web logo 2016díj

Ford Edge ajánlat a Ford Solymártól!

Edge1

Ajánlat: Ford Edge Titanium 2,0 TDCi 180LE M6 AWD modellek már 11.690.000,- Ft-tól*

*Az ajánlat a 2018.01.01. és 2018.03.31. között vevőszerződött gépjárművekre érvényes. Tájékoztatásunk nem teljes körű, további részletekért és szerződésmintáért keresse értékesítő kollégáinkat! Ajánlattételnek kizárólag az értékesítő kollégáink által írásban átadott, vagy megküldött ajánlat minősül, a fenti hirdetések tájékoztató jellegűek. A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

5evgarancia ujAz Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Extra Garanciát ajánlunk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben. 

Kérjen ajánlatot online és kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben:

Ajánlat kérése


BlobServer1
 
 Hangvezérlés

A Ford SYNC 2 gondoskodik arról, hogy Ön egyszerűen, hangparancsokkal vagy a 8"-es, színes érintőképernyővel kezelje a telefonját, irányítsa a zenelejátszást, a navigációs rendszert vagy épp a klímaberendezést.

Éhes? Csak mondja, hogy „I'm hungry”, és máris megjelenik a közelben lévő éttermek listája vagy a Michelin Guide. Így akár rögtön választhat egy éttermet, és foglalhat magának egy asztalt. A szolgáltatás jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Az autó USB-modem segítségével Wi-Fi kapcsolatot is képes biztosítani. A Ford Vészhelyzeti asszisztens pedig baleset esetén képes automatikusan segítséget hívni a helyszínre.

BlobServer2
 
 Minden úton magabiztos

Az Intelligens összkerékhajtás (AWD) beállítja a terepviszonyoknak megfelelő tapadást, kanyarodási egyensúlyt és reagálóképességet, így nedves, száraz vagy épp jeges úton is könnyen irányítható marad az autó. A rendszer képes az igényeknek megfelelően külön az elülső vagy a hátsó kerekeknek is meghajtást biztosítani. Ennek az intelligens technológiának köszönhetően a Ford Edge könnyen és biztonságosan irányítható marad, bármerre jár is vele.

 BlobServer3  Jó kilátás, mindkét oldalra

Az új Edge elején elhelyezkedő osztott képes frontkamerának köszönhetően a többfunkciós képernyőn azonnal láthatjuk az érkező járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat, mindegy, hogy jobbról vagy balról jönnek. Ez az extraként elérhető új műszaki megoldás rendkívül hasznos, ha szűk parkolóhelyről szeretnénk kiállni, vagy rosszul belátható, forgalmas útra kanyarodnánk ki.

 BlobServer4 Tükrök, amelyek a holtteret látják

A Holttérfigyelő rendszer (BLIS) a jármű mindkét oldalán elhelyezett radarérzékelőkkel segíti a biztonságosabb sávváltást. Ha a rendszer járművet észlel a holttérben, akkor a megfelelő oldali visszapillantóban narancssárga figyelmeztető fényt jelenít meg.

Egy új műszaki megoldás, a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a parkolóhelyről való kitolatás közben figyeli a közeledő járműveket. Ha valamit észlel, akkor hangjelzést ad, és a megfelelő oldali visszapillantón figyelmeztető fény gyullad ki.

BlobServer5 Még a suttogást is hallhatja

Az Aktív zajcsökkentés segít megszüntetni a beszűrődő utastéri zajokat.

A rendszer mikrofonjai érzékelik és mérik a hanghullámokat, a vezérlőegység pedig elkülöníti a zajt a hallani kívánt hangoktól. Ennek köszönhetően jobban lehet beszélgetni vagy éppen zenét hallgatni.

A rendszer egy nem hallható, ún. „fehér zaj” kibocsátásával nyomja el az esetleges nemkívánatos hangokat, így biztosít valós csendérzetet vezetés közben.

 

Kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetés

Tele a keze, és a zsebében van a KeyFree kulcs? Semmi gond, az új Edge érzékeli, így egyszerűen, a lábát a hátsó lökhárító alatt elhúzva nyithatja-zárhatja a csomagteret.

A csomagtérajtó működtethető a KeyFree kulccsal, de az autóban elhelyezett gombokkal is. Ha a lábát megállítja mozdulat közben, az ajtó is megáll.

BlobServer6
Nincs több stressz a parkolás miatt

Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika nemcsak a párhuzamos parkolóhelyekre kormányozza be az autót, ennél többre is képes. A Kiparkolási segédnek köszönhetően a kiállásban is segít. A rendszer merőleges parkolóhely esetén képes érzékelni, hogy a hely elég nagy-e, és ha az, akkor automatikusan be is kormányozza az autót. A Parkolási oldalérzékelő segéd pedig figyelmeztet az esetleges oldalsó akadályokra is.

BlobServer7
Parkolóradar a stresszmentes parkolásért

A Parkolóradar segít megállapítani a jármű és az akadályok közti távolságot elöl és hátul is. Amikor a Parkolóradar akadályt észlel, működésbe hozza a figyelmeztető hangjelzést, ami annál intenzívebben jelez, minél közelebb van az akadályhoz.

BlobServer8
Melegen vagy hűvösen? Ön dönt.

Válassza a bőrüléseket, és a vezetői, valamint az első utasoldali ülésfűtésnek köszönhetően igazán kényelmesen autózhat! Az ülésfűtés előnyeit természetesen a hátul ülők is élvezhetik. A jármű vezetője számára még a hideg téli napokon igazán melengető érzés lesz vezetni a Fűthető kormánykeréknek köszönhetően.

BlobServer9
Megvédi Önt és a többi közlekedőt is

Az Ütközésmegelőző rendszer Gyalogosvédelemmel kiegészítve észleli az úton elénk lépő, illetve a jármű útját feltehetőleg keresztező gyalogosokat (illetve nagyméretű tárgyakat), és figyelmezteti a vezetőt. Ha nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan fékezni kezd.

Ennek az innovatív, új műszaki megoldásnak az a célja, hogy csökkentse a balesetek súlyosságát sőt, bizonyos esetekben segít el is kerülni a frontális ütközést – akár 80 km/h-s sebességig.

BlobServer10
Hatékony védelem a hátul utazók számára

A két oldalsó hátsó ülésre egyedülálló biztonsági szolgáltatás, Légzsákkal felszerelt hátsó biztonsági öv szereltethető. Az övbe szerelt légzsák ütközéskor felfújódik, így a keletkező erőhatásokat a hagyományos övekhez képest több mint ötször nagyobb felületen oszlatja el.

Mivel ez az innovatív műszaki megoldás csökkenti a mellkast érő nyomást, valamint stabilabban tartja a nyakat és a fejet, így kisebb lesz a sérülés esélye is.

BlobServer11

Ford Solymár2083 Solymár, Sport utca 23.

Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M31152 Budapest, Városkapu utca 11.

Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom2500 Esztergom, Visegrádi út 44.

Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665

Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva