literes V8-as.
Megálmodta a tökéletes Mustangot? Akkor mire vár még?

Öröm ránézni: íme, az új Mustang Fastback

A Mustang lelke ultramodern testbe költözött. A lefelé ívelő, hosszúkás motorháztető csökkenti a légellenállást, így az autó könnyedén szeli a levegőt. Az első légbeömlők növelik a leszorító erőt, így Ön az utolsó lóerőig kiélvezheti a Mustang kivételes teljesítményét. A különleges kialakítású fényszórók, hátsó lámpák, és az autó megjelenésének minden apró eleme egyértelműen felismerhető – így első pillantásra nyilvánvaló, hogy nem akármilyen autóról van szó. Persze vezetni sem hétköznapi élmény egy mesterművet. Az élményt pedig csak tovább fokozzák a Ford kifinomult technológiái. Ha beleülünk, szinte azonnal érezni fogjuk, hogy ez egy kifejezetten vezetőközpontú sportautó.

Az új Mustang Convertible: a végtelen utak királya

A Ford vezető tervezője, Joel Piaskowski szavaival élve az új Mustang Convertible olyan, mint egy „gyönyörű, épp a levegőt hasító lövedék”. Ez az autó utazás közben a határtalan szabadság élményével ajándékozza meg vezetőjét. Utasterének markáns külsejéről a minden szögből arányosan kialakított folyamatos övvonal gondoskodik. A teljesen áttervezett mechanizmussal működő lehajtható tető másodpercek alatt összecsukódik, és mélyen a karosszériába húzódik. Így nem zavarja az autó áramvonalas külsejét és aerodinamikai jellemzőit. A csomagtartón kialakított finom kiemelkedés pedig nagyobb leszorító erőt eredményez, melynek köszönhetően még jobban kiélvezhetjük a hátsókerék-hajtású autó teljesítményét és nyomatékát. Akár lenyitott, akár felhajtott tetővel utazik, az új Ford Mustanggal biztos, hogy maradandó benyomást kelt.

A MUSTANGNAK MINDEN SZÍN JÓL ÁLL.
VÁLASSZON OLYAT, AMI ÖNNEK IS!

A rendelkezésre álló 10 különleges színárnyalat közül mindenki megtalálhatja a személyiségéhez legjobban illő, ízlésének leginkább megfelelő változatot.

MUSTANG COLORS v2

Vezetési élmény
Az útviszonyoktól függő és az Ön igényeinek megfelelő vezetési módok

A Mustang volánjánál ülve tökéletesen kézben tarthatja az autó menettulajdonságait és irányíthatóságát. Egyetlen mozdulattal válthat a négy különböző vezetési mód között: Normal, Sport Plus, Track, vagy Snow/Wet. Minden egyes beállítással szabályozza a szelepnyitási időt, a sebességváltó fokozatokat (automataváltós modellek esetében), a kormányzás keménységét és a menetstabilizáló kalibrációját. Ha az autó viselkedését egy speciális szituáció követelményeinek megfelelően állítja be, sokkal magabiztosabban vezethet az adott helyzetben.

A vezetés öröme

Az új alvázkerettel a Mustang megerősített karosszériaváza csökkenti a kanyarokban a felborulás veszélyét. A gondosan beállított gömbcsuklós elülső és több lengőkaros hátsó felfüggesztés pontos kerékvezérlést, érzékeny kormány-visszacsatolást és egyedülálló vezetési kényelmet biztosít.

mustang1  Kézhasználat nélkül is irányítható

A hangvezérléssel és érintőképernyővel ellátott Ford SYNC 2 a 8"-os, színes érintőképernyővel még magasabb szintre emeli a szórakoztató és információs rendszer fogalmát. Ez a nagy felbontású kijelző olyan alapvető funkciók könnyű és praktikus irányítását teszi lehetővé, mint a telefon, a hangtechnika, a légkondicionáló és az opcionális hangvezérléses* vagy érintéses navigáció.
*Magyar nyelven jelenleg nem érhető el.


 
  Minőségi hangrendszer

A minden igényt kielégítő 390 W-os Shaker Pro hangrendszer DAB+ rádiót és beépített CD/MP3-lejátszót tartalmaz. A tizenkét hangszóró – melyek közül az egyik a csomagtérbe épített nyolchüvelykes mélynyomó – együtt kristálytiszta sztereó hangot biztosít.

Könnyed manőverezés

Az elektromos szervokormány (EPAS) parkoláskor nagyobb rásegítést, autópályán haladva pedig kényelmesebb és precízebb irányítást biztosít. A folyamatos üzemű, állandóan fogyasztó, hagyományos szervokormányokkal szemben az EPAS csak szükség esetén kapcsol be, így sokkal takarékosabban bánik az üzemanyaggal. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródást is, valamint segít kiegyenlíteni a kormány nagy sebességű utazásnál esetlegesen előforduló kiegyensúlyozatlanságát.

Mindegy, hogy emelkedő vagy lejtő, az elindulás gyerekjáték

A Visszagurulás-gátló lejtőn induláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így akkor is az Ön uralma alatt áll majd a járműve, amikor a lábát a fékről a gázpedálra helyezi.

  Szélsőséges körülmények között is magabiztos vezetés

Az Advance Trac elektronikus menetstabilizáló (ESC) segítségével még hatékonyabban tarthatja az irányítása alatt a járművet. Az érzékelők folyamatosan mérik az egyes kerekek sebességét, az autó elmozdulásának irányát, valamint a kormányzási szöget. Az ESC pedig eloszthatja a fékerőt az egyes kerekek között, és a motorteljesítményt is csökkenti, ha szükséges. Ez segít megelőzni a kanyarokban az alul- vagy túlkormányzást, és stabilabbá, könnyebben kezelhetővé teszi a járművet. Az ESC és a kipörgésgátló segít a kerék kipörgését is meggátolni, ha nedves vagy jeges úton vezet. Nyomja meg egyszer az ESC gombot a kipörgésgátló bekapcsolásához, vagy kétszer a kipörgésgátló csökkentett szintű működtetéséhez! A kipörgésgátló rendszer teljes kikapcsolásához pedig tartsa benyomva a gombot öt másodpercnél hosszabb ideig! A választás ezentúl az Ön kezében van.

Pörgesse ki a hátsó kerekeket a Line Lock segítségével!

Az elektronikus Line Lock egy teljesen új funkció, amely csak az új Mustang modelleknél érhető el. Drámai induláshoz és az útfelülethez való extra tapadás érdekében nyomja le a fékpedált az első kerekek megtartásához, majd engedje fel, és hirtelen lépjen a gázpedálra! Így a hátsó kerekek 15 másodpercig szabadon forognak majd.

Biztonság és védelem

Számíthat rá, hogy a csúcstechnológiájú biztonsági és védelmi rendszerek mindent megtesznek az Ön és az új Mustang védelmében.

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A jól kidolgozott Kipörgésgátló rendszer (TCS) megszünteti a felesleges kerékpörgést, és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja akkor, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó hajtóerőt, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.

Ford SYNC 2 Vészhelyzeti asszisztenssel

A Ford SYNC 2 egyik fontos funkciója a Ford Vészhelyzeti asszisztens*. Ez a potenciálisan életmentő funkció baleset esetén automatikusan képes segítséget hívni a helyszínre, akár abban az esetben is, ha a vezetője nincs eszméleténél. Az autó automatikusan tárcsázza a segélyhívó központot, és megadja a szükséges információkat (például az autó GPS-koordinátáit). Ilyenkor a vezetője tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet is az operátorral.

Igazi elrettentő erő a tolvajok számára

A kifinomult lopásgátló rendszert arra tervezték, hogy megvédje az új Mustangot és figyelmeztesse Önt, ha bárki megkísérli feltörni az autóját. A technológia megakadályozza a jármű nem kívánatos elvontatását is. A riasztó többféle módon beállítható, tetszés szerint ellenőrizheti az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtartót.

Figyelmeztet a kerekekben lévő nyomás csökkenésére

Fontos, hogy a gumikban mindig megfelelő legyen a nyomás, hiszen így üzemanyagot takaríthat meg, és óvhatja a gumik épségét – nem is beszélve a biztonságos utazásról. Ezért olyan szenzorokat szereltünk a járműbe, amelyek folyamatosan figyelnek minden egyes gumit, és jelzik, ha probléma adódik – így Ön félreállhat, ellenőrizheti, mi a gond, és szükség esetén felfújtathatja a gumit, vagy lecserélheti a kereket.

Védelem minden irányból

A fejlett biztonsági rendszerben megtalálható a mellkasvédelemre optimalizált, kétlépcsős vezetőoldali légzsák, a kétlépcsős utasoldali légzsák, valamint a vezetőoldali térdlégzsák is. További újítás, a Ford találmánya, az Aktív kesztyűtartó. Ennek a díjnyertes megoldásnak köszönhetően a kesztyűtartó ajtaja szükség esetén légzsákként is funkcionál, így védi meg az elől ülő utas lábát. A kisebb utasokat szolgáló ISOFIX gyermeküléshez szükséges szerelvények pedig mindkét hátsó ülésen megtalálhatók.

Biztonságban is erős
Az új Ford Mustang karosszériáját a lehető legbiztonságosabbra terveztük. Ennek megfelelően nagyon pontosan irányítható, és ütközéskor is hatékonyabban képes elnyelni az energiát. Az autó oldallemezeit pedig lézerrel hegesztettük, ami oldalsó ütközés esetén nyújt hatékonyabb védelmet.

mustang5 A fékek ereje

A speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús féknyerget és léghűtéses tárcsákat tartalmaz. A rendszer teljesítményét kifinomult elektronikus biztonsági technológiák vezérlik, melyek az autó vezetőjét is segítik. A GT teljesítménycsomagban pedig még fejlettebb alkatrészeket talál: a hatdugattyús Brembo™ elülső féknyergek 15 hüvelykes, léghűtéses forgórészekre kulcsolódnak rá.

Magabiztosság problémás helyzetekben is
Az autót Elektronikus menetstabilizálóval (ESP) is felszereltük, így Ön mindig biztonságosan irányíthatja. Az ESP érzékelői figyelik az olyan hirtelen kormánymozdulatokat, fékezéseket vagy járműreakciókat, amelyek eredményeképpen Ön elveszthetné az uralmat az autó felett. Ha ilyet érzékel, az egyes kerekek sebességének szabályozásával növeli a jármű stabilitását, így elkerülhetőkké válnak a megcsúszások. Az ESP funkciói közé tartozik a Visszagurulás-gátló, a Vészfékrásegítő és az Elektronikus fékelőfeltöltés is.

Az itt közölt képek csak illusztrációk, és nem feltétlenül felelnek meg az aktuális konfigurációnak.

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

Az autó forgalmazását kizárólag az ...

Magyarországon az első új Ford Mustangot a FordStore Solymár-M3 márkakereskedésünkben adtuk át ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 27-én.

...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt szolgálnak: e hírnév öregbítését.Közismert ...

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes. Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, a teljesítmény és a hatékonyság, az innovatív ...

Kifinomult, intelligens és mesteri: fedezze fel a járművet, amely minden értelemben fokozza a vezetési élményt! A műszaki tartalom és kidolgozottság, ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe ...

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden intelligens technológiáját azért építettük bele, hogy Ön és ...

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy terveztük meg, minden ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új ...

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ...

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is ...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy adrenalinnal átitatott csomagban kínálja.

...

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze ...

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g oldalirányú gyorsulás. A 2.3 literes EcoBoost motorral ...

350 LE, 269 km/óra végsebesség és 1g ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus Electricet egy 145 LE teljesítményű elektromotor hajtja, ...

A magyarországi Ford márkakereskedői hálózatba megérkezett a legújabb, teljesen elektromos hajtású Ford Focus Electric. Az új generációs Focus ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra építhetnek azok, akik a Transit fülkés alvázat ...

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy iskolabuszt üzemeltet, amely az országot járja, vagy ...

Ha utazási irodát, sportklubot vagy ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, ...

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, ...

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére. Egy család élete mindig mozgalmas. Az új Ford ...

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből a vadonatúj S-MAX modellt.

Rugalmasság, praktikum ...

Vadonatúj Ford S-Max: az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetésnek – köszönhetően mindig magabiztosan vezethet. ...

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó ...

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége.
...

Modern és kifinomult. Az ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. Ezen kereskedések fő ismertetőjegyei a prémium ...

Üdvözöljük a FordStore Solymár-M3 Vignale Szalonban!

Az autó forgalmazását kizárólag az exkluzív helyszínnel rendelkező márkakereskedések végzik. ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Friss, mégis jellegzetes és ...

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ülésemelő funkció lehetővé teszi az ülések gombnyomásra ...

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak. Az új, EasyFold motoros ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie kellene a kényelemből, a stílusosságból vagy a ...

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos ...

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, ...

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az ...

Ford Solymár2083 Solymár, Sport utca 23.

Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M31152 Budapest, Városkapu utca 11.

Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom2500 Esztergom, Visegrádi út 44.

Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665

Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva